Calatorii in timp

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Prima descriere a unei călătorii în timp care apare în literatura este aceea din epopeea hindusa Mahabharata. Kakudmi si frumoasa lui fiică, Revati, au călătorit la curtea zeului Brahma pentru a primi sfaturi cu privire la cel pe care sa-l aleaga Revati pt a se căsători. După ce au ascultat niste muzică, Brahma le-a spus că timpul curge diferit în impărătia sa si că, desi ei au simtit doar trecerea câtorva clipe, pe Pământ au trecut mii de ani . Când Kakudmi si Revati s-au întors acasă, ei au descoperit că sunt primii calatori in timp.
Jacques Vallee, un om de stiinta francez care a sustinut ipoteza interdimensională, in cartea sa "Pasaport catre Magonia"/Passport to Magonia, afirmă că OZN-urile sunt de fapt vizitatori din alte realităti, sau timpuri, altele decât ale noastre. El sustine că ceea ce noi numim azi OZN-uri sunt pur si simplu manifestari contemporane a ceva care a avut loc de-a lungul intregii istorii a umanitatii - ceea ce alta data am fi numit semne de la Dumnezeu, noi numim azi un OZN. Spre deosebire de alte persoane, care afirma ca au calatorit in timp, Jacques Vallée a fost martor la OZN-uri si prin urmare, consideră că a interactionat cu călătorii din alte dimensiuni sau din alt timp. In 1979, el a fost invitat în calitate de consultant pentru filmul "Intâlnire de gradul trei"/ "Close Encounters of the Third Kind", si chiar l-a încurajat Steven Spielberg sa faca un film despre fiinte interdimensionale, în loc de fiinte extraterestre, dar Spielberg, a gandit ca nu ar fi la fel de interesant pentru public.
http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/passportmagonia.pdf
Dr. Stephen Hawking membru onorific al Societatii Regale de Arte , membru pe viată al Academiei Pontificale de Stiinte , laureat al "Presidential Medal of Freedom" spune "calatoria in timp este absolut posibila". Ideea este că nimic nu este perfect : indiferent cât este de neted sau de plat este ceva, fiindca dacă ne uitam cand ne aflam destul de aproape de acel ceva, vom găsi " fisuri, crevase, riduri si goluri" . Acest lucru este valabil pentru toate lucrurile din primele trei dimensiuni , si ar putea fi valabil si pentru timp. Sunt dovezi experimentale în fiecare zi la satelitii GPS . In fiecare dintre ei se afla un ceas foarte precis, dar fiecare dintre aceste ceasuri castigă exact o treime de miliardime de secundă în fiecare zi - dar numai după ce satelitii sunt lansati . Acest lucru se datorează faptului că " timpul calatoreste mai repede în spatiu, decât o face aici jos " ."Ceea ce înseamnă , că dacă ne-am duce catre o gaură neagră situata în centrul sistemului nostru solar , în viitor am putea micsora la jumătate durata călătoriei la bordul navei . Adăugati si alte posibilitati, dacă am găsi o modalitate de a călători la o viteza de 99 la sută din viteza luminii (300.000km/s), o singura zi pe nava ar echivala cu un an întreg pe Pământ . Asta e călătoria în timp . Si în acord cu oamenii care sunt într-adevăr foarte inteligent, aceasta calatorie in timp este posibila".
Michio Kaku s-a referit in articolele si in conferintele sale la faptul ca este posibila calatoria in timp (Time Travel Is Possible)
http://www.youtube.com/watch?v=X02WMNoHSm8&feature=player_embedded
Doctor Ronald Mallett a propus chiar un sistem fotonic de a calatori in timp http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_Mallett.
Mirahorian: "Asa cum exista un cuplaj intre spatiu si timp (descoperita de Einstein), tot astfel exista o conexiune intre teleportarea spatiala si calatoria in timp."
Realizarea tehnologica a calatoriei in timp este cuplata cu dispozitivele de teleportare (Andrew Basiago, Experimentul Philadelphia, Teleportorul lui Nicolae Tesla, Proiectul Montauk, Proiectul Pegasus, Chronovizorul ; The 1973-1983 Montauk project and 1983-2013 Montauk II project that was taken over by DARPA in 1983 as part of the new Project Pegasus on time travel, chronovision and teleportation). Articole si carti despre cazuri accidentale si voluntare de calatorie in timp, proiecte si experimente in care s-a realizat accesul la calatorie temporala.
Pe Terra se fac investitii imense pentru a realiza teleportarea tehnologica, care ar permite salvarea speciei umane in cazul unui accident cosmic care ar afecta existenta planetei noastre. Ca sa va dati seama de anvergura acestui efort ganditi-va doar la doua lucruri:
1. cautarea febrila a unei alte planete similare in afara sistemului nostru solar (care este periodic afectat de cataclisme ).
2. descoperirea, realizarea si utilizarea unor particule de tipul micro-gaurilor negre, care vor permite accesul la teleportare in timp si spatiu prin deformarea sau distorsiunea tesaturii timpului si spatiului.
John Titor - un calator temporal venit din anul 2036 a anuntat ca: "strapungerea majora in aceasta directie se va realiza in Elvetia (CERN), in acceleratorul LHC (Large Hadron Collider ) din Geneva, experimentul va conduce la descoperirea accidentala a particulelor care vor permite calatoria tehnologica in timp (am precizat termenul "calatoria tehnologica" fiindca exista si alte cai si metode). Crearea de microsigularitati, o microsingularitate este o micro-gaura neagra de dimensiunea unui electron".
Pana in prezent afirmatiile lui John Titor s-au adeverit (boala vacii nebune, care face ravagii printre oameni in 2036, este mai raspandita decat se credea. Unii cercetatori au aratat ca unul dintre rezultate ar putea fi crearea de "mini gauri negre" sau obtinerea de "microsingularitati", dupa cum le numeste John Titor , care vor face accesibila tehnologic calatoria in timp. Un asemenea mod de propulsie permite si calatoria in spatiu si face accesibile sistemele planetare vecine(pune capat prizonieratului civilizatiei umane pe Terra).
Calatorianin timp este accesibila si pe alte cai decat cea tehnologica.
Toate fiintele umane folosesc o nava (o interfata fizica-energetica si informationala ) pe care o numesc corp fizic, care permite accesul la teleportarea biologica in timp si spatiu (accesul la alte dimensiuni ale realitatii ).Fiecare fiinta constienta din acest univers este multi-dimensionala, "A crede nu este suficient. trebuie sa vedeti si sa descoperiti experimental ca stelele se afla in raza voastra de actiune fiindca sunteti deja inzestrati cu o nava cu hiperpropulsie (care curbeaza spatiul si timpul) - propriul nostru corp poate calatori in timp si spatiu in intregul univers".
Daca nu ati auzit pana acum de la cei care va tin prizonieri, de la cei care v-au implantat false credinte si identitati (gardienii care v-au virusat) aflati ca orice fiinta umana de pe Terra apartine unei civilizatii extraterestre superavansate de grad IV, in care fiecare entitate este eterna si poate insamanta noi universuri, se poate teleporta, poate calatori in timp si spatiu, fara alte mijloace tehnologice in afara generatorului de impulsuri care este propriul creier (toate entitatile biologice extratereste sunt interdimensionale ca si noi; entitatile din Zeta Reticuli, cu pielea similara cu cea a delfinilor, pe care acestea ii considera veri, nu au putut fi tinute captive decat in incinte in care se mentinea un puternic camp electromagnetic, care impiedica shiftul, adica iesirea din dimensiunea noastra; extraterestrii nordici sau blonzi nu au putut fi niciodata sa fie capturati, incarcerati).
Ce blocheaza accesul fiintelor umane la capacitatile lor inascute ?
Conditionarea, setul de conceptii si credinte. Zborul este o boala pentru o pasare tinuta in cusca o viata intreaga. Pasarile care se nasc in cusca au impresia ca a zbura este o boala (Alejandro Jodorowsky).
Cine suntem noi ? De unde venim? Care este telul nostru pe Terra? Este omenirea singura in univers?
Stiinta este religia materiei. Credinta stiintei este ca manifestarea (creatia) este totul iar creatorul nimic.
Religia spune: creatorul este totul, iar creatia este nimic.Aceste doua extreme reprezinta barele celulei inchisorii. Ele impiedica perceperea tuturor fenomenelor din realitate ca un intreg holografic interactiv , care este prezent in fiecare partea a sa.
Din aceasta cauza, nu priviti la savanti ca la niste salvatori ai Terrei sau ai viitorului umanitatii. Asa-numita "stiinta" care este intemeiata doar pe credinta ca existenta este compusa doar din energie si din obiecte (materiale) care se misca prin spatiu, nu este o stiinta. Astfel de fiinte ignora cu totul scanteia creativa generata de o entitate SUNT PT. A FI si actiunea colectiva a entitatilor SUNT PT. A FI, care in continuare creaza universul fizic si toate universurile. Cine sunt gardienii, temnicerii (vedeti articolul despre cartea aparuta in 2008 "Alien Interview")?
Cei ce ascund adevarul si ne implanteaza credinte, ideologii; Cei ce plaseaza tinte si obiective in afara noastra (in urmarirea carora sa ne risipim inutil viata); Cei care ascund calea spirituala veritabila, ce conduce la implinirea menirii omului si o inlocuiesc cu un set de prejudecati, de dogme si de credinte. Cei care beneficiaza de crima comisa: dupa ce isi culpabilizeaza semenii si dupa ce Imparatia Cerurilor este plasata in afara noastra, se transforma in mediatori, in mijlocitori si in negustori ai iubirii si iertarii(comertul cu indulgente) Cei ce cred ca stiu, dar nu au scapat de orbire (vederea mijlocita de minte); Cei ce ne indeamna sa ne umplem de cunoastere ( istorii; povestiri, credinte, conceptii, teorii; modele ale realitatii) si de experienta (trecut) pt a ne rupe de singurul contact posibil cu realitatea (degeaba am primit "darul zeilor" daca nu-l utilizam, daca nu apelam la veghere sau la constienta pierdem oportunitatea contactului cu realitatea, care nu exista in stare desfasurata decat in prezent..."acum si aici") Iisus i-a acuzat pe preotii din vremea sa: ”Nici voi nu intrati pe poarta (care duce la Imparatia Cerurilor), dar nici pe altii nu-I lasati sa intre” (Matei 23.13) “Nimeni, aprinzand faclia, n-o ascunde sub un vas, sau n-o pune sub pat, ci o aseaza in sfesnic, pentru ca cei ce intra sa vada lumina. (Luca 8.16), ”Nici oamenii ce aprind o lampă nu o pun sub un castron. În schimb, ei o pun în sfeșnic, și luminează pentru toti cei din casă” (Matei 05:15)
Exista un articol despre acest razboi, descris in gravurile germane din Evul Mediu (http://www.flickr.com/photos/shamanictrance/3045840113/in/photostream), la care se refera si cartea "Alien Interview", care arata un razboi care a permis intrarea in epoca iluminismului si Renasterii, ca urmare a eliberarii omenirii de sub dictatura religioasa si monarhica.
Cum sunt oamenii separati de ei insisi si de prezent
"Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte" (Søren A. Kierkegaard).
Acesta este un slogan al identificarii cu mintea si al ruperii de poarta de acces la noi insine : prezentul . In cartea Alien Interview se spune ca noi suntem prezenta, ca adevarata noastra identitate este "ceea ce exista" si ca gardienii se ocupa cu intarirea gratiilor conceptuale ale inchisorii, fiindca programarea, conceptia comanda perceptia.
Vedeti ca privirea inainte este tot o privire catre trecut, care se reinitializeaza prin dorinte, asteptari, expectatii, ruperi de acum, deplasari in viitor ale trecutului ; de aceea Heraclit a spus ca "pana nu vom astepta neasteptatul, nu ne vom intalni cu realitatea";
Invata din trecut si foloseste in viitor, TRECUTUL= este unde ai invatat lectia/ VIITORUL= este unde aplici lectia asta include la pachet si o capcana: prizonieratul in trecut.
Asa functioneaza cercul vicios; in loc de viitor reinitializam trecutul; sfatul de eliberare din trecut ( "Nu vei putea incepe urmatorul capitol din viata ta, daca vei continua sa il citesti pe ultimul") inseamna in practica eliberarea din trecut, adica din minte , inseamna trezire, eliminarea separarii de realitate, trairea in ACUM... "Cand te opresti sa alergi dupa lucrurile gresite, le dai lucrurilor bune sansa de a te gasi…"
Prizonierii in minte sunt prizonieri ai trecutului, fiindca viitorul nu este real, ci doar o prelungire a trecutului prin dorinte, sperante, asteptari; din aceasta cauza Heraclit a spus ca pana nu vom astepta neasteptatul nu vom intalni realitatea; In momentul în care nu aveţi minte, trecutul a dispărut. Sunteţi total eliberaţi de trecut. Aţi trecut dincolo de istorie; acum nu mai există nici societate, nici religie, nu mai există nici scrieri sfinte, nu mai există nici tradiţie, căci toate acestea îşi au sălaşul în minte. Acum nu mai există nici trecut, nici viitor, căci trecutul şi viitorul sunt parte a minţii, a memoriei şi a imaginaţiei.
Eşti aici şi acum, eşti în prezent. Nu va mai fi viitor. Va fi un "acum" etern. Şi eşti complet liber; ai trecut dincolo de orice tradiţie, de istorie, de trup, de minte, de tot. Te-ai eliberat de teamă. Chiar atâta libertate?
Şi-atunci, tu unde vei fi ? Poţi exista într-o astfel de libertate? Spargerea cercului vicios a indicat-o Heraclit; vedeti in profilul https://plus.google.com/u/0/116761258245733670309/posts
" Nu poti fii liber atata timp cat urmaresti un rezultat , fiindca esti dependent de acel rezultat " Jiddu Krishnamurti atat timp cat esti centrat in efecte , rezultate, traiesti in viitor, rupt de ceea ce faci acum si aici inlauntrul tau..
"Patria vieţii e numai prezentul,
Clipa de faţă: numa-n ea suntem,
Suntem în adevăr. Iară trecutul
Şi viitorul numai o gândire-s."(Eminescu)
"Cheia nu este sa anticipam viitorul, ci sa cream viitorul"
"Visele colective ne creaza viitorul ".
"Pentru noi, adeptii convinsi ai fizicii, trecutul, prezentul si viitorul sunt simple iluzii", spunea Albert Einstein, cel mai mare geniu stiintific al veacului 20. Datorita teoriei relativitatii elaborate de el, a fost ridicat un mare semn de intrebare legat de curgerea uniforma a timpului, asa cum e masurata ea de ticaitul unui ceasornic. De aici si pana la problema calatoriilor in trecut si in viitor n-a mai fost decat un pas. Iar dupa cat se pare, asemenea salturi in timp au existat si exista si in prezent.

http://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/passportmagonia.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=X02WMNoHSm8&feature=player_embedded
http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_Mallett
http://www.flickr.com/photos/shamanictrance/3045840113/in/photostream)
http://www.boblazar.com/
http://rune.galactic.to/micwolf3.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu