Cub gigant în formă de OZN la ieșirea din soare

duminică, 12 ianuarie 2014
In imaginile puse la dispoziție prin intermediul internetului de la camera NASA SOHO și EIT, am observat acest obiect ciudat care pare să fie ieșit din Soare. Oricât de ciudat și nebun ar parea acest lucru, puteți vedea în mod clar un obiect, mare în dimensiune care iese din soarele și apoi se deplasează în spațiu. Am văzut multe obiecte ciudate în apropierea soarelui, unii dintre ele păreau să se îndrepte spre el și dispareau la scurt timp după aceea, unele dintre obiectele au apărut pe orbita soarelui și dispareau putin după, dar observarea acestui obiect care se deplasează în mod clar față in spațiu de la interiorul Soarele este destul de unica.
Trebuie să ne amintim de un " OZN în formă de înger ", care a fost văzut în urmă cu câteva luni (octombrie 2012), de asemenea, gigantic în dimensiune. Acest obiect a fost în mișcare spre soare și chiar lăsând un fel de coadă, mulți au speculat cu privire la acest obiect, dar nici o explicatie clara nu a fost data pana acum. Unii au sugerat că OZN-ul în formă de înger a fost o navă spațială Anunnaki, pare o nebunie?.
Există o posibilă legătură cu reperarea de OZN în formă de înger si pretinsele "structurile de pe Soare", iar acum acest cub imens în formă de "navă spațială" care iese din soarele? Există într-adevăr "ceva" ce trăiește "în interiorul" Soarelui?
Aici sunt imaginile acestui obiect care a fost surprins ieșind din Soare. Sună nebunesc? ? Ei bine, ce altă explicație logică ai atribui aceastei observații ciudate și unice.
sun
După ce obiectul a ieșit soarele a fost "blocat" în următoarele cadre de imagine. Ciudat?
latest

cube
cubo from sun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu