Anomalie triunghiulara pe Luna

joi, 23 ianuarie 2014

Un cercetator paranormal a găsit pe Google Moon la coordonatele 22042'38 0.46 N și 142034'44 0.52 E o anomalie triunghiulara ce are rânduri de șapte puncte de lumina, de-a lungul marginii lui. Site-uri de OZN-uri au asemănat-o cu o bază lunara străina sau nava.
Potrivit site-ului Tech si Gadget News: " Forma gigantica de fapt arata ca marginea unei nave imense, similara unei tehnologi stealth, dar mult mai mare decât orice avion construit vreodată pe Pământ
Până în prezent, nici o altă caracteristică nu a fost vreodată descoperita care se potrivește cu această formă pe luna, sau orice altă planetă observata prin satelit sau rover explorar.  Anomalia este atât de mare si pare un fel de bază pe lună folosita ca o facilitate pentru stocarea și lansarea de nave spațiale extraterestre OZN. "
Același utilizator YouTube susține, de asemenea, ca ar fi găsit o structură similară misterioasa si pe Pamant, amplasata sub gheața din Antarctica. Este, de asemenea, o formă triunghiulară ce măsoasa 125 de 90 m.

http://www.youtube.com/watch?v=qmzP-nkOT2I

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu