Gigantii care ne-au populat de mult planeta

marți, 5 noiembrie 2013

Degetul are o lungime de 38 de centimetri, iar daca ar fi apartinut unui om, acesta ar fi avut aproximativ 4,8 metri inaltime. Fotografiile au fost realizate de Sporri in timpul unor sapaturi arheologice in anul 1988, dar au fost facute publice abia acum. Din pacate, aceasta bizara relicva nu poate fi cercetata, pentru ca apartine unui egiptean, urmas al unei “dinastii” de jefuitori de morminte, ocupatie frecvent intalnita in randul populatiei sarace din Egipt. In 1988, el a primit de la Sporri 300 de dolari, ca sa-i permita sa fotografieze degetul. Sub nicio forma nu a acceptat sa-l vanda, afirmand ca este o relicva foarte importanta pentru familia lui. Cercetatorul l-a mai cautat pe egiptean si in anul 2009, dar din pacate nu l-a mai gasit. Oamenii de stiinta care au vazut fotografiile au afirmat ca degetul nu poate apartine unui om, dar nici nu au venit cu alta explicatie.
Biblia menţionează existenţa uriaşilor, fără a oferi însă amănunte legate de originea sau identitatea acestora. Prima referinţă o găsim în Geneza 6:4: "Uriaşii erau pe pământ în vremea aceea şi chiar şi după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor." O posibilă explicaţie privind aceste fiinţe ar fi legată de cuvântul folosit în originalul ebraic, Nefilim, un derivat al verbului nafal, care înseamnă a cădea, cădere. Prin urmare, “uriaşii” ar fi cei (de)căzuţi, "degeneraţii".
Printre primele relatari despre oameni giganti le avem in Cartea lui Enoch.
Capitolul 7.
1. Pe când copii oamenilor se înmulţiseră în acele zile, s-a făcut că ficele lor s-au născut graţioase şi frumoase. 
2. Şi atunci, când îngerii, copiii Cerurilor, le-au văzut, s-au îndrăgostit de ele; şi ei şi-au spus unii altora: să ne alegem femei din rasa oamenilor şi să avem copii cu ele.
3. Atunci, Samyaza, şeful lor a zis: " Eu mă tem că voi nu veţi fi în stare să vă împliniţi gândul vostru".
4. " Şi că eu voi suporta singur pedeapsa pentru crima voastră". 
5. Dar ei au răspuns: noi vă jurăm. 
6. Şi noi ne legăm cu toţii cu blestem; noi nu vom schimba cu nimic planul nostru, noi vom săvârşi ceea ce am hotărât. 
7. Într-adevăr ei au jurat şi s-au legat între ei printr-un legământ cu blestem. Ei erau în număr de 200 şi coborau din Adis, loc aşezat în apropierea muntelui Hermon. 
8. Acest munte era denumit Hermon (în original Armon ), pentru că acolo au jurat şi s-au legat printr-un legământ cu blestem. 
9. Iată numele şefilor lor: Samyaza, şeful lor, Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal. Aceştia erau şefii celor 200 de îngeri; şi restul erau toţi cu ei. 
10. Şi ei şi-au ales fiecare câte o femeie, şi s-au apropiat de ele şi au convieţuit cu ele; şi ei le-au învăţat vrăjitorii, farmece şi însuşirile rădăcinilor şi arborilor. 
11. Şi aceste femei au zămislit şi au născut uriaşi. 
12. Statura lor era de 300 de coţi. Ei au înghiţit tot ce munca oamenilor poate să producă, şi n-a fost chip să fie săturaţi. 
13. Atunci s-au întors împotriva oamenilor înşişi ca să-i mănânce. 
14. Şi au început a se repezi la păsări, la dobitoace, la târâtoare şi la peşti, pentru a-şi potoli foamea cu carnea lor şi setea cu sângele lor. 
15. Şi atunci pământul a murmurat împotriva celor răi. 
Capitolul 8.
1. Azayel i-a mai învăţat pe oameni să facă săbii, cuţite, scuturi, platoşe, oglinzi; el le-a arătat cum să facă brăţări şi podoabe, cum să folosească vopsele, arta de a-şi înegri sprâncenele, de a folosi pietrele preţioase şi tot soiul de spoieli, astfel încât oamenii s-au stricat. 
2. Nelegiuirea s-a întins; depravarea s-a înmulţit, creaturile încălcau orice ordin şi distrugeau tot ce le ieşea în cale. 
3. Amazarak i-a învăţat tot felul de vrăjitorii, de farmece şi însuşirile rădăcinilor.
4. Armers i-a învăţat arta de a dezlega vrăjitoriile. 
5. Barkayal i-a învăţat arta de a urmării stelele. 
6. Akibeel i-a învăţat semnele. 
7. Tamiel i-a învăţat astronomia. 
8. Şi Asaradel i-a învăţat mişcările lunii. 
9. Şi oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat şi glasurile lor s-au ridicat până la cer. Capitolul 9.
1. Atunci Mihail şi Gabriel, Rafael, Suryal şi Uriel, îşi coborâră privirile lor din Cer spre pământ, şi au văzut valurile de sânge care-l înroşeau; şi nedreptăţile care se săvârşeau; şi şi-au spus unul altuia: "Aceasta este larma strigătelor lor". 
2. Pământul căruia i s-a furat copiii şi-a ridicat glasul până la porţile Cerului. 
3. Către voi, o! spirite cereşti , către voi se ridică plângerile sufletelor spunând: Obţineţi pentru noi dreptate de la Prea-Înaltul. Atunci ei au spus Domnului şi Stăpânului lor ; Tu eşti Domnul domnilor, Zeul zeilor, Regele regilor. Tronul gloriei Tale se înalţă pentru veşnicie, şi pe veci Numele Tău este sfinţit şi slăvit. Tu eşti binecuvântat şi slăvit pentru totdeauna. 
4. Tu eşti Creatorul, Stăpânul preamărit al tuturor lucrurilor; nimic nu este ascuns privirilor Tale; Tu stăpâneşti peste toate şi nimic nu poate ocoli puterea Ta. 
5. Tu ai văzut ce a făcut Azazyel; cum i-a învăţat pe oameni tot felul de nedreptăţi, şi cum a arătat el lumii tot ce se petrece în Ceruri. 
6. Samyaza, de asemenea, a învăţat pe oameni vrăjitorii, el pe care Tu l-ai aşezat deasupra tuturor camarazilor săi . Ei s-au însoţit cu ficele oamenilor; au păcătuit cu ele şi s-au dezonorat. 
7. El le-au dezvăluit lor crimele cele mai dezgustătoare. 
8. Şi femeile au născut uriaşi. 
9. Şi tot pământul a fost acoperit de sânge şi fărădelegi.
10. Şi iată acum, că sufletele celor morţi, ridică glasurile către tine. 
11. Şi s-au ridicat plânsetele lor până la porţile cerului. 
12. Vaietele lor urcă spre tine; oamenii nu pot să scape de silniciile care acoperă faţa pământului. Însă Tu cunoşti toate lucrurile, chiar înainte ca ele să ia fiinţă. 
13. Tu cunoşti toate lucrurile: Tu ştii tot ce se întâmplă şi totuşi nu ne spui nimic. 
14. Pentru atâtea crime, ce trebuie să facem noi celui rău ? 
Capitolul 10.
1. Atunci Prea-Înaltul, Cel mare şi Sfânt, şi-a făcut auzită vocea. 
2. Şi îl trimise pe Arsayalalyur la fiul lui Lameh ( adică Noe ). 
3. Îi spuse: Vorbeşte-i în Numele Meu, dar ascunde-te de ochii lui. 
4. Apoi dezvăluieşte-i marele prăpăd care va face să piară toţi oamenii: întrucât apele potopului se vor revărsa pe toată faţa Pământului şi toate creaturile vor fi distruse. 
5. Dar învaţă-l calea de a scăpa; spune-i lui în ce chip rasa lui va avea fiinţă pe tot pământul. 6. Apoi, Domnul spuse către Rafael: " Prinde-l pe Azazyel, leagă-i picioarele şi mâinile; aruncă-l în întunericul veşnic şi părăseşte-l în pustia Dudael".
7. Fă să plouă peste el pietre grele şi ascuţite; învăluieşte-l în întuneric deplin. 
8. Să rămână acolo pentru totdeauna, fie ca faţa sa să rămână acoperită cu un voal gros; şi fie ca el să nu mai vadă lumina niciodată. 
9. Şi când se va face ziua judecăţii, aruncă-l în foc. 
10. Între timp, curăţă pământul pe care îngerii l-au dezonorat; prevesteşte-i viaţă; prevesteşte-i că Eu îl voi reînvia. 
11. Fii oamenilor nu vor pieri cu toţii, din pricina tainelor pe care veghetorii lor li le-au arătat şi pe care ei le-au arătat urmaşilor lor.
Uriaşii, apar si in traditiile romanesti, ei sunt cunoscuţi în tradiţia populară sub diferite nume precum: urieşi, jidovi, tătâni, tartori sau tătari. Ei ar fi locuit pământul înaintea oamenilor obişnuiţi, iar legendele povestesc multe lucruri ciudate despre neamul lor.
Scriptura zice ca fii lui Dumnezeu s-au amestecat cu ficele oamenilor si asa s-au format uriasii. Dar cine erau fii lui Dumnezeu si ficele oamenilor pomeniti in biblie? Ei bine, fii lui Dumnezeu sunt de fapt semintia lui Seth si din cate stim Set era o persoana buna, iar ficele oamenilor erau semintia lui Cain si noi stim ce a facut Cain. Si prin acest amestec genetic s-a format o anomalie. Din fericire acei uriasi s-au pierdut in timpul Potopului.
În cursul unei lecturi ale mediumului Cayce, unde s-a cerut înfăţişarea fizică a atlanţilor din epoca arhaică, el a explicat că ei îşi urmau evoluţia spre forma umană de astăzi. Atît "lucrurile" cît şi atlanţii cu formă umană: erau de statură foarte variabilă, de la pitici pînă la giganţi. Căci existau giganţi pe Pămînt în acea vreme, oameni care măsurau pînă la 10-12 picioare înălţime si fiind foarte bine proporţionaţi. Printre toate aceste corpuri, unele aveau o formă mai bine adaptată decît altele, aveau talia ideală atît masculină cît şi feminină, întrucît începuse deja separarea sexelor. Şi modelul perfect, cum se spune astăzi, a fost Adam, atunci cînd a apărut (Lectura 364-11).
Urme ale unor fiinţe-gigant au fost descoperite în mai multe locuri din lume. Într-o peşteră din localitatea caucaziană Alguetca, au fost găsite în 1964 câteva schelete umane de 2,8 - 3 metri. În zona Agadâr (Kazahstan), au fost scoase la iveală unelte uriaşe, vechi de circa 30.000 de ani, aparţinând unui humanoid de circa 4 metri. Cel mai înalt schelet, de peste 5 metri, a fost găsit la Gargayan, în Filipine. Schelete mai modeste, de numai 2,4 metri, au fost semnalate la Scăieni, în judeţul Buzău, şi la Cetăţeni, în Argeş. Şi la Nucet au fost deshumate rămăşiţele a circa 80 de coloşi, despre care localnicii spun că măsurau 5 metri. Dincolo de Ocean, în numeroasele peşteri din deşertul Colorado, s-au găsit schelete umane ce depăşesc 2,50 metri înălţime, iar la Cayuga, în apropiere de cascada Niagara, se află "Cimitirul giganţilor", descoperit în 1880, unde au fost îngropaţi humanoizi de peste 2,70 metri înălţime. Scriitorul Lobsang Rampa susţine, într-o carte apărută în 1957, că uriaşii erau extratereştri care trăiseră în Tibet, pe timpul când această zonă era o câmpie scăldată de ocean, adică în urmă cu 40 de milioane de ani. 
Dincolo de Ocean, autoritatile au asternut tacerea asupra “descoperirii secolului”, cum o 
un complex de 32 de pesteri ce se intind pe o suprafata de 180 de mile in care s-au gasit schelete umane ce depasesc 2,50 metri inaltime, imbracate ciudat, cu costume de piele, pantaloni bufanti, stransi la glezne si jachete lungi. Dr. Bruce Russell a fost primul cercetator care a rupt tacerea. Pe langa uriasi, s-au descoperit si ramasitele unor specii disparute, dinozauri, tigri preistorici, elefanti imperiali, expuse in nise, ca la muzeu.
Profesorul Vine Deloria, de la Universitatea din Arizona, a acuzat autoritatile ca au asternut tacerea si asupra altor situri, cum ar fi tumulele din Arizona continand schelete de uriasi si de mastodonti. Sau, de asemenea, necropola din Cincinnati, unde au fost descoperite tablite cu inscriptii, spade, stofe, tumulele din Kentucky, Tennesse si Mississippi, toate continand schelete de oameni depasind 2,50 metri si artefacte inscriptionate cu scrieri nedescifrate. La Cayuga, Niagara, se afla “Cimitirul gigantilor”, descoperit in 1880, care a avut noua schelete masurand peste 2,70 metri. Smithsonian Institute a expus din toate aceste situri cateva artefacte, motivand ca scheletele s-au prefacut in pulbere.






https://www.youtube.com/watch?v=2HAcsdQGU8E
www.protv.ro
Universul luli Edgar Cayce

www.chillhour.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu