Cine erau atlantii?

sâmbătă, 11 ianuarie 2014
Atlantii au fost o rasa ariana pura, blonzi cu ochi albastrii si inalti (2-3 m). Au fost creati de extraterestrii veniti din Pleiade, care au aceleasi caracteristici rasiale, prin incrucisarea Pleiadeenilor - de pe Lyra / Vega cu umanoizii modificati genetic si adaptati la viata pe Terra, pe care tot acestia "ii plantasera" in acest scop, cu cateva sute de ani / mii inainte. Ulterior dar nu cu mult dupa asta, au venit pe Terra pentru a o popula si extraterestrii din Orion via Betelgeuse, Rigel si Sirius via Procyon si Adara, extraterestrii din constelatia Draco si de asemeni Adebaran, de unde au venit arcturienii, acestia din urma avand un impact mai mic asupra populatiei indigene. Acestea sunt rasele cele mai importante, rasele-radacina din care provenim noi ca si specie, adica homo sapiens sapiens. 
Atlantii si Reptilienii : rasa radacina a Pamantului a fost rasa ariana creeata de extraterestrii din Pleiade, iar ulterior au intervenit si alte specii, incrucisandu-se cu aceasta rasa pura si rezultand metisi. Urmasii metisilor suntem noi...
Extraterestrii din Sirius si Orion erau in razboi de mult timp cand au ajuns pe Terra si au continuat si aici "cursa pentru cucerire". De asemeni, cei din Orion au colaborat cu Pleiadeenii, unii dintre ei, nu toti, pentru perfectionarea rasei. Intr-un final au rezultat 5 rase: cea alba, rosie, neagra, galbena si cea albastra, aceasta fiind rasa pura, rasa de origine a celorlalte 4 (de unde vine vorba "sange albastru" si apar in unele imagini din Egipt). Asta nu inseamna ca erau superiori intelectual sau spiritual celorlalte rase, ci doar ca aveau sange pur. Acestia au fost atlantii, rasa albastra. In fapt nu erau albastrii, pielea lor avea doar o tenta albastruie, un alb-albastru...atat de alb incat e albastru. 
Atlantii s-au incrucisat din nefericire la un moment dat cu o alta rasa...cea provenita din constelatia Draco, adica draconienii, adica reptilienii, numiti Anunnaki. Aceasta rasa este o rasa razboinica, axata pe intelect si lipsita de sentimente, nu au corp emotional deci nu simt, nu empatizeaza pentru ca pur si simplu nu pot si sunt incrucisati la randul lor cu o alta rasa ce nu provine din acest Univers, care a dorit sa sujuge si chiar sa duca la extinctie rasa umanoida, fapt pentru care s-au dus lupte sangeroase cu pierderi imense pentru toate partile implicate in conflicte, iar aceasta specie a fost pedepsita fiind expulzata la marginea acestui Univers, in colonii, ma refer bineinteles la cei ce au supravietuit acelor lupte, dintre reptilieni. 
Ulterior, reptilienii s-au incrucisat cu toate cele 5 rase de pe Pamant si au preluat puterea, infiltrandu-se la toate nivelele puterii si in toate popoarele si tarile din lume. Ei au capacitatea de a se intrupa prin nastere in oameni, pot sa posede un corp uman - gazda sau pot pur si simplu sa controleze mental un om, atingandu-l si camuflandu-se ochilor nostri prin cresterea vibratiei. Ei sunt de vibratie 5D, oricat de bizar ar parea asta, deci au nevoie de gazde "speciale" pentru a-i contine, in cazul posedarii.
Avem dovezi ale existentei lor la vedere ca si Zei, in foarte multe scrieri antice, inclusiv Tablitele Sumeriene. Ii gasim in lucrarea indiana Mahabharata, in desenele de pe templele din Egipt, in basoreliefuri si sculpturi antice, etc.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu