Obiect ciudat de 31 de milioane de ani din Groenlanda

sâmbătă, 6 decembrie 2014
Bronz diametru obiect tor de 121cm
Bronz cu diametru  de 121cm, SCP -1968
1968 SCP este pastrat într-un buncăr subteran la 300 de metri adâncime, accesibil doar cu liftul.
1968 SCP apare în starea sa inactiva ca fiind un bronz toroid de fabricație necunoscuta. Acesta este marcat cu un scris sau hieroglife in relief.
SCP -1968 are un diametru mai mare de 121cm și un diametru mai mic de 28 cm. Vizual pare ușor ușor îndoit, au fost, de asemenea semnalate efecte ușoare de greutate fluctuanta.
Sa dovedit imposibil să se ia un eșantion din artefact. Încercări de spectrographică s-au dovedit inconsistente. Deși nu deosebit de grelu (~ o greutate de 40 kg), precum și studii sugereaza ca cinetic neutronium1 - deși urme - poate fi prezent în centrul mecanismului.
1968 SCP isi demonstrează proprietățile anormale atunci când este manipulat de către o ființă umană. Când o forță moderată se aplică, se deformează imprevizibil. În timp ce deformarea progreseaza, compoziția lui materială pare să se schimbe, până cand la un moment dat devine un stat animat, care pare să se rostogolească în jurul subiectului ca ondulat cu o rata mare de viteză, dupa ce inceteaza deformare revine repede la starea sa inerta.
SCP-1968 in stare inertă. Notă: blur care apare în jurul nu este un artefact fotografic
SCP-1968 in stare inertă. Notă: ablurul care apare în jurul nu este un efect fotografic
Se presupune că hieroglifele, prin mijloace încă necunoscute, unele interpretabile, afectează gradul de deformare și a efectelor sale rezultate. 
SCP -1968 a fost recuperat la sfârșitul anului 2001 dintr-un eșantion de bază luat de la cativa km adâncime în timpul unui studiu de petrochimic la Zackenburg aproape Groenlanda. Pe baza adâncimii de la care a fost recuperat, împreună  coroborat cu citirle paleoatmosferice, obiectul este estimat la o vechime de 2,3 ± 31.000.000 milioane de ani. 
Personalul Fundației din cauza naturii sale neobișnuite și vârstei, a plasat ulterior dispozitivul la un loc sigur, iar autoritate guvernului din Danemarca, au fost informate cu privire descoperirea lor.
Mai apoi au fost raportate amnezii la personalul din Groenlanda, la acei oameni care au gasit si testa obiectul, apoi sa descoperit că unul dintre ingineri geologi a suferit o cadere psihiatrica la 72 de ore dupa atacul violent asupra unui coleg. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu