Lemuria

marți, 15 octombrie 2013

Intre 4.500.000- 12.000 i.e.n a existat Mu- Lemuria. Pe teritoriile semnificative din actualul Ocean Pacific: Hawaii; Fiji; Australia; Noua Zeelanda, Madagascar (azi deja Oceanul Indian), iar tarmurile sale estice se intindeau pana la: SUA, Columbia Britanica; California.
Rasa lemuriana a fost o combinatie dintre popoarele din Sirius si Alfa Centauri.
(F: Telos pag.web) 


Primii colonisti au aterizat pe tarmurile continetului Mu acum 300.000 de ani si proveneau de pe planeta in curs de racire din constelatia Centaur.
Avem date despre om de 300.000 de ani dar informatiile cu privire la om e bine sa le luam in consideratie numai din ultimii 100.000 de ani. Cei care au trait mai inainte erau fiinte umane care nu erau NOI.
(Kryon:2:11) 


Acum 250.000 de ani de pe planeta Aremo X3 au sosit entitati spiritual dezvoltate pe MU, care erau umanoizi de 180-160 cm si erau stramosii polinezilor.
In 198.214 i.e.n a aparut prima forma umanoida in sensul actual, potrivit lui THOT, pe insulele Pamintul Gondwana
(Melchizedek)


Acum 100.000 de ani nu exista inca omul actual nici in sensul antropologic nici in sensul actual sociologic. Dar existau alte rase umane. Pamintul a trebuit sa suporte mai multe probe umane
(Kryon: Legatura din Lemuria)


Acum 100.000 de ani s-a petrecut o schimbare majora pe Pamint, mai inainte existau entitati care traiau in alte conditii, si urma carora nu poate fi descoperita. Aveau alte modele de ADN. Omul actual de acum poarta in el germenele de baza ale rasei.
(Kryon:2:11)


Acum 100.000 de ani in biologia omenirii s-a petrecut un lucru neobisnuit. Oamenii s-au schimbat. S-au format mai mult de 17 rase umane si fiecare avea propria ei cale de evolutie. Pentru evolutia urmatoare existau mai multe cai posibile, dar numai una dintre ele avea loc. ADN-ul s-a schimbat semnificativ. Pentru planeta s-a eliberat constientizarea. Eliberarea constientizarii a fost posibil datorita unei interventii karmice, spirituale exterioare.
(Kryon VII:9)


Acum 100.000 de ani fiintele de lumina de pe Pleiade au luat legatura cu oamenii de atunci, care vroiau sa se trezeasca la constiinta prin effort propriu. Multi dintre ei s-au imbracat in corpuri fizice, ca sa ajute genetic curatirea omenirii.
(Hodnik I.: Corpul sufletului)


Acum aproape. 70.000 de ani a inceput creatia in sensul mai restrans al cuvantului, potrivit calendarelor vedice. Acesta este momentul, cand sunt create corpuri fizice, care pot incorpora suflete angelice, si care este deja forma umanoida care functiona in sensul actual al cuvantului. Potrivit calendarului Gregorian pana la data de 1. Febr 1979 din creatie au decurs 714.404.131.603 de zile. Mai simplu: pe 1. Ian 1999 la ora 0 a inceput anul 70. 621.In jur de 70.000 i.e.n Martele ajunge aproape de Pamint. Ajung energii imense pe Pamint.
Acum 52.000 de ani a inceput valul de incarnare a sufletelor ranite din Sistemul Solar si din alte constelatii, care veneau sa caute vindecare in templele Lemuriei.50.000 Pe Pamint cea mai dezvoltata si cea mai organizata civilizatie se afla pe MU.


In ultimii 45.000 de ani au avut loc multe transmisii holografice in Orientul Mijlociu, unde se afla o uriasa poarta a dimensiunilor. Entitatile venite din alte dimensiuni aici ajung pe planeta. Aceste intrari au contribuit la schimbarea sistemelor de credinte. Multe drame religioase au pornit din aceasta zona. Este posibil ca in viitorul apropiat sa soseasca entitati care se declara Dumnezeu sau Mantuitor, dar ei nu sunt reprezentantii Luminii, ci vin aici cu scopuri de manipulare.
(Mesajele Pleiadelor)


Aproximativ. in 39.000 i.e.n au aparut tablitele de smarald a lui THOT, continind mesaje despre posibilele schimbari ale formei de existenta umana.


Cu 36.000 de ani in urma, a avut loc prima tentativa de a ridica nivelul intelectual al omenirii, cu ajutorul Fratiei Luminii. Desertul Taklamakan - culturaTak.
(stelele Orion-Min-TAK-a; AlNi- TAK:!). Au avut orase mari cu o tehnologie foarte avansata. In aceasta perioada corpul uman era alcatuit in mare parte din lumina si densitatea lui moleculara era mica. Aceasta civilizatie a fost distrusa de o catastrofa, pentru ca oamenii de lumina s-au casatorit cu ingerii decazuti.
(Cheile lui Enoch)


Cu 35.000 de ani in urma am facut rost de eul nostru ciontit, de acel caracter care se poate repeta. (inceputul cercului karmic). De atunci fiecare civilizatie se repeta pe sine.
(Ramtha:2:48. o.)In 30.000 i.e.n din cauza unei activitati vulcanice a disparut MU, a ramas din el, numai insulele polineze. Disparitia lui a durat 800 de ani. Aici au avut loc primele doua incarnari ale lui Isus. Numai in incarnarea a 5-a a coborat cu numele de Isus. In prima incarnare a fost seful celui mai mare trib, iar in a doua incarnare a fost preotul principal al poporului Titihua (Mlawia, Mlaya; Maya).
(Ardor)


Acum 6.000 de ani au aparut arienii (Orion) o rasa inteligenta in India, care de fapt erau triburi lemuriene.(Drunvalo)
Obs: arienii nu erau aceleasi cu popoarele indo-germane care ulterior s-au considerat a fi descendentii acestora.


Lemuria sau "ţara Mu"
Douăzeci de lecturi menţionează un alt continent pierdut: Lemuria sau Mu. Acest continent ar fi cunoscut o evoluţie comparabilă Atlantidei: o civilizaţie strălucită, apoi decăderea adusă de descompunerea valorilor
spirituale. În fine, cataclismul cu erupţii vulcanice violente, mari cutremure de pămînt şi prăbuşirea pe fundul oceanului. Localizarea: în mi]locul Pacificului. Insula Paştelui sau Insulele Marchize etc. ar fi resturi din fostele vîrfuri ale continentului scufundat. 
Dedic aceste pagini fiului meu Gilles care, atunci cînd era foarte mic, repeta: "Sînt muvian din ţara Mu" (şi eu care nu înţelegeam nimic din ce-mi povestea!).
Mu ar fi existat cu mult înaintea Atlantidei şi s-ar fi prăbuşit spre 200.000 înaintea erei noastre, pe vremea cînd continentul atlant, dimpotrivă, începea să se dezvolte.
Iată deci un extras de lecturi despre această Lemurie misterioasă.
Înainte, găsim această entitate încarnată în una din ţările unde s-au refugiat oamenii din Mu - acum Arizona şi Utah. (Lectura 816-3).
Înainte, găsim această entitate în ţara cunoscută acum ca America, într-o epocă de transformări geologice care fuseseră provocate de scufundarea lui Mu, adică a Lemuriei şi emigrarea popoarelor sale. Şi entitatea era o prinţesă a acelei ţări care îi învăţa pe ceilalţi Legea lui Unul. (Lectura 351-2).
Entitatea trăia în acea ţară pe care o numim astăzi Mu, adică continentul dispărut din Pacific, Cel Liniştit (în textul american: "the vanished land of the Pacific, the Peaceful"). Era pe vremea cînd mulţi din cei care ajunseseră la putere au fost alungaţi şi se pregăteau să se refugieze în altă parte pentru a supravieţui. Căci ei ştiau, continentul lor avea să fie curînd dezintegrat. Şi entitatea s-a numărat printre cei care au plecat din Mu ajungînd pînă la Oregonul de astăzi. (Lectura 630-2)
A fost dată o lectură pentru un consultant ex-atlant care s-ar fi refugiat în Yucatan şi ar fi construit acolo temple:
...Căci fuseseră cataclisme şi în ţara Mu, adică Lemuria [...]. Primele temple construite de Iltar şi fidelii săi au fost distruse (în Yucatan) de transformările geologice. O parte(din ceea ce va fi descoperit acum) aflată în ruină de mai multe secole [...] este opera combinată a celor veniţi din Mu, din Oz şi din Atlantis. [...] Incaşii înşişi erau urmaşii popoarelor din Oz, sau Og, în Peru şi ai popoarelor din Mu. (Lectura 5750-1).
Ca şi în Atlantida, se pare că au existat în Lemuria monştri semiumani, semi-animali. O lectură vorbeşte:
de ceea ce am numi asociaţii materiale cu corpuri animale. Căci proiecţiile (de suflete omeneşti) în acestea veniseră din acele influenţe numite "lemure" sau lemuriene sau originare din ţara Mu. (Lectura 877- 10).
Acest cuvînt "lemuri" denumea la romani fantomele care bîntuiau casele apărînd sub forme monstruoase - apărîndu-i sau îngrozindu-i pe cei vii în funcţie de situaţie. Cît despre tradiţia unui continent scufundat
în Pacific, ea este foarte veche. După unii autori, Insula Paştelui şi nenumăratele insule muntoase din Pacific sînt vechile vîrfuri ale acestui continent scufundat. Cititorul interesat de Mu ar putea citi operele colonelului
Churchward (editate de Ives Washburn, New York) ca şi Le Paradis Perdu de Mu, de Louis-Claude Vincent (la Éditions Copernic sau la Librairie de Nature et. Progres, Chateau de Chamarande, 91730
Chamarande) şi în fine, Fantastique Ile de Pâques, de Francis Maziére (Robert Laffont, 1965). 

www.esoteric.ro
Universul lui Edgar Cayce de Dorothee Koechlin de Bizemont

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu