Misterul sferei de cristal din Atlantida

miercuri, 13 noiembrie 2013
Teorile despre Atlantida vorbesc de utilizarea pe scară largă a cristalelor, cristalele variaza ca si culoare si frecvente armonice. Cristale din urma cu anumite frecvențe armonice ar putea fi utilizate cu un instrument care arata ca un diapazon.
Atlantida ar fi valorificat energiile piramidelor, folosind armonice legate de cristale în acest scop  Așa cum avem Marea Piramida din centrul planetei e legata de matricea grila energetica a pamantului care creează realitatea noastră e construita de atlanți.
Piramida lor ar fi scufundata la fundul Oceanului Atlantic si este o metaforă despre revenirea la inconștiența colectivă sau sursă de creație.
Cristalele atlante au primit putere de la o varietate de surse, inclusiv Soarele, rețeaua - câmpul energetic al Pământului sau si unul si altul.
Punctele grila sunt adesea marcate de piramide. Atlantii au folosit această energie, combinata cu cristale, pentru a transmite energie de la o piramida la alta sau, ca străinii de pe alte planete să intre și să părăsească planeta noastra.
În funcție de înclinarea axei Pământului, la un anumit moment al anului, o piramida ar funcționa pentru a intensifica și de a transmite energii la alte piramide, care ar putea acționa ca receptor și ar dispersa energia așa cum ar fi fost necesar. Opus s-ar aplica în cazul că piramida a fost la un punct nefocalizat la alinierea lor cereasca, atunci când alte piramide ar putea fi folosite ca transmitatoare.
Acesta a fost un sistem de rețea de cristal matrice complex la fel de controversat ca țara Atlantida. Pentru a adăuga mai mult mister, există un mister naucitoar , incadrand o sferă de cristal neobișnuit care se spune că au fost găsita într- o piramidă scufundată în apele din apropierea locației unde Atlantida ar fi existat.
Descoperirea uluitoare a fost facuta de Dr. Ray Brown. Cunoscut sub numele de Ray Brown el a descoperit sfera în timpul unei scufundări în Insulele Bari în Bahamas în 1970. Ray Brown e  un medic naturist care s-a separat de prietenii săi și în timp ce facea scufundari, apoi la intoarcere a venit cu poveste despre o structură piramidală ciudata.
Deși surprins de ce a găsit, o piramida subterana pe care el a cercetat-o și a fost uimit că părțile laterale ale piramidei erau complet netede și rosturile dintre blocurile individuale fiind aproape imperceptibile. La intrarea în piramidă, Ray a fost în continuare uimit de partile laterale curate si netede de interior: nu existau alge sau corali sa fi crescut pe pereti, el a fost surprins ca era capabil de a vedea interiorul piramidei clar, ca sala a fost bine luminata, dar nu a existat nici o sursă detectabila de lumină.
El a încercat să disloce o piatră prețioasă roșie multi- fațeta atașata la o tijă metalică, care a coborât din centrul plafonului, dar nu a reușit să o disloce in final. Aproximativ patru metri sub punctul de sub piatra prețioasă roșie se afla o sculptura de metal, probabil bronz cu două mâini deschise, iar pe palmele de la mâini era asezata o sferă de cristal, de aproximativ patru centimetri în diametru. El a fost surprins de faptul că el putea ridica sfera de cristal cu ușurință.
Și astfel si-a preluat premiul, aceasta sfera și s-a îndreptat spre ieșire, iar dupa ce a făcut acest lucru, el a simțit ca o prezență invizibilă se apropie și o voce care l-au avertizat să nu se mai întoarcă niciodata. Ingrijorat de faptul ca premiul său ar putea fi luat de la el de către guvern, Ray a păstrat sfera neobișnuita - și povestea lui - ascunsa până în 1975.
Pentru ce scop a fost facuta sfera de cristal?
In interiorul sferei sunt imaginile a trei piramide, una în fața celeilalte. Unii, care intră într-o stare meditativă a undelor cerebrale alfa sau de constiinta, sunt capabili de a vedea în mod clar o a patra piramidă, în prim-plan fata de celelalte trei. La un alt unghi, unii au susținut a vedea o imagine slabă a unui mare ochi singur si cu seninătate uitandu-se la ei.
Utilizarea formei de sferă de cristal este din cele mai vechi timpuri, unii spun că sfera de cristal a fost folosit în combinație cu alte pietre fatetate puternice (probabil piatra rosie vazuta de Ray Brown în piramida subacvatică) pentru a atrage si concentra energia de pe pământ, apoi a genera și proiecta puterea extraordinară rezultata pentru bine sau în scopuri rele, nimeni nu poate spune asta.
Sfera lui Ray Brown si-a făcut doar câteva apariții publice din 1975, acesta a fost la Conferința Mondială a Misterelor din Arizona și la Conferința celor 13 Cranii de cristal de la New York.
Ori de câte ori a fost afișata sfera de cristal a lui Ray Brown, au fost raportate apariții misterioase: lumini fantomă, senzație de o adiere de vant, senzatii calde și reci, furnicaturi de energie sau s-au auzit voci.
Unii au susținut ca au avut o experimenta de vindecare in preajma sferei, de asemena busolele au fost afectate atunci când sunt puse alături de cristal, în timp ce unele metale pare să fi devenit temporar magnetice. Sferă de cristal Dr. Brown este sursa a o varietate de evenimente paranormale, oamenii au simțit că activarea sferei este crescută prin undele de sunet de intensitate ridicată în combinație cu mantre antice.
O busola plasata lângă sfera se va roti invers acelor de ceasornic, apoi începe sa se invarta în direcția opusă atunci când este mutata la doar doi centimetri distanță.
Metale sunt magnetizate temporar în strânsă legătură cu ea. Există cazuri chiar înregistrate în care o persoană a fost vindecata temporar de o boala prin atingerea sferei de cristal, dar apoi următoarea persoană care a intrat in sfera sa de influenta a luat asupra sa simptomele de boala ale celeilalte persoane, iar ca și în cazul cristalelor ar putea activa unele tulburari pe care persoana le are.
O lectură pe sfera misterioasa spune ca au existat patru sfere identice create: două au fost distruse în vremurile Atlantidei, iar acestea au fost folosite în scopuri rele, cea de-a treia rămâne ascunsă într -un templu scufundat, iar a patra este în posesia lui Arthur Fanning. Când Ray Brown a trecut in nefiinta la vârsta de 89, sfera din Atlantida a intrat în tutela lui Arthur Fanning.
Pozițiile celor trei imagini piramidale din cristal ar putea fi folosite pentru a găsi o a patrulea piramidă subterană încă nedescoperita care este de fapt Sala  Inregistrarilor.
O idee propusă este ca piramida scufundata a atras, acumulat și a generat forțe cosmice puternice.
Tija metalica care a coborat din centrul plafonului si avea atasata o bijuterie roșie fatetata la capătul concentrat și a proiectat de energie în sfera de cristal de mai jos, arătând dovada unui transfer de energie, probabil amplifica eliberarea energiilor, în timp ce sfera de cristal acționa ca un tuner și era radiodifuzorul energiilor.
Tot ce știm sigur este că sfera de cristal a Dr. Brown este în sine o dovadă a unei tehnologii mai sofisticate, pentru ca expertii de la Institutul Smithsonian din Washington au remarcat, tehnologia de tăiere a piatrei de cuarț la perfecțiune, ceea ce arata ca sfera de cristal nu a fost realizată de către civilizația noastră până după 1900.

Utilizarea de cristalelor in Atlantida:
01 . vindecare, naștere
02 . meditați, trezirea si creșterea abilităților psihice
03 . creșterea capacității mentale și claritatea de gândire
04 . stiință și tehnologie
05 . dematerializarea
06 . teleportarea
07 . telekineză
08 . câmpuri de forță magnetice
09 . biblioteci
10 . stocarea înregistrărilor și alte cunoștințe, mai mult ca un calculator
11 . botanică și agricultură
12 . controlul meteo
13 . cristal turn generatoar de mare putere
14 . comunicare
Cristalele au capacitatea de a transfera energie, pentru a se reține, pentru a menține intensitatea ei, să o concentreze și apoi o transmite la mare distanta de receptoare similare, egale sau comparabile cu transmițătorul. Pietrele mari, numite cristale de foc primesc și difuzeaza, ele sunt centrul, în timp ce altele au acționat în calitate de receptoare aflate in orașe individuale, clădiri, vehicule și case. La un nivel spiritual superior, camerele din cristale au fost locuri unde inițiații si-au lăsat corpurile lor în transcendența finala, de multe fara să se mai întoarcă.

http://www.youtube.com/watch?v=APvlD4-_uWw
http://www.youtube.com/watch?v=QT9cIrUO8Ig

www.crystalskullsevent.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu