Dinozaurii probabil nu au disparut acum 65 milioane de ani

miercuri, 16 octombrie 2013
Distrugerea animalelor prin „raza morţii"
Inmulţirea uriaşelor animale sălbatice va prilejui cruzilor Fii ai lui Belial in Atlantida, posibilitatea de a aplica aceste înspăimântătoare arme ale morţii.
Cayce mai spune că a fost convocată o con­ferinţă mondială pentru a găsi mijlocul de a lupta eficient împotriva numărului excesiv de mare al ani-malejor care invadau Terra.
Jn momentul în care pericolul a fost iminent, lo­cuitorii planetei noastre, conştienţi de primejdie, au căutat mijloacele de a o înlătura: prin modificarea sau transformarea mediului înconjurător de care aveau nevoie aceste animale, sau prin distrugerea surselor de hrană în regiunile cu animalele uriaşe. S-a procedat într-un fel comparabil cu trimiterea, din diferite uzine sau baze centrale, a razei morţii sau raza supercosmică."


Edgar Cayce merge atât de departe, încât ne dă chiar data acestei conferinţe: anul 50.722 î.H.I.
Fiii oamenilor nu creşteau şi nu se înmulţeau singuri; existau şi animalele preistorice! După cîteva mii de ani, ele au devenit atît de periculoase şi atît de ameninţătoare pe tot Pămîntul, încît s-a organizat în
Atlantida o întîlnire de vîrf... S-au adunat toţi şefii de stat ca să stabilească modul în care să fie curăţată planeta de această faună invadatoare:
... Entitatea a fost printre cei care s-au adunat să discute cum să cape Pămîntul de animalele enorme care-l invadaseră. (Lectura 5249-1).
Şi la ce dată a avut loc această reuniune? 
Era în 50.722 (înaintea erei noastre). (Lectura 262-39).
În timpul acestei adunări a naţiunilor pentru a combate forţele regnului animal care făceau viaţa oamenilor din ce în ce mai grea, entitatea a fost printre cei care au propus folosirea elementelor din aer, ocean şi pămînt, ca să se extragă din ele energiile necesare pentru a combate energiile regnului animal. De aici faptul că, în experienţa sa din viaţa actuală, entitatea a putut înţelege motivele dispariţiei animalelor preistorice. (Lectura 2893-1).
S-au propus diverse mijloace, dar în final:
Gheaţa, Natura, Dumnezeu au schimbat axa polilor şi animalele au fost distruse. (Lectura 5249-1).
Şi iată cum au fost congelaţi mamuţii din Siberia... Cayce vorbeşte în diverse locuri despre schimbarea axei polilor: The turning of the axis (lectura 364-13), care s-ar fi produs de mai multe ori în istoria Pămîntului... şi trebuie să se mai producă.
Inclusiv Ramtha a spus ca pe timpul primei sale incarnari in urma cu 35000 ani existau animale mari, omul traia astfel intr-o confruntare permanenta cu aceste animale.
Cei  mai  îndrăzneţi arheologi, geofizicieni şi fizicieni au făcut o descoperire incredibila în regiunea Rio Ica din Peru. Este vorba de o bibliotecă uriaşă din piatră care se găseşte sculptată pe aproximativ 11.000 de pietre de diferite mărimi şi forme. Aceste pietre descriu o civilizaţie foarte veche care a avut o tehnologie aproximativ asemănătoare cu a noastră şi care a dorit să transmită un mesaj celor din viitor. Biblioteca mai conţine şi diverse alte aspecte ale vieţii lor, social, politic, geografic, precum şi descrierea faunei şi florei regiunii în care au trăit şi s-au dezvoltat. Poate la început nu este foarte spectaculos, însă la o privire mai atentă se observă că flora şi fauna descrise seamănă cu cele dintr-o perioadă în care se presupune că nici nu ar fi existat mamifere - adică în urmă cu 60-70 milioane (!) de ani. Pentru unii, aceste descoperiri sunt de-a dreptul şocante, având în vedere că America de Nord se consideră că a fost populată de oameni (homo sapiens) doar de cel mult 20.000 ani...
      Un alt aspect aproape incredibil este faptul că pe multe pietre se găsesc informaţii despre dinozauri. Astfel apar reprezentări ale speciilor tiranozaur, brontozaur, triceratops, lambezozaur şi stegozaur. Pe foarte multe pietre se arată aspecte din viaţa cotidiană a acestor oameni, care sunt în preajma dinozaurilor. Acest lucru este uimitor, pentru că dovedeşte că într-adevăr au existat oameni în acea perioadă preistorică, ceea ce este în totală contradicţie cu ceea ce se ştie la ora actuală. De exemplu, descrierea dinozaurilor, precum şi cea a plantelor care au existat la acea vreme, este mult prea complexă şi foarte elaborată, ceea ce arată că acei oameni deţineau cunoştinţe vaste de biologie şi fiziologie. Aceste observaţii nu puteau fi făcute decât direct, la fata locului, în deplina cunoştinţă de cauză, deci în nici un caz nu vorbim despre o civilizaţie înapoiată ci despre una superioara.
Paleontologi americani au anuntat ca au gasit, in premiera, tesuturi moi care provin de la un Tyrannosaurus Rex. Tesuturile, care par sa fi servit la alcatuirea unui vas de sange, au fost prelevate din femurul unui T-Rex, botezat MOR 1125, descoperit in Montana, au precizat cercetatorii intr-un articol publicat in editia de ieri a prestigioasei reviste "Science".
Femurul, care masoara 1,07 metri, s-a spart in momentul in care a fost dezgropat, iar cercetatorii au analizat tesuturile din interiorul osului, a explicat palentologul Mary Schweitzer si colegii sai. "Vasele sangvine si continutul lor sunt asemanatoare celor observate la oasele de strut", a spus Schweitzer. "Daca specialistii vor putea izola proteine in tesuturile acestui T-Rex care avea in jur de 18 ani in momentul mortii, s-ar afla informatii noi despre fiziologia si viata dinozaurilor", a subliniat cercetatoarea de la Universitatea North Carolina. Ea a adaugat ca tesuturile sunt extrem de bine conservate.
Câștigătorii cursei pentru a ADN-ului de dinozaur au fost Scott Woodward si colegii sai, care in 1994 au publicat rezultatele lor in Science. Ei au extras ADN-ul de la un os de dinozaur pretins bine conservat. Cu toate acestea, ei nu au fost răsplătiți pentru victoria lor ci contestati de alti colegi de-ai lor ca ar fi falsificat probele. Secvența descoperita nu era ca păsări sau reptile, ea parea unica.
Interesant e ca Schweitzer nu a publicat rezultatele de cercetare a ADN-ului asupra tesutului de dinozaur. 

Atlantida de Robert Cohen
Universul lui Edgar Cayce
Enigma pietrelor de la Ica de Carlos Castanela

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu