Străbunica lui Isus Hristos identificata

miercuri, 6 noiembrie 2013
Unele manuscrise din Evul Mediu au identificat-o în cele din urmă pe bunica lui Isus. Aceste manuscrise sunt cunoscute ca manuscrisele florentine. Cine a fost autorul acestui manuscris nu este încă cunoscut, tot ce știm ca este un laic si el a scris înregistrările despre Ismeria. Acest manuscris aruncă multă lumină asupra familiei Fecioarei Maria și a valorilor sau a tradițiilor urmate în Florența din acea perioadă.
 Bunica lui Isus este o femeie pe nume Ismeria. Există foarte puține lucruri spuse despre Fecioara Maria și familia ei în Biblie. Cercetatorii cred ca Ismeria aparține liniei din partea tatalui a Fecioarei Maria, ea a fost fiica lui Nabon de Iudeea și a aparținut neamul regelui David. Sa casatorit cu Santo Liseo care a fost o persoană religioasă. Mai târziu,  Ismeria a avut o fiica pe nume Anna, care sa căsătorit cu o persoană pe nume Joachim.  Soțul Ismeriei, Liseo a murit la 12 ani după căsătoria fiicei lor. După moartea sotului  Ismeria a ramas fără bani, iar rudele soțului ei par să-i fi adus la un astfel de chin . 


Ea a fost lăsata fără adăpost și fără nici un ban pentru o vreme. Ea a găsit în sfârșit refugiu într-un spital, iar aici se pretinde ca ar fi realizat un miracol de umplere a unui cos cu pesti, astfel ca toti pacientii din spital sa poata mânca. După efectuarea unei astfel de minuni sa rugat la Dumnezeu să o ia departe de lumea aceasta deșartă si a a fost imediat dusa în Paradis. Isus Hristos și Fecioara Maria au fost informați de moartea ei de rectorul spitalului, ei au vizitat-o pe Ismeria cu cei 12 apostoli si cu Maria Magdalena, Maria Cleopa și Maria Salome. Ea a fost, de asemenea, onorata ca Sf. Ismeria. Ea a fost văzută apoi ca ca un model pentru femei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu