David Wilcock este incarnarea lui Edgard Cayce?

miercuri, 16 octombrie 2013

Imagini comparație: Edgar Cayce (18.03.1877-03.01.1945) pe stânga și David Wilcock (08.03.1973) , dreapta .
" Imaginea unei persoane luata la intervale corespunzătoare de două sau chiar mai multe vieti ar arăta o diferență mică . Părinții fizice pot sau nu pot fi la fel , dar caracteristicile furnizate de ereditate , indiferent de ceea ce parintii , sunt aceleași pentru un șir de vieți , cu persoană obișnuită . " - Gândire și Destiny , H.W. Percival
" Simțurile ... sunt înregistrate în corpurile noastre fizice, în așa fel încât acestea sunt ștampilate pe fețele noastre aceste simturi ... [ cauta ] expresie a sinelui - . . De aceea corpurile noastre fizice sunt reprezentări materiale pentru care nu numai că impresiile primite prin simțuri arăta că ceea ce este amplificat într-un singur aspect sau experiență , dar întregile impresii care au fost primite prin toate experiențele noastre, fiind înregistrate în sufletele noastre . " - Edgar Cayce , o căutare a lui Dumnezeu .

David Wilcock este un lector profesionist, realizator de film și cercetător al civilizațiilor antice, știința conștiinței, și noi paradigme de materie și energie. In filmul sau CONVERGENȚĂ ne dezvăluie dovada că viața pe Pământ este unită într-un câmp de conștiință, care afectează mintea noastră în moduri fascinante.
David este, de asemenea, subiectul și co-autor al bestseller-ul internațional, reîncarnarea lui Edgar Cayce?, Care explorează similaritățile remarcabile dintre David și Edgar, dezvaluie dovezi științifice privind schimbările climatice interplanetare ... și modul în care aceasta afectează direct ADN-ul nostru.

Vezi sincronicitate uimitoare dintre Edgar Cayce și diagrame natale David Wilcock - aproape toate planetele interioare sunt în aceleași poziții pe cele două grafice , cu aspecte îngrijite de planetele exterioare . În acest caz vedem similitudinea în aspectul facial , scopul sufletului și capacitatea de psihic este luat în considerare, iar termeni ca" șansă " sau " coincidență " sunt eliminati aici .
In America cel mai exact și documentat psihic a fost Edgar Cayce ," profetul adormit " . Există numeroase indicii că David Wilcock se conectează cu aceeași sursă de informații furnizate Edgar Cayce cu datele sale și ar putea foarte bine sa fie de fapt reîncarnarea lui .
De asemena fosta lui prietena seamana izbitor de bine cu sotia lui Cayce, existand de asemena similitudinii faciale si intre alti membrii a familiilor celor doi.

Implicația este că David Wilcock nu a fost Edgar Cayce, dar este de fapt reîncarnarea lui Rasputin, o spune un alt site bazat pe informatii provenite din Cronica Akasha!
Eu nu insist pe acest lucru, nici nu insist asupra faptului că interpretarea mea bazata pe Cronica Akasha este întotdeauna în întregime corectă . Chiar și Edgar Cayce a făcut greșeli . Am încercat să caut și a explora adevărul .



Edgar Cayce a prezis întoarcerea sa ( în 1998 ) ? La momentul actual , A.R.E. nu cred că Edgar Cayce a revenit .
Să ne uităm la o serie de posibilități cu privire la ceea ce acest lucru ar putea însemna :
1 ) Cayce ar reveni literalmente în carne și oase în 1998 . Dacă literal , acest lucru înseamnă că el a fost născut în jurul 1998 , sau acest lucru înseamnă că va face simțită prezența în 1998 ? Cel mai important lucru de reținut este că, chiar dacă Edgar Cayce sa întors , el nu trebuie neapărat să isi dedice viața ca " Edgar Cayce . " El va avea o viață nouă , cu noi oportunități și noi lecții . Putem găsi un exemplu în acest sens în Biblie, Isus a declarat că Ioan a fost , de fapt , reîncarnarea lui Ilie . Edgar Cayce a confirmat , de asemenea, același lucru în lecturile sale . Cu toate acestea , atunci când Ioan a fost întrebat direct : " Ești Ilie ? " El a răspuns: " Nu , eu sunt Ioan . " Cu alte cuvinte , personalitatea nu numai entitatea suflet ( sau adevărată individualitate ) se întoarce si nu se reîncarnează .
2 ) Mulți oameni cred că materialul dictat de Edgar Cayce ar începe să se întoarcă în lumina reflectoarelor în jurul anului 1998, din ce mai multi indivizi vor deveni mai conștienți de multitudinea de perspective utile ce el a lăsat în urmă . Destul de interesant , în decembrie 1997, Biografia A & E a facut un program cu viata lui Edgar Cayce.. În plus , începând din acel moment o noua biografie : Edgar Cayce : Un profet american a fost lansat în ambele Hardback și paperback . A.R.E. a lansat , de asemenea, un site important. Toate aceste lucruri au ajutat cu siguranță, pentru a spori conștientizarea informatiilor lui Cayce .
Uneori , persoanele fizice au fost de fapt asociate cu o persoană faimoasă într- o viață trecuta. Rezultatul este că , în această încarnare individul are un puternic sentiment de familiaritate cu acel " faimos " suflet . De fapt , adesea această familiaritate devine atât de puternică încât individul în prezent începe să creadă că au fost de fapt că persoana din trecut .
În acest spirit , este foarte probabil ca persoanele care cred că sunt revenirea lui Edgar Cayce a avut de fapt o asociere strânsă cu el ( și activitatea sa ), într- una din incarnarile sale anterioare . Potrivit propriilor sale lecturi , sufletul său a fost foarte activ în a face o lucrare similară în cel puțin trei perioade de timp suplimentare : Atlantis , Egiptul Antic , și Palestina .

www.divinecosmos.com
www.larryhunter.com
http://members4.boardhost.com/ecayce/msg/854.html
truepastlifereadings.blogspot.com 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu