Anunnaki si mitul creatiei omului

miercuri, 11 decembrie 2013

Printre comorile encicopediei asiriene, o saga sângeroasa a avut loc, o familie de serpi zburatori, care pretind a fi adevărații proprietari ai pământului și tot ce este viu pe el. Ei au fost numiti Anunna, sau Anunnaki ne spune Anton Parks.
Annunaki gods. Note the disproprtionate eyes, found across the Atlantic to represent Viracocha or Quetzalcoatl. Would it be the same people?Tablete sumeriene ce datează din 2500 î.Hr. descriu Anunna ca crearea și "zei" răscumpărătoare. Mai multe texte gnostice, scrise mult mai tarziu descriu, de asemenea, persoane care pretind a fi zei creatori ai umanitatii și mediul lor. Potrivit lui Anton Parks, "zeii mesopotamieni numiti Anunna sau Anunnaki par total deconectați de la sursa universala la care multe tradiții se referă, ca și cea a amerindienilor. Anunna au format o comunitate divina înainte de restul lumii. 
One of the Annuna gods, Mesopotamia, circa -1200
Atât de departe că stiinta era insasi religia lor. Unii membri ai acestei comunități au putut controla genele umane și aveau posibilitatea clonarii, numita "modelare", în textele egiptene, biblice si gnostice. Când au venit să domnească peste pământ, Anunna avut de a face cu grupuri mai mari, cum ar fi regele Kingu și comunitățile de planificare care au semănat viață de pe pământ. " Royal de Kingu ar putea fi foarte bine zeii vechilor greci ce se gaseau sub numele de olimpici.


În ceea ce privește comunitățile de planificare, au fost asemanatori cu Elohim din Biblie, sau zeii americii. Anunna au prioritate față de aceste două clanuri puternice. Când au devenit maeștri ai acestei planete, ei au decazut. În afara controlului sensibil, au început manipulări genetice, pentru a ne transforma în sclavi e viziunea lui Parks. Alti autori nu fac diferenta între zeii olimpicii, Elohim și Anunna. Ei sunt umani destul de mult, ceea ce nu este surprinzător, deoarece am fost creați după chipul lor. Greșelile lor sunt ale noastre. Ca părinții asa si fii. This plan positioning eden in the Taurus Mountains in Turkey is due to the work of Gerry Zeitlin and Anton Parks
Another representation of 

an Annuna god. Babylonian bas-relief, circa -900"Foarte puțini oameni interesați de tablitele sumeriene și cronologia lor s-au aventurat să vorbim de tabletele Kharsag, deoarece acestea conțin elemente deranjante care perturbă drastic diferite tezele istorice care au fost construite până în prezent, "Spune Anton Parks. Este adevărat că aceste tablete redau versiunea originală a Genezei, declarând că aceasta sa întâmplat cu mult înainte de ceea ce știm astăzi, din moment ce Biblia nu precizeaza mai mult de 3000 de ani ci probabil, mai puțin, în timp ce tabletele Kharsag sunt mai vechi de 5000 de ani. Acest lucru le clasează în fruntea celor mai vechi documente cunoscute în prezent. Cel puțin până am descifrat în totalitate mesajul conținut în craniile de cristal, mai ales cel Mitchell-Hedges. Aceste texte ne spun că  Anunnaki s-au adunat pe un munte, într-un oraș numit Kharsag, ceea ce înseamnă că este sediul lor. La Kharsag, a existat o grădină pe care tabletele o numesc Eden.
Ninmah, the lady with snakes
Ninmah a vorbit, tare "planul meu are de gând să reușească foarte bine ", a spus ea. "Vom instala un sifon de apă cu un rezervor mare. Plin de apă, pământul va fi generos și alimente vor fi abundente. Acesta perfecta Eden va capta apa din cer și distribui în amonte prin două râuri care formează cascade. În partea de sus a stâncii, vom construi un templu dedicat tunetului. Doamna sarpe a fost mișcată până la lacrimi. Ea si-a imaginat deja depozite ei vaste, și casa ei, cu grădinile sale in terasă. 
O casa binecuvantata de cer, s-ar fi situat pe partea de sus de un vârf. Ea a vorbit de terase irigate care ar trebui să fie dezvoltate, și o casa maternitate care ar trebui să fie construita pe un teren mare, cu o cameră de odihnă pentru mame. Ea a ordonat pentru a crea aceasta gradina și să planteze copaci mari. Ea a cerut un test de sol pentru a determina culturile ce se vor planta acolo. "  După cum puteți vedea, persoana care decide aceste lucruri este o femeie. Astfel, avem de a face cu un matriarhat foarte vechi.
Map of Ninmah's garden, Eden, by Zeitlin and Parks
The flanks of the Andes are often laid out in terraces called 

In Anzi, "zeii" a facut ca ea: au construit temple de-a lungul cordillierilor din Anzi, pe flancurile munților au dezvoltat nenumărate terase, numite Andenes în limba spaniolă, de unde și numele de Anzi. Incașii nu le-au faccut, ei doar le-au restaurat. Ca Anunna, Viracocha au fost în căutarea unei pozitii înalte, pentru a putea declansa furtuni care le-ar da apa din cer, apa era prețioasă ca si fulgerele. 
Olimpienii sunt pe Muntele Olimp, Elohim pe muntele Sinai, și Shiva este de la 4000 de metri de mare pe Himalaya, în orașul fabulos de Amarnath ale cărui stânci sunt încă împodobite cu resturile sale magnifice. Cu o consistență tulburătoare, "foștii zeii" s-au dezvoltat în jurul lumii. 
Know-how-ul din această perioadă timpurie în termeni de inginerie hidraulică a fost pierdut treptat ulterior.
At Harappa, which was probably the capital of the empire of Rama, located in Pakistan, you can see a whole system of water circulation sophisticated dating from -5000. Here you can see a drain.
Istoria hidraulica veche indică un declin continuu odata cu timpul. Apeductele romane au fost mult mai puțin eficiente și mai scumpe decât sistemul hidraulic al predecesorilor lor, etruscili, care au fost mai puțin eficiente decât cele ale predecesorilor lor, sumerienii, s-au de mai puțin succes decât cele ale predecesorilor lor ", a poporului Rama. 
Apoi am aflat că Anunna locuiau în case luminoase. Templele aveau lumina electrica, ar trebui să credem că in fulgerele aprinse ca erau lumini electrice. "Anunna își  luminau casele, în proprietatea lor imensa, au mâncat și au băut foarte mult, dar fericirea lor nu a fost completă. În ciuda productiei din Grădina Edenului, produsele alimentare nu a fost suficient de multe. Așa că au decis să mute rasa speciei umane într-un alt loc. " 
Humans caged like cattle, under the authority of an Annunaki

Reproducerea speciei umane, s-a facut ca și cum am fi animale de companie.

Ninmah the serpentine goddess"Apoi turma de bărbați a fost stabilit la poalele Munților Taurus în vasta câmpie bine irigata, imensa numita Edin în care acestia ar putea cultiva solul în voie. "Cum? Vă mulțumim pentru că: "Pentru a iriga vasta Edin, cu apă din abundență răspândirea și udarea domeniilor, zeii au dat pentru bărbați târnăcoape pentru a săpa canale și șanțuri; pică, coșuri și pluguri pentru a cultiva Kalam. Atunci oamenii au început să cultive cereale ".
Adam and Eve expelled from Paradise, by Giuseppe Cesari, 16th century
Acest pasaj il descrie pe Adam și Eva expulzați din Eden, ei isi vor câștiga pâinea lor de zi cu zi prin sudoarea frunții lor. Prin urmare, se poate înțelege că scriitorii Bibliei au dezgropat informațiile din aceste texte, fără să știe ce sa întâmplat cu adevărat. Dar in cea mai mare parte se poate înțelege că agricultura a fost data să fie terminata si completata de oameni mai educați, provenind probabil din alt sistem planetar. Deci, omul a început să cultive cu un plug.


The Sumerians had long used domestic animals: draft and plow horses and oxen, in particular. Who taught them? The 

Annunaki.
De la inceputul agriculturii, omul primitiv a avut la dispoziție animale deja domestice. Cine le-a domesticit? Annunaki, care au fost destul de leneși, nu s-ar s-au obosit de a îmblânzi animalele. Talentul lor pentru genetica, mai degrabă ne încurajează să credem că au topit genele de zimbru și bizon pentru a face vacile. Problema majoră a Annunaki este că acestia au fost o bandă întreagă, un clan de familii similare cu Atrei din legendele grecești, sau Atreides de Dune.

La fel ca în toate clanurile, există si divergențe. 

Enlil, brother (or son?) of Enki, is also the almighty sadam, or Satan, ie the administrator of the Annunaki colony and their human cattle ...Conflictele de interese adesea declanseaza pasiuni care nu ii controlează. Enlil a vrut să scape de oameni, Enki i-a protejat. Tiamata va fi ucisa de către Marduk, un Anunna lipsit de scrupule. Într-o zi, aceștia au plecat, dar din păcate, acestia ar putea reveni așa cum ne-au promis. Asa cum si  Zecharia Sitchintells spunea ca ei provin de oe o palneta ratacitoare Nibiru, un intrus care vine periodic înapoi în sistemul nostru planetar ... În concluzie, în cazul în care Anunna au creat Omul, adică cu circa  10000 i.Hr. î.Hr. de ce am găsit atât de multe urme de  Homo Sapiens. Deci ar trebui să ii credem pe Anounna Sau Anton Parks? Cred că pe nici unul.
The Anunna have not created Man. Similarly, Tolkien did not created Hobbits. To invent is to find out again.
De exemplu, imaginați-vă că Anunna au creat pur și simplu un neam care a fost doar ușor diferit de ei înșiși ... Astfel, rămâsitele de Homo Sapiens anterioare anului 12000 BP nu sunt ale noastre ci ale lor. Anounna nu a putut inventa o specie carea existat cu mult inainte de a se ajunge pe această planetă. Excepția cazului în care acestea au fost cei mai importanti reptilieni, primii conducători ai acestei planete, în cazul în care acestia au o domnie aprofundata de 200 milioane ani cu excepția cazului poporului șarpe provenit din acesti giganți, dinozauri. Sumerianul zeu Enki, sau ea, este echivalentul titanului grec Prometeu care a creat oamenii. Printul care a apărat întotdeauna creaturile sale împotriva altor semizei. Cu toate acestea, Enki a fost un zeu reptilian care trăieste în Lumea de Dincolo, numita Abzu.
Golden Sumerian statuette representing Enki, the Anunnaki king of geneticists – Stone engraved with the same pattern- © Stef Kervor
Abzu este reprezentata în mitologia sumeriană ca un loc mitic și ca o reședință foarte reala, unde locueste puternicul Enki, creatorul nostru. Uneori e situat la vârful munților, uneori, în partea de jos a mărilor, Abzu este, de asemenea, plutitoare și e palatul printului Enki. Ar putea fi o nava spatiala sau alt dispozitiv tehnologic. Enki este, prin urmare, un reptilian Dumnezeu, care ne creează asemeni lui, avand doar cerebelul noastru primitiv de reptiliean. 
A tablet of Assurbanipal, covered with cuneiform writing
AB-ZU, sau Apsu în akkadiană, este deturnat de la combinația de AB sau AP «tatăl, creatorul, sau mare» și ZU sau SU «cel care știe, salvie», sursa a orice înțelepciune și orice cunoștințe. Abzu pare să fi avut trei semnificații diferite, în funcție de perioada în care tabletele se referă. La origine, Abzu indică Sun. În sumeriana Abzu este numit "primordial" și"creatorul" de planetele din sistemul nostru solar. 
An Anunna prince. Note the wings and the horned helmet.Mai târziu, atunci când Anunna a stabilit pe planeta noastră, Abzu desemnează în mod clar lăcașul lui Enki în apropiere de orașul de Eridu, în Grădina Edenului sau Edin, munții din Orientul Mijlociu. În cele din urmă, după potop, Abzu devine "insondabil, adâncului", unde "abyssos" greacă și engleză "abis". Abzu apoi se referă la lumea, unde Enki s-a refugiat la adăpost de la Marele Potop. Aceasta lume a dat naștere mitului pamantul gol. Anton Parks spune ca: Abzu înseamnă lumea interioară din interiorul planetelor, caci toate planetele sunt goale. Și pentru Parks, Abzu esteo  sub lume, in care este Enki. În fiecare caz, Abzu este întotdeauna mai mult sau mai puțin un loc de locuit sau zona printului Enki. Etimologic, Enki inseamna unul care este în IK si KI în conformitate cu Anton Parks, este numele Anunnaki - dat aceastei planete. De aceea, Anunna care s-au stabilit pe Pamant au fost numiti Anunnaki, adica Anunna de KI, adică ai Pământului. Enki este, prin urmare, prințul KI, sau altfel cel care este în adâncurile KI. Această lume din adâncimi se poate referi, de asemenea, la minele vechi. Înainte de potop, aceste mine au fost exploatate în mod sistematic de a avea cantitati uriase de minereu necesar pentru dezvoltarea a unei civilizații. După potop, dimpotrivă, lucrul la mine a fost abandonat.
Ea or Enki, the Sumerian prince, creator of men. He seems to be under water if we judge by the two fishes swimming around his head.
Galeriile antice au fost folosite ca închisori, sau chiar ca oubliettes. În conformitate cu RA Boulay "După potop, minele de aur din Africa de Sud au fost inundate, forța de muncă și supraveghere decimate, nu se mai putea face nimic acolo. În deceniile care au urmat, războaiele dupa terminarea piramidelor perturba Africa. Duke Nergal, maestru ca mine, a fost eliberat din funcțiile sale, prințul Enki a preluat conducerea. Prima lui decizie a fost de a muta totul în regiunea lacului Titicaca și Nazca din Peru. »
Agriculture, livestock and Sumerian winged gods
Enki ar fi Tiki-Viracocha din Anzi. Asemănarea il face pe Anton Parks a le asimila. Asemănarea dintre cele două culturi sunt într-adevăr remarcabile: ambele au zei civilizatoari, ambele au adus dezvoltarea crearea de oameni salbatici pe care i-au învățat științe, meserii, moda și pictura pe fata, medicină, bucătărie, politețe, etc. Tiki este primul Dumnezeul Andes, și Tiki ca si Enki este numele sumerian al planetei noastre, KI. 
RA Boulay adaugă:. ". Această schimbare de continent a fost motivată și de distrugerea statiei spațiale Sinai, în timpul Războiului Piramidelor, prințul Outou a explodat spatia  pentru a o ajuta pe printesa Inanna împotriva lui Mardouk și a lui Sarpanit. Outou a fost amantul secret și aliatul printesei regale Inanna. În ceea ce privește pe Mardouk și Sarpanit, ei sau fost cunoscuti în Egipt sub numele de Amon-Ra și Nut-Bast și în Grecia antică, în care erau numiti Belus și Anchinoe. "
Nommo, the fish-god of the Dogon of Mali, reminds of Enki and Viracocha.Astfel Enki apare ca maestru al lumilor inferioare și de asemenea, cel care trece pe sub apă. În Andes, legenda lui Tiki-Viracocha spusnecă el a fost alb, cu barbă, și care a ieșit din apele lacului Titicaca. În Mésopotamia, ei il știu pe Enki sub numele de Oannes, iar legenda spune că el a avut corpul acoperit cu solzi si ca a ieșit din adancurile apelor pentru a preda oamenilor și că în fiecare noapte, el a trebuit să merga la adâncimi marine pentru a dormi. Hindis cred că Brahma, zeul lor al creației, a fost la origine un peste. Iar lista este departe de a fi închisa. Poporul Dogon din Mali menține memoria unui Dumnezeu pește, Nommo, oferind aceleași caracteristici ca și Dumnezeu-pește de Mésopotamie, Oannes.
 Am avut multe nume, am trimis multe rugăciuni, slăvite de multe daruri. Dar pentru tine, omule, voi fi mereu Ninhursag, asistenta șefă care se ocupă de incubatoare ...
... Și vraja principala a programului l-a semănat planetei Ki, Pamantul.
"Te-am creat, omule, am fost printre haiducii și proscrișii responsabili pentru popularea pământului. În timp ce frații mei se certau pentru a afla cum de a depăși ceea ce Tatăl le-a dat. Am fost comunicarea cu marele întreg. Așa a fost viața mea, am comunicat, de asemenea, cu "ei". 
Ninhursag, Assyrian bas-relief

Ninhursag, marea zeita a tradiției sumeriane ne-a dat un suflet nemuritor, ea ne-a făcut la fel de divini ca ea, adica semizei, este si motivul pentru care Biblia spune că zeii ne-au făcut dupa propria lor imagine. 
Ninhursag este Isis a atlantilor, Ninhursag înseamnă amanta dealurilor, dar ea are multe alte titluri: Ninandin sau doamna ce naste, Nindinomah, Ninmah sau Doamna de  august, Dintirmah, Aruru, și ca soție a lui Esghir a fost numita Damgalunnash . În akkadiană ea a fost deseori invocata ca Belt-Ali sau Mama. Grecii i-au închinat sub numele de Athena, egiptenii sub numele de Isis, romanii au cunoscut-o sub numele de Minerva. Și ca soție a Ea-Enki, ea a fost numita Damkina.

Prestigiul ei ca Ishtar a crescut, dar aspectul ei de Damkina, mama lui Marduk, zeul suprem al Babilonului i-a fost rezervat lu loc ca Hera în panteonul divin elen.

În conformitate cu mitologia sumeriană, ea a fost cea care a creat eroul Enkidu dintr-o bucată de lut. Ea este strâns asociata cu dezvoltarea speciei noastre, împreună cu soțul ei, renumit genetician, Ea-Enki. Acesta este Ninhursag care ne-a dat sufletul nostru nemuritor, pentru că Enki nu au crezut inițial că este util să ni-l dea ...
Toati acestia sunt Anunna, oamenii lui Anu, ceea ce înseamnă cei care s-au stabilit aici pe planeta Ki si au fost numiti Anunnaki.
Elohim este pluralul cuvântului ebraic Eloah, sau Ilie, care este unul dintre numele lui Dumnezeu. De ce se foloseste pluralul, deoarece este un singur Dumnezeu? Și de asemenea, de ce această formă ciudata de plural, destul de rar în limba ebraică?
Erich von Däniken is like Zahi Hawass: for the photo, he plays Indiana Jones
Cu siguranță autorii Genezei au avut motive excelente pentru a utiliza acest plural, astfel singular! Uneori, tradus cuvântul Elohim înseamnă, literal, cei care au venit din cer. Tradiția i-a adus în jos din cer în care de zbor, dupa Erich von Daniken. Deci Elohim sunt mai multi.
În ebraică Elohim acest cuvânt este literalmente este un plural, atât feminin cat și masculin. Si in tradiția ezoterică, șapte Elohim sunt însoțiți de shakti sau consoarte. 
Noi ar trebui să spunem, prin urmare, paisprezece Elohim, dar nu, noi spunem cei șapte. Se pare ca feminismul nu este o tradiție pentru Elohim. Acest lucru este deosebit de nedrept ca femeile Elohim au dat o forma feminina la plural a numelui lor. Suntem foarte siguri de relevanța acestei interpretări?
Nu putem exclude androginitatea "foștilor zei", care ne-au facut. Mitul Pandorei, echivalentul grec al Evei, arată ca în mod clar biblic in Geneza femeia a aparut dupa barbat. Reproducerea sexuala a venit mult mai tarziu. Dar să ne întoarcem la scenariul cabalistic. Șapte Elohim sunt constructorii, cinci dintre ei, forțele cosmicece guverneaza cele cinci elemente, la cele cunoscut ca apa, pământul, focul și aerul, avem de a adăuga un al cincilea, chintesența sau eter.

Zeus imprecator, Musee du Louvres  -  Elohim, picture of William Blake
Acesti cinci Elohim traiesc in lumina alba, în cazul în care comanda cele cinci elementali gnomi, salamandre, sprite, elfi și sirene, ultimii doui Elohim sunt Yahve, contactul nostru direct asupra planetei Pământ, și un altul care ar putea fi alter ego-ul său, Lucifer, purtătorul de lumină. Astfel, rivalitatea dintre cei doi Elohim care se ocupă de această planetă, adică Yahveh și Lucifer, ar fi o reluare ebraică a rivalitatii dintre Osiris și fratele lui Seth, printre egipteni, sau între Enki și fratele lui Enlil, printre babilonienii. Numele se poate schimba, povestea rămâne aceeași. 
marked by YHVH, or Yahweh
Legenda Elohim se repetă literalmente în tradiția islamică. În conformitate cu Abu Yaqub, formele spirituale s-au descoperit prin cele șapte litere supreme, care sunt cele sapte inteligente sau șapte heruvimi. Este scris în Coran și Hadith că există șapte ceruri diferite, în care locuiesc profeții. Ele corespund celor sapte chakre care descriu șapte nivele de constiinta, sapte pasi care permit ascensiunea individului in al saptelea cer. Pentru hindusi, cele șapte ceruri sunt o reprezentare a chakrelor și al șaptelea cer este numit Sahasrara sau o mie de petale Lotus, care este chakra coroanei, deschiderea fontanelei sau arcana XVI-lea  din tarot turnul. Astfel, atunci când Muhammad a intrat în al șaptelea cer și sa întâlnit pe Dumnezeu, el a văzut copacul stralucitoare cu frunze luminoase colorate cu o mie de petale de Lotus si ne arată în mod clar că există multe căi nu numai una de a ajunge in imparatia lui Dumnezeu.
René Guénon, aka Abdul Whalid Yayhia
Pentru Mohammed, o astfel de evolutie este posibilă doar dacă vom urma calea de mijloc, fără înclinarea spre dreapta sau stânga. Veți recunoaște cu ușurință aici descrierea din yoga a kundalini, și cele trei canale de energie, Ida și Pingala Sushumna, dreapta, cele centrale și stânga. Înainte de apariția lui Kindalini și de trezire, omul folosea numai canalele stânga și din dreapta, care transportau o energie de o intensitate mai mică. Dar atunci când vine vorba de trezire, aceasta nu este atât de puternica: "După ce canalul central sau Sushumna Nadi este deschis și permite ascensiunea spirituală. În Hadith, piesa se ​​numeste Mijlociu-Sirat al Mustakim. Pentru a intra în al șaptelea cer numit Pul-Sirat și se deschide în Hadith ca un pod " mai ascuțit decât o sabie și mai subțire decât un fir de păr." Acest pod este numit în yoga, Agnya Chakra (al treilea ochi) și iertarea este calitatea acestui centru, care permite deschiderea și oferă acces la centrul șaptea. 
Tantric Shivaism is the quest for enlightenment through ritualized sexual practicesO paralelă tulburătoare arata că atât sufiții și Shiva au observat. "Punctul de joncțiune între sufism și yoga poate fi găsit în Advaita-Vedanta și șivaismului Kashmir-lui. Aceasta joncțiune între Yoga și sufism a fost deja explorata de către Louis Massignon și mai ales rene Guenon, un Vedanta care a devenit un sufit, atunci când a murit în Cairo. " 
Însă acest lucru este imposibil în ceea ce privește următoarele fapte: Islam, cuvântul lui Allah, a fost revelat Profetului Muhammad în secolul al 6-lea d.Hr. În timp ce șivaismului, una dintre cele mai vechi religii cunoscute, este precedata de Vede și ar putea fi datate înainte  de 1500 I.Hr. Mai mult de două milenii separa cele două dezvăluiri, care este oarecum ciudat, dată fiind asemănarea de conținut. Multi cercetatori a subliniat legăturile dintre cele trei religii  iudaismul, creștinismul și islamismul, dar in câteva dintre ele chiar s-a observat legătura dintre șivaism și sufism. Și al treilea pe listă ar fi Castaneda Nagualism 's, care arată, uneori, o asemănare încurcata cu sufism și / sau șivaism, precum și cu alte forme de viata interioara. 
Șapte Elohim, șapte ceruri, șapte chakre, de asemenea, este posibil ca cele șapte Rishi ale tradiției hinduse sunt un alt mod. Și inițierea Tarot? Aceasta include douăzeci și două de grade, sau mai degrabă douăzeci și unu, pentru că nebunul nu este numerotat în joc. Reprezintă un dincolo și nu ar trebui să fie incluse în listă. Deci avem douăzeci și unu de Arcana majore, de trei ori câte șapte ... Acum, în inițierea Tarot, există trei niveluri de șapte ași, fiecare ... Tarot, islamul,hinduismul, budismul, nagualismul si iudaismul vorbesc despre un singur subiect: noi, modul nostru de iluminare, cum să deschidem toate cele sapte chakre pentru a ajunge la al șaptelea cer.
Zeus the god of gods, Emperor of Heaven and Highlands, seems always very interested in the buttocks of his vestals
Primul maestru al Pământului a fost Uuranus, Heaven. Apoi, fiul lui Cronos sau Kronos (Time), el l-a inlaturat pe Uranus ca să domnească în locul lui. Apoi, fiul lui Zeus a luat scaunul de domnie al tatălui său. Monarh absolut, Zeus a domnit peste oameni și zei.
In the imagination of Western people, Time never stops to eat his children
După ce si-a învins tatăl, Kronos Time domnea singur pe lume: el sa grăbit să-si arunce frații și surorile lui în Iad. În ceea ce privește copiii i-a avut cu soția sa Rhea, el i-a devorat la naștere lor. Când Zeus a fost pe cale să se nască, Rhea in secret a fugit în Creta, unde ea a dat naștere unui copil. Și dând unei pietre aspectul unui copil nou-născut, ea l-a prezentat lui Kronos care l-a înghițit cu ușurință. Micul Zeus a crescut, el a supt lapte de capră, iar douăzeci de ani mai târziu, Zeus a dat lui Kronos un medicament care la făcut să vomite copiii săi Titanii, frații și surorile lui. Apoi a pus a elibera  ciclopii din Tartarus și s-au toati într-un război necruțător împotriva Kronos. Cronos și Titanii au fost, la rândul lor, aruncati în Tartar, râul iadului. Dar Gaia deranjata a început să fluture copaci in flacari și pietre uriașe.
Apoi, olimpicii au acționat cu pripriile arme și toți au concurat pentru o a doua victorie. Zeus i-a transformat pe toți în stele, așa cum a făcut cu fiul său Chiro Centaur și la cei șapte nepoatele de Pleiade.
Athena winner of ignorance, by Bartholomeus Spranger - 1591
De două ori, Zeus si gasca lui au învins armata lui Kronos ". Gaia a făcut apoi o ultimă încercare și a dat nastere lui Typhoon, un monstru mai impunătoar decât Gigantii, al cărui cap a atins stelele, și care a avut capete de dragon în loc de degete. 
Zeus si-a zdrobit adversarul în Etna, în Sicilia, iar de acum înainte, autoritatea  lui Zeus a fost asigurata. 
În mitologia greaca a fost un Titan, Zeus, care l-a creat pe om si la fel ca în Biblie, el a creat un singur om adica barbatul, femeia a venit mai tarziu. Pământ, nu a existat nici un om. Prometeu era din familia sacra a Titanilor, Prometeu nepotul lui Zeus, rătăcirt trist el caută în zadar de fiinte vii, el a mers pe jos si a văzut lutul, din care cresteau iarbă, plante și copaci, a văzut, de asemenea, ploile abundente care cad pe pământ. Fara apa de ploaie arbuști au murit, Prometeu a descoperit puterea pământului și a apei, așa că a amestecat lut cu apă si a format primului om. Athena, zeița înțelepciunii, a suflat un suflet în forma lipsita de viață: lultu gri  a devenit roz, o inima a început să bată, și brațele și picioarele, au început să se miște. Acesta este modul în care Prometeu a creat primul om.
Pentru o lungă perioadă de timp, oamenii nu au știut ce să facă cu sufletul lor, dat de Athena, ei trăiau ca niște copii mici. Ei au văzut, dar nu au recunoscut, au putut auzi, dar nu au înțeles, au mers pe jos pe Pământ ca intr-un vis. Similar cu furnicile, ei roiau pe și sub pământ, ascunzându-se în nișe întunecate din peșteri.  Iar "Prometheu apoi a coborât printre oameni și i-a învățat să ridice case, sa citeasca, sa scrie și a înțelege natura. El i-a arătat cum să domesticeasaca animalele sa le fie de ajutor la munca si carat, in scopul de a nu efectua sarcini grele, el i-a învățat arta de a construi bărci, el i-a condus in adâncul Pământului, în căutare de comori ascunse. Munca grea a minerilor a adus pe pământ fier, cupru, argint și aur. De asemenea Quetzalcoatl si Viracocha  au avut exact același comportament.
Prometheus stealing divine fire for the men, by RubensDe ce o astfel de similitudine între zei civilizatori precolumbieni ai Americii și Prometeu? Autorul nostru continuă o poveste cu mitul care confirmă acest punct de vedere. 
"Înainte de această eră, oamenii nu știau medicină, ei nu puteau face diferență între ceea cele făcea bine și ceea ce ii ranea, astfel Prometeu le-a arătat cum să pregătească unguente și medicamente El i-a învățat toate artele, iar oamenilor uimiți au învățat cu nerabdare. "  
Mitul lui Prometeu este la fel de universal ca și cel al Potopului. În America, el este Uetzalcoatl, Kukulkan sau Viracocha. În India, numele lui este Manu. în geneza ei sunt Elohim și în Cartea lui Enoh, paznicii, in tablete la asirieni sunt Enki. 
Cu trecerea timpului a venit si epoca de bronz, zeii ne-au parasit intrucat a constatat caci nu suntem perfectii asa cum trebuia sa fim in urma creatiei, apoi Zeus a decis să extermine toti oamenii și a provocat un potop, care a cruțat doar doi oameni pe Deucalion, fiul lui Prometeu și Pyrrha, fiica lui Epimeteu și Pandora. A plouat timp de nouă zile și nouă nopți de s-a înecat Pământul, apoi a apărut doar Muntele Parnas. 
Zeii, prevăzători, au fugit pe cele mai inalte culmi. Când Zeus a ordonat ca apele să se retragă, Deucalion și Pyrrha erau singuri în barca lor pe Pamant in deșert.
Boat at low tide in Loguivy, Britanny
O voce s-a auzit, poruncindu-le să arunce peste umăr oasele mamei lor. Pietrele aruncate de Deucalion au devenit bărbați, cele aruncate de Pyrrha au devenit femei. Pământul a fost repopulat cu strămoșii popoarelor grecești, ahei și ionieni. 
Trei olimpici au împărtășit universul împreună prin tragere la sorți. Zeus a câștigat cerul, Poseidon marea, și Hades lumea interlopă. Zeus și curtea sa a rămas în Olimp unde au fost fericiți dadeau alternativ, banchete și petreceri, beau nectar și ambrozie în sunetul de lira al lui Apollo. 
Înainte de primul potop, Zeus a facut lumea așa cum o știm, cu anul marcat de cele patru anotimpuri. 
The four seasons are a recurring theme in art ... since when, exactly?
Primăvara eternă a plecat, cum ar fi recoltele abundente, și lipsurile de s-au întors cu fiecare iarnă asa ca a început dintr-o dată, în diferite părți ale lumii, precum și pe o scară largă agricultura.
Pentru grecii antici, prima femeie este Pandora. "Și Dumnezeu a creat femeia pentru a pedepsi oamenii." Ce o pedeapsă teribilă! Grecii erau așa de misogini să ia în considerare astfel de scenarii? Din nou, mitul are o dubla semnificatie. Crearea de femei reprezintă o nouă etapă de dezvoltare a speciei noastre, limitată până atunci la o reproducre in vitro controlată de zei. Reproducerea sexuala ne-a permis a accesa starea divină, speciile noastre au preluat controlul asupra destinului său. 
Pandora, Pandora, leave this box alone Pentru grecii antici, așa cum vom vedea, Pandora nu a fost o pedeapsă: ea a fost adorabila. Zeus a făcut-o frumoasa ca zorile, în stare proaspătă ca roua și de aur ca porumbul. Când bărbații văzut-o, au placut-o, dar Zeus a zis: "Nu Pandora nu este pentru voi, ea este pentru prietenul meu Titan!". Pe noi ne-a creat într-un anumit scop: pentru a curăța aceasta planeta devastata și să înceapă din nou o civilizație care ar fi mostenitoarea lor.   Ea a fost creată de zeii care, geloși pe  Zeus care crease bărbații, au hotarât să creeze o femeie perfectă. Hefaistos, zeul meșteșugăritului, folosind apă și pământ, i-a dat corp și chip. Ceilalți zei au înzestrat-o cu multe talente: Afrodita i-a dat frumusețea, Atena înțelepciunea, Apollo talentul muzical, Hermes puterea de convingere. De aici și numele său, Pandora însemnând în limba greacă cu toate darurile
După ce Prometeu l-a imitat pe Zeus creînd el însuși oameni perfecți din lut, oameni cărora le-a dat viață cu razele soarelui și cărora le-a oferit focul furat de pe Olimp, Zeus s-a simțit jignit de îndrăzneala acestuia și a decis să se răzbune. El l-a pus pe Hefaistos să creeze o cutie în care zeii au depus toate relele: cruzimea (Ares), aroganța (Poseidon), suferința/durerea (Hefaistos), vanitatea (Hermes), lăcomia și gelozia Herei, pofta trupească (Afrodita), ura (Artemis), lăcomia (Atena), bolile (Apollo), lenea (Dionis), tristețea (Demetra), teama, înșelăciunea și subjugarea muritorilor de către zei (Zeus) și, nu în cele din urmă, suferința și moartea (Hades). Doar Hestia (sau poate mai probabil Atena, zeița înțelepciunii) s-a deosebit de ceilalți zei depunând în această cutie Speranța. 
Într-un fals acces de bunătate, Zeus i-a oferit-o lui Prometeu pe Pandora drept soție și cutia (Cutia Pandorei) drept cadou. Simțind că la mijloc este un șiretlic, Prometeu a refuzat cadourile. Zeus s-a îndreptat apoi către Epimeteu, fratele lui Prometeu, care, subjugat de frumusețea Pandorei, a acceptat-o de soție. Împins de firea sa curioasă, Epimeteu a deschis cutia și astfel toate relele din interior au scăpat și s-au împrăștiat pe pământ. Înfricoșat, s-a grăbit să închidă capacul, neobservând că singurul lucru care rămăsese pe fundul cutiei era Speranța.
Și putem ghici ceea ce într-adevăr ne spune acest mit. Prometeu iubea să se joace în domeniul științei genetice pentru care el a avut un talent extraordinar. 
Sub numele de Enki, același Titan a fost considerat de către sumerieni ca un genetician. Deci, el a avut un laborator cu experimente, inclusiv zeci de stem-uri umane într-un incubator. 
A male Pandora, by Moebius Astăzi, omenirea ar putea fi rezultatul unei manipulari genetice care a mers prost. Pandora este primul strămoș al omenirii, iar deschiderea cutiei Pandorei a fost deschiderea loteriei genetice. În tradiția greacă, Hesiode descrise cele patru varste ale omului, acestea sunt în scădere de la epoca de aur la varsta de fier. Tradiția din India are aceleași patru vârstele, dar pe o scară mult mai mare. 
Civilizația de Treta Yuga sau Silver Age a durat 16 de mii de ani. Putem spune că a fost pierduta în negura timpului! Sa întâmplat înainte de potopul principal, acesta s-a produs ca urmare a unei coliziuni cu unmeteorit sau orice fenomen spațiu asemănător, sub violența șocului, un seism enorm a distrus continentele, cauzând tsunami uriașe. În pofida efectului de tsunami, câteva semne ale Epocii de Argint rămân în continuare, în conformitate cu Andrew Collins: cele mai renumite sunt piramidele de la Gizeh, templul Osireion și templul Denderah în Egipt, Templul lui Baal din Baalbeck în Liban, piramidele din Yucatan și cele din jurul Vera Cruz  in Mexic, orase stravechi în Bolivia și Peru; megalitii din Carnac, la Kercado, Avebury, Stonehenge ... Exista de asemenea ziduri uriase pe cele cinci continente: ruinele de la Mycene și în Creta, statui Insula Paștelui, bilele de piatră din Costa Rica și capete gigant de olmeci; a cuprins ramasitele continentului Mu în Yonaguni, Japonia; ruinele lemuriene din Maldive, cele ale Imperiului Rama din valea Indusului, și atât de multe site-uri inca nedescoperite. Aceste ziduri sunt construite cu astfel de pietre uriașe pe care am putea cu greu a le muta cu macarale noastre moderne. 
The lightning trap of Teo Ti Wakan as it originally worked

A început cu șaizeci de milenii în urmă sau cu 150 de milenii în urmă, în conformitate cu Edgar Cayce. Data! Dar unii oameni nu sunt de acord, cu arheologi. Pentru majoritatea dintre ei, ruinele nu pot fi datate anterior de al V-lea mileniu i.Hr. Și pentru unii dintre ei, este deja mult prea devreme! În acest domeniu, lucrurile s-au schimbat mult în cincizeci de ani. Citind eseuri antropologie de anii '50, putem vedea ca sistemul complet de datare a fost mult mai vechi, la momentul acela. Unele dintre datele occidentale au fost aproape de cele din est. Oricum, arheologii ar trebui să citească aceste eseuri vechi. Putem nega toate fostele civilizatii, indiferent de artefacte, ruine si legende? Putem ignora acesti strămoși foarte vechi, cu știința lor de neegalat, și puterea lor spirituala aproape divina? Prioritatea absolută a civilizatiilor stravechi nu a fost materia ci spiritul, in loc de a lucra în domeniul de material, fiecare civilizație înainte de potop a cultivat puterile spiritului.

Deva Durga, pray for the poor worldPentru ei, materia nu a contat. Budismul și yoga sunt rămășițele palide ale puterilor lor fabuloase. Semi-zeii din Epoca de argint, sunt descrisi ca uriasi în numeroase tradiții. Cu toate acestea, Ramayana și Mahabharata cărțile au insistat asupra faptului că acesteia puteau primi, de asemenea, o formă umană normală. Când erau in forma lor divina, au avut zeci, sute de arme. Aceasta exprimă omniprezența lor și capacitatea lor de a acționa instantaneu, pe multe planuri în același timp. Capul lor glorios a dispărut în nori, în timp ce mușchii corpului lor gigantic le-a permis a realiza miracole incredibile. 
Sumerian Snake-Vulture Gods


Noi putem vedea basmele în care sute de tradiții spun aceeași poveste. Nu putem trata toți strămoșii noștri ca nebuni sau mitomani, in mitologia greaca Zeus însuși a placut pentru a obține forme, chiar jumatate animale putea să se împerecheze cu femeile și nimfele. Numeroasii sai copii nelegitimi ar fi fost suficienti pentru a popula din nou Pământul, după ce focurilr gigantice provocate de ei puteau extermina toti oamenii. Nu doar Dumnezeu a procedat asa, numerosi eroi ca Hercule și Achille, Krishna și Arjuna au făcut la fel, s-au creat deva și semi-zei ce au fost capabili de a-si schimba forma și dimensiunea lor ori de câte ori au vrut.
Bărbații din Epoca de argint au folosit cu nerăbdare mai multe puteri dispărute ale spiritului: teleportare, transformism și așa mai departe., aceste puteri au dispărut treptat, domnia rațiunii și a logicii a ucis misterul din lume. Unii dintre noi inca mai pot accesa unele dintre aceste puteri. 

http://eden-saga.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu