Un OZN s-a ciocnit cu un Boeing 757 aparținând Air China

duminică, 12 ianuarie 2014

Un Boeing 757 aparținând Air China sa ciocnit cu un obiect zburător neidentificat în aer la 04 iunie 2013 agențiile de știri din Asia raporteaza, atunci când zbura de la Chengdu la Guangzhou, iar aeronava a fost vizibil deteriorata.

Acest incident a avut loc la o altitudine de 26.000 de picioare ( 8.000 metri ), doar la 20 de minute după decolare. Leziunile au fost raportate, dar pasagerilor și echipajului sunt îngroziți de această coliziune. Boeing 757 aparținând Air China a făcut o aterizare de urgență după coliziune la Aeroportul Shuangliu.

Piloții care au zboarat cu avionul au contactat turnul de control care solicită o aterizare de urgență din cauza " problemelor mecanice ", dar aceste imagini luate de către un pasager spun o poveste foarte diferită. În aceste imagini prejudiciul avionului este vizibil, ca varful aeronavei prezintă dovezi ale unei coliziuni, problema aici este, cu ceea ce s-a ciocnit acest Boeing 757 a 8000 de metri? Este posibil ca un OZN s-a ciocnit cu acest avion?

Autoritățile aeroportuare au deschis imediat o anchetă și surprinzător au ajuns la concluzia ca acest Boeing Air China a intrat în coliziune cu o " pasăre ", la o altitudine de 26.000 de picioare. Ne întrebăm ce tip de pasăre s-ar fi cauzat aceaste daune și sa supraviețuiasca acestei coliziuni, deoarece nici sânge, nici orice alt tip de dovezi nu sunt vizibile in cazul in care a fost o pasăre care s-au ciocnit cu acest avion.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu