Ce este pe partea opusă a Pământului corespunzatoare Marii Piramide ?

joi, 14 noiembrie 2013

Imaginea 1 - Locația de obeliscuri subacvatice uriașe și structura.
Subacvatice obeliscuri depistate exact in locul opus Marii Piramide - descoperite pe 14 octombrie 2013in Oceanul Pacific!
La baza obeliscurilor ( turnuri ) este o structură și o gaură mare, ceea ce arata ca e o intrare care merge în jos adânc în pământ, avand coordonalele 32 ° 30'07 .74 " S 149 ° 52'46 .51 " W.
Este posibil ca această intrare sa duca la un loc tubular sub obeliscuri? Există mai multe intrări in întreaga lume, poate că această gaură mare este una dintre intrările în " pământul gol "?
Sunt aceste obeliscuri situale pe grila energetica a Pământului ? (Stim ca Marea Piramidă este legată de matricea grilă ).
Imagine 2 - Locul de amplasare a megalitilor suacvativi.
Se spune că unele piramide antice, megalitii, si obeliscurile sunt încă active, datorită cristalelor din structurile lor.
Cristale primesc putere de la o varietate de surse, inclusiv Soarele, rețeaua câmpului energetic al Pământului sau se transmite energie de la o structura la alta. În funcție de înclinarea axei Pământului, la un anumit moment al anului, funcționeza pentru a intensifica și a transmite energii la alte structuri care ar putea acționa ca receptor și ar dispersa energia așa cum e necesar. Opus s-ar aplica atunci când această structură este la un punct nefocalizat si la o anumita aliniere ceresca si atunci alte structuri ar putea fi folosite ca transmitatoare.
Unii teoreticieni susțin că există o relație fundamentală între fenomenul OZN si anomaliile magnetice - vortex - gravitație în rețea.
Este bine cunoscut faptul că multe OZN-uri se scufunda si vin din mare. Sunt aceste obeliscuri un punct de coordonare și, poate, o statie de alimentare pentru OZN-uri? Poate că există o bază OZN sub obeliscuri?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu