Bigfoot o noua evidenta pe 2 oct.2013

miercuri, 13 noiembrie 2013


Faptul ca Bigfoot este real o aduc noile dovezi ale existentei lui Bigfoot din 02 octombrie 2013, iar acum cel puțin un om de știință susține că există dovezi. 

Un grup de cercetatori Sasquatch, care au colectat in timp peste 100 de de dovezi din ultimii cinci ani verificate "  si care au aratat un video HD al creaturii la o conferință de presă în Dallas. Imaginile, care au venit prin Proiectul Erickson, condus de Adrian Erickson, au arătat ca grupul a spus ca fost un Sasquatch ce se deplasează prin zonele împădurite în Kentucky. 

Dr. Melba Ketchum, care a condus grupul de cercetători numit Proiectul genomului Sasquatch, a facut o analiză cu un cost de 500.000 de dolari a mostrelor de ADN de la o specie de hominizi necunoscuta. Ketchum numește acest studiu ca fiind " un studiu serios ", care încheie dovedeste ca Sasquatch există în America de Nord și este o rudă a omului care a apărut în urmă cu aproximativ 13.000 de ani.

" Sunt un tip de oameni, sunt un om - hibrid, noi credem, o dovedesc si probele de ADN de carea a spus Ketchum ABC afiliat WFAA .

Ketchum, care a fost inițial un sceptic, spune ca ADN-ul a fost extras din probele colectate strict fara contaminare. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu