Misterul mumiei din Uberada, Brazilia

joi, 23 ianuarie 2014
In Uberaba, Brazilia în 1997 a fondat muzeul care astăzi se bazează pe mai mult de 20.000 de piese. A fost gasit un schelet ciudat îmbălsămat, care a fost in sanul unei familii intr-o cutie timp de 96 ani. Directorii muzeului au informat că carcasa a atras atenția comunității locale și care a fost motivul pentru care a decis să arate piesa la revistei UFO braziliana [ < > www.ufo.com.br ] gândindu-se că ar putea fi de o ființă extraterestră. Ne-am dus la locul respectiv și am examinat în detaliu scheletul împreună cu Wilson Estevanovic Neto , un alt membru al familiei Estevanovic. Estevanovic Neto este un cercetator al subiectului, restaurator, gemologist, și, de asemenea, un expert în procesele de mumificare.
Unii medici contactati de noi au vorbit puțin despre acest subiect spunând doar că nu par oasele să aparțină unei  ființe umane din cauza anomaliilor, cum ar fi un cap mare și un corp mic. Ce a fost surprinzător este ca președintele Muzeului de Istorie Naturalăa spus ca este diametrul capul, care este de 97 de cm. În plus, carcasa semi-mumificata pare să fi aparținut unui hermafrodit cu picioarele cu șase degete. Noi estimam ca ar putea fi de un baiat de 10-12 de ani un pre-adolescent, așa cum am putut verifica prin studii ortodontice. Când în viață, aceasta fiind a avut mai multe anomalii. Cele mai evidente sunt prezența fisurilor hidrocefalie și - palatului labial, care este, o malformatie congenitala primara, a spus el pentru revista OZN braziliana.
Creatură extraterestră? Potrivit lui, studenții și alte persoane care au văzut deja scheletul de la muzeu nu au nici o îndoială că este o creatură extraterestră. Unii oameni s-au simțit rău la vederea mumii expuse în timp ce alții s-au speriat. În ciuda curiozitatatii intense nu există informații suplimentare despre mumie. Nu se stie de unde vine sau cum a fost îmbălsămat, dar se crede că a avut loc în urmă cu mai mult de 200 de ani. Cutia în care a fost ținut scheletul a fost deschisa în 1997, după moartea lui Wilson Estevanovic , care a dezvăluit fiului său Wellington ce secret conținea. Înainte de asta, a fost doar o cutie sigilată, a declarat directorul instituției.
Ufologul Maia estimează că materialul este foarte valoros și merită studii profunde. Eu nu am mai văzut așa ceva înainte, cu excepția filmelor sau imaginilor. Potrivit informațiilor de la alti cercetatori, Brazilia nu are condițiile necesare pentru a efectua examinări pentru a verifica dacă este uman sau nu, deoarece este deja mumificat. Ziarul UFO brazilian [ www.ufo.com.br ] a pus o echipă să examineze scheletul în detaliu, în scopul de a determina natura sa reală.
Studenta la stiinte biologice de la Universitatea din Bahia, Veruska Estevanovic, nepoata fondatorului instituției a precizat ca probabil, scheletul aparține unei ființe extraterestre. În raportul său, Veruska vorbește despre dezvoltarea scheletului într-o descriere mai detaliată: el la craniu palatul labial fisuratat și o subțire structură centrală protuberanta proiectata prin cavitatea nazală și doi canini pe capete distale.
Analiza morfo anatomica a scheletului a indicat că distanța dintre această structură și maxilarul superior este de 5 cm. Cavitatea nazală prezintă o fisură la baza sa, care este întreruptă de proiecția structurii palatului bucal, a declarat Veruska revistei UFO braziliana. De sus maxilarul este incomplet, cu o fisura centrală legată direct în cavitatea nazală cu doar nouă dinți. Maxilarul inferior este mai mic decât modelele anatomice normale prea lungi și înguste si pe axa sa orizontală deține doar nouă dinți. Orbitele ochilor sunt de mică adâncime, relativ departe una de alta, prezentând o structură centrală osificata, care este circulara, cu un orificiu central și un nerv optic osificat.
O astfel de structură a corpului nu se potrivește anatomiei umane. Scheletul nu are gropi auditive, precum și canalul auditiv. Craniul prezintă fisuri tipice craniene și regiunea din față are două proeminențe relevante, iar membrele fără nici o proporție cunoscută. Veruska continuă: creatura a prezentat o caracteristică osoasa care ne permite să definim cel puțin două anomalii congenitale severe: fisura hidrocefalica și palatului labial, care sunt două sindroame foarte cunoscute in literatura medicala.
Scheletul a aparținut cu siguranță unei persoane cu malformații sau anomalii congenitale, care constau din eșecuri în dezvoltare, cu ocazia nașterii. În universul de malformații congenitale, o clasificare a unei nomenclaturi este universal acceptată.
Dacă e uman, cauzele malformației congenitale a scheletul ar putea fi anomalii cromozomiale, gene mutante, factorii de mediu, moștenire multifatoriala, sau chiar o combinatie de factori genetici si de mediu, combinate cu alte cauze necunoscute, a declarat Veruska Estevanovic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu