Temehea Tohua, o rasă extraterestră?

duminică, 12 ianuarie 2014
Observați ochii enormi și gura mare. Ar putea ca această statuie să fie reprezentarea unei rase extraterestre? In acest articol vom discuta despre Temehea Tohua situat în Nucu Hiva, cea mai mare din Insulele Marchize, în Polinezia Franceză. Această frumoasă insulă e încă unica, si detine unele dintre cele mai ciudate statui. Mai multe statui par să reprezinte ființe care nu par a fi din această lume.
La prima vedere par ca simple "statui mari", dar la o inspectie mai apropiata, detalii interesante sunt revelate; ochi mari, capete alungite mari, organisme mici / organisme uriașe și alte câteva caracteristici ciudate care te fac să te întrebi ce i-ar fi inspirat pe artisti de a sculpta astfel de caracteristici non-umane?
Statuia sculptată din Temehea Tohua Reprezentări ale unor rase extraterestre ?
Conform cercetatorilor, reptilienii provin din constelația Draco, dar astăzi s-au răspândit în întreaga galaxie. Reptilienii au fost subiecte în numeroase teorii ale conspirației și se spune că este o rasă de manipulare și control. Ei sunt rai prin natura și în conformitate cu poveștile, această rasă extraterestră este una dintre cele mai avansate rase extraterestre din galaxie. Ar putea statuile de la Temehea Tohua sa descrie o formă de reptilieni extratereștri? Dacă așa este, ar putea fi posibil ca acesti străini au fost considerati ca zei de către localnici?
Nuku_Hiva_IM000045_Temehea_Tohua_1
Dar putem găsi statui mai ciudate la Temehea Tohua care descriu  probabil, o altă rasă extraterestră, de această dată extratereștrii gri? În statuia de mai jos vom vedea mai multe ființe cu aspecte extrem de ciudate. Organisme mai mici, cu capetele alungite uriașe care au ochii ciudati, supradimensionati. Atunci când se uită la aceste statui, arheologii au un anumit punct de vedere, ar fi logic să se presupună că oricine a sculptat aceste statui ar fi urmat anumite tipare, așa cum ar putea fi putin posibil ca în aceeași locație sa găsim două tipuri de statui, care sunt nu foarte asemănătoare.
Deosebirile dintre statui, cele mari aveau alta forma a capului si a gurii decat cele mici, iar cele mici au ochii de alte dimensiuni, gura relativ normala, dar au cu totul alt aspect atunci când vine vorba de nas. În timp ce la statuile mai mari nasul pare alungit si drept, la statuile mai mici găsim nasul ce pare a semăna cu un nas uman.
Deci, ce sunt aceste statui? Reprezentări de rase extraterestre care au vizitat această insulă la un moment dat în trecut? Ar putea exista o altă explicație poate mai logic pentru aceste statui ciudate ?
Există o legătură între aceste statui?
Ceea ce am găsit incredibil de interesant este faptul că par a fi două tipuri de "rase extraterestre " la Temehea Tohua, rase extraterestre reptiliană și gri. Conform cercetatorilor, cei gri sunt un produs al reptilienilor. Reptilienii au creat extraterestrii gri ca sa le fie sclavi. Rapoartele despre extraterestrii gri sugerează că aceste ființe sunt între 1.1 metri și 1.8 metri înălțime, cu capet si ochi mari ovali și care se potrivesc descrieri statuilor din imaginea de mai jos.

Există o posibilitate ca acest lucru sa nu fie o coincidență faptul că găsim statui care par a descrie o rasă extraterestră reptiliană și gri la Temehea Tohua? Un lucru este sigur, statuile gasite pe această frumoasă insulă nu descriu oameni astfel încât întrebarea pe care trebuie să ne-o punem aici este, sunt aceste statui produsul imaginatiei unoe artisti din Temehea Tohua? Sau există o alta explicație din altă lume decat a lor? Una care implică mai multe rase extraterestre.           
                                                                                                                                                                                                                                                                   Nuku Hiva - Temehea Tohua

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu