Frederick Deeming este Jack Spintecatorul?

duminică, 19 ianuarie 2014
Jack Spintecatorul a ucis cinci prostituate în cartierul sărac din Londra, Whitechapel în 1888.
Nimeni nu a fost arestat pentru crime și multi autorilori, istoric și detectivi amatori au dezvoltat teorii cu privire la identitatea și motivul criminalului.
Dl Crawford recent incearca sa demontreze ca autorul este de fapt Frederick Deeming si a recunoscut că nu dispune de dovezi definitive pentru teoria sa, dar toate datele recente duc confirma aceasta teotie.
Aparent, în timp ce în închisoare în aşteptarea executarii, el a mărturisit ca fiind Jack Spintecatorul – deşi această afirmație nu a fost niciodată dovedită.  El a fost un criminal care a ucis şase oameni prin de tăierea gâtului.  El a fost, eventual, suferind de manie avand sifilis, şi a susţinut el a ucis pentru că mama lui moarta spus să ucida.  De asemenea, este interesant de observat că tatăl său s-a sinucis prin tăierea gâtului.
Cu toate acestea, există anumite elemente care il leaga de candidatura de a fi Spintecatorul.  În primul rând, el a fost un om extrem de viclean şi de manipulator, a fost un infractor, a utilizat multe pseudonime în jurul lumii (aproximativ 20 !) şi farmecul lui considerabil pentru a excroca oamenii de bani.  El a fost suficient de fermecatoar pentru a o convinge Emily o tinara şi atractiva să se căsătorească cu el şi să se mute în altă ţară, Australia, unde a ucis-o, dupa ce anterior numai cu 2 luni inainte, si-a ucis prima sotie si cei trei copii  prin injunghiere si cadavrele le-a ascuns sub podeaua camerei.
Desi s-a spus ca nu a fost in Londra la momentul crimelor ci in Africa de Sud, cercetand arhivele vremii s-a ajuns la concluzia ca era de fapt in Londra in acest timp. De asemenea, semăna cu persoana din descrierea unui barbat care l-a vazut pe Spintecator cand si-a ucis ultima victima, pe Mary Jane Kelly, si a spus despre acesta ca a fost "un psihopat adevarat".
De asemenea el se incadreaza perfect in profilul psihologic facut recent de expertii FBI, toatele punctele corespunzand fara exceptie, faptul ca era apropiat de mama sa, avea sifilis si din acest motiv ura prostituatele, folosea mai multe pseudonime, etc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu