Baza extraterestra pe luna in imaginile NASA oficiale

duminică, 12 ianuarie 2014



Marea întrebare astăzi este, "guvernele din întreaga lume și organizațiile lor, acoperă până si informații despre viata extraterestra? " În conformitate cu aceste imagini și clipuri video răspunsul este un mare DA.



Misiunea LCROSS NASA a avut loc în 2009, a fost doar pentru "scopuri științifice", dar există unele voci care susțin că această "declarație de război", de pe Lună nu a fost atât de științifica cum mulți au crezut, ca urmare acesta arata și imaginile și clipurile video ce par să susțină afirmațiile acestea. 

ufo evidence on the moon

Obiectivul principal al misiunii LCROSS a fost de a explora prezența gheții sia a apei într-un crater umbrit permanent situat lângă o regiune polară lunara. Acesta a fost lansat împreună cu Lunar Reconnaissance Orbiter ( LRO ), la 18 iunie 2009, ca parte din proiectul lunar Precursorul Programului Robotic comun, prima misiune americana pe Lună în zece ani.

Baza straina pe Lună ?UFO, UFOs, NASA, Ames Research Center, science, tech, news, gossip, rumors, alien, aliens, ET, W56, Moon, lunar, crater, building, base, structureScreen Shot 2012-03-16 at 11.52.17 AM (1)

Ar fi logic doar pentru o rasa extraterestra de a construi o bază pe Luna pentru a facilita explorarea și dezvoltarea nei planete ca Pământul. Ne gândim la a face același lucru de fapt, cand dorim cu adevărat să meargem pe Marte, avem nevoie de a crea baze lunare pe Luna Pământului și pe Phobos și Deimos lunile planetei Marte. 

Făcând acest lucru am facilita călătoriile în spațiu, logistica se face mult mai ușor pentru a opera aceste tipuri de misiuni. Așa că atunci când te întrebi daca ar putea exista într-adevăr o bază lunara extaterestra pe Luna Pamantului Răspunsul este da. Nu e ceva dintr-un film science-fiction. Acesta bază lunara ar putea explica, probabil, de ce nu am fost acolo în ultimii ani, de ce evitam sa mergem pe Lună in ultimul timp? Știm că acesta este un loc plin de minerale, are apă sii s-ar putea face un avanpost ideal pentru oricine care ar vrea să continue explorarea sistemului nostru solar și că ar fi mai usor de acolo sa ajungem pe Marte și dincolo. Fotografiile pe care le vedeți aici sunt luate de la un angajat NASA de la centrul de cercetare Ames. Aceste imagini au aparut în timpul unui interviu cu oamenii de stiinta de la proiectul Anthony Colaprete și Dr. Kim Ennico în timp ce ei au evaluat primele rezultate. În imaginile de pe masa puteti vedea dovezi de structuri, forme geometrice clare, care nu pot fi confundate în nici un fel cu " formațiuni naturale " sau "pietre de pe Luna". Deci, de ce se ascunde atât de mult adevarul? Ar putea aceste structuri a fi motivul pentru care NASA nu a fost pe Luna într- o vreme? Toate aceste întrebări sunt încă fără răspuns și putem doar continua sa ne întreabăm ce se întâmplă pe Luna noastră.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu