Vimana: Avion vechi de 5000 de ani descoperit intr-o pestera din Afganistan

miercuri, 6 noiembrie 2013
Vimana sunt descrise ca aparate de zbor, anume carele zbor utilizate de către diferite Zei in Vedele, Indra, iar multe alte divinități vedice sunt transportate in zbor de carele cu roți descrise ca fiind trase de animale, de obicei, cai. 
 În Ramayana vimana este descrisă după cum urmează: car care seamănă cu Soarele și e condus de puternicul Ravana, carul aerien merge peste tot la voia lui... car ce seamănă cu un nor luminos pe cer ... și regele [ Rama ] e luat în el la comanda lui Raghira, apoi s-au ridicat în atmosferă." Acesta este primul zbor vimana menționat în mitologia hindusă.
In Mahabharata Asura Maya a avut o Vimana ce măsurara doisprezece coti în circumferință, cu patru roți puternice.
Vaimānika Shastra este un text sanscrit - de la începutul secolului în domeniul aeronautic unde scrie cum poate fi construit acesta din mental. Existența a textului a fost descoperit în 1952 de către GR Josyer, potrivit căruia aceasta se datorează lui Pandit Subbaraya Shastry, fiin dictat între 1918-1923 . O traducere hindi a fost publicat în 1959, textul sanscrit cu o traducere în limba engleză în 1973.

O descoperire importanta ţinută secret de armata americană, s-a produs anul trecut într-o peşteră din Afganistan. Mai mulţi soldaţi americani, fiind într-o misiune de recunoaştere, au intrat într-o peşteră oarecare dintr-o zonă muntoasă din Afganistan şi au făcut o descoperire epocala pentru omenire. Un obiect misterios se afla în această peşteră, fiind identificat cu un avion străvechi, un “Vimana” care are o vechime de mai bine de 5000 de ani, a fost descoperit de mai mulţi soldaţi care au participat la extragerea sa din peşteră. Cel mai ciudat este că opt dintre ei au fost declaraţi dispăruţi.

Vimana este un aparat de zbor, care seamănă cu bombele din ziua noastră, fiind menţionat în epopeele sanscrite. Arheologii susţin că Vimana sunt primele avioane pe care le-a cunoscut omul de-a lungul timpului şi erau folosite de sanscriţi pentru efectuarea diverselor misiuni chiar înainte de “ultima răsturnare a Pământului“. Până în prezent, nimeni nu credea cu adevărat că aceste avioane străvechi chiar au existat cu adevărat, dar descoperirea aceasta poate să răstoarne foarte multe credinţe referitoare la trecutul îndepărtat al omenirii.
Vimana sunt mai mult decât nişte simple avioane, ele pot să călătorească pe distanţe foarte lungi în Univers cu viteze impresionante. Cercetătorii chinezi pretind că au descoperit mai multe documente sanscrite în Lhasa, Tibet, în care este specificat modul de construire al navelor interstelare. Documentele au fost trimise la Universitatea din Chandrigarh pentru a fi traduse.

Avioanele civilizatiei sanscrite erau capabile să ignore gravitaţia şi motoarele erau bazate pe principiul “laghima“, o putere încă necunoscută omului din ziua de astăzi. Acest principiu presupune o forţă centrifugă impresionantă care contracarează orice formă gravitaţională. Principiul este acelaşi pe care yoghinii îl folosesc pentru a levita.


http://www.youtube.com/watch?v=qBlwhVyZxmQ


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu