Sumer si Anunnaki

sâmbătă, 6 septembrie 2014

Antica teorie a astronautului antic presupune că, cu mii de ani în urmă, chiar înainte de s-ar fi înregistrat istoria planetei noastre am fost vizitati de astronauți dintr-o altă lume, fiinte inteligente cu tehnologie mult mai avanasata. Mulți arheologi 

din intreaga lume considera modernul Irak ca "leagănul civilizației". Între 3500 și 1900 î.Hr. intre Tigru și Eufrat a trait poporul sumeriean care a prosperat în această regiune. 

Civilisation_Sumer

Sumerienii au fost primii oameni care au început să construiască orașe reale, organizate cum vom vedea în orașele moderne din întreaga lume. Ei au inventat sistemele de canalizare, au inventat caldaramul utilizand pavajul străzilor timpurii, au facut de asemenea inovatii în agricultură, dar cel mai important, ei au fost prima civilizatie care a inventat sistemul de scriere, de fapt primul cunoscut de noi, cu ajutorul scrierii cuneiforme de pe tablitele de lut.  Istoria ne spune multe lucruri interesante și povești despre sumerieni și chiar arheologii și istorici de azi încă nu au o imagine completă care ar putea spune totul despre oamenii care locuiau odată in regiunea dintre Tigru și Eufrat. În secolul al 19-lea, arheologii explorează ruinele antice din Ninive a descoperind 22.000 de tăblițe de lut. După traducere, aceste tablete au aratat povești uimitoare similare cu cele gasite in Bibliea iudeo-creștină. Găsim povești despre marele potop in aceste tablete și putem chiar citi despre Adam și Eva, astfel, practic, toate aceste povesti au legatura cu sumerienii vechi.  Astăzi, când citim sau cautam informații despre Sumer și Anunnaki sau despre oamenii care locuiau in aceasta parte a lumii întâlnim povestile autorului controversat Zecharia Sitchin. În 1976, autorul Sitchin a publicat traducerile sale personale cu privire la textele sumeriene într-o serie de cărți numite "Cronicile Pământului". Potrivit lui Sitchin tabletele de lut descriu o rasă extraterestră cunoscuta ca Anunnaki care a venit pe Pământ pentru a exploata aur. Sitchin, practic, sugerează că extraterestri au vizitat pământul în trecut, pentru că pe planeta lor de origine, aveau nevoie de aur pentru a supraviețui. Depozitele de aur din pamantul planetei lor, au fost diminuate si așa au venit pe Pământ, au exploatat mine vechi și au luat aurul înapoi pe planeta lor pentru a se salva. 

Akkadian cuneiform. Credit Anonymous.

Dar ce face aurul să fie atât de special și de important? 

Pe Pamant, aurul este unul dintre cele mai importante resurse. Noi il folosim într-o mulțime de lucruri. Acesta este utilizat în componente electrice și în aproape tot ceea ce are de-a face cu energiea electrică, aurul este într-adevăr unul dintre conductorii de top, iar maleabilitatea și capacitatea de a se transforma în fire, abilitatea de a se folosi în forme foarte mici, nanoparticulele se întâmplă să fie o resursă tehnologică incredibila pentru orice fel de formă de viață inteligentă, asa ca e posibil ca o rasă extraterestră cu posibilitatea de a călători prin spațiu sa  se foloseasca de aur în mai multe forme. 

Aurul poate fi utilizat ca sursă de energie prin proprietăți numite efecte termoelectrice, deoarece poate transforma căldura direct în energie electrică, aceasta înseamnă obținerea de energie curată și eficientă. 

Aurul reflecta lumina infrarosie. Infraroșu este de fapt lumina pe care nu o vezi, dar interacționăm cu ea sub formă de căldură, radiațiile interacționează cu moleculele noastre și le face să vibreze mai repede și vei simți asta sub formă de căldură, aurul face, de asemenea, un scut termic bun, în parte pentru că este atât de maleabil. Puteți face aurul foarte subțire; este ușor de a lucra cu el și are proprietăți excelente pentru ca reflectâ lumina și oferă protecție termică. E cu adevărat singurul metal care durează într-adevăr foarte mult in timp, putem spune că de aurul este indestructibil. Civilizatiile antice au folosit cu mii de ani în urmă aurul, unele dintre ele la clădiri, tot ce a fost făcut din aur cu mii de ani în urmă, încă mai există și astăzi. 

Sitchin a teoretizat că "Anunnaki" au venit de pe altă planetă din sistemul nostru solar care are o orbita eliptica de 3.600 de ani. Pe planeta lor, mineralele și resursele au fost diminuate, în special aurul. Pe planeta de origine, Anunnaki aveau nevoie de aur, astfel că ei au venit practic pe Pământ sa extraga aur din minele de aur și sa il ia înapoi pe planeta lor de origine. Conform teoriei extraterestrilor antici, Anunnaki au modificat genetic omenirii primitivi și au creat o forță de muncă care le-a permis să extraga aur din mina mult mai repede. Anunnaki au creat oamenii ca o specie de sclavi, potrivit lui Zecharia Sitchin, "Adamu" au fost primii oameni moderni, au fost creati de către Anunnaki acum 450,000 ani atunci când au amestecat genetic ADN-ul lor cu cel al omului preistoric și în acest fel a obținut o forță de muncă care au făcut de fapt ceea ce au vrut Anunnaki. Potrivit adepților extraterestrilor antici, acest lucru se poate dovedi prin imaginile si scrierile de pe tablitele dezgropate, nu e doar o povestete. 

ZECHARIA_SITCHIN

Dacă ne uităm la istoria biblică, este posibil ca Adam și Eva sa fie primii oameni "modificati genetic", care au fost creati de Anunnaki? 

Comparații între Biblia ebraică și textele sumeriene dezvăluie multe similitudini, nu numai în poveștile lor, dar, de asemenea, si în limba lor. 

Ar putea ei avea o origine similară? 

Un lucru pe care îl găsim curios este că "Adam" în ebraică înseamnă "om". "Adamu" este ceea ce sumerienii numesc "primul om," e sclavul fiintelor Anunnaki. 

Există o legătură aici sau este aceasta o coincidență istorica? 

Unele culturi africane cred că ființele extraterestre au vizitat Pământul de zeci de mii de ani, de exemplu, legendele Zulu vorbesc de un moment în care "vizitatorii din stele" au venit pentru a dezgropa aur și alte resurse naturale. Aceste mine au fost lucrate de sclavi creati ca "Primii ai poporului". Ceea ce găsim deosebit de interesant este faptul că unele mine antice din Africa de Sud sunt considerate a exista de o sută de mii de ani și, eventual, chiar mai vechi. 

Deci, cine a exploat resursele, omul primitiv? 

Nu are nici un sens. Zecharia Sitchin demonstreaza ca teoriile lui sunt corecte. 

Exista Anunnaki in  mitologia antică? Sunt o rasă extraterestră reala, care a vizitat acum cu mii de ani în urmă Pământul? Ce părere aveți? Există suficiente dovezi pentru a susține teoria extraterestrilor antici ca existenta a aceastei rase extraterestre? 

Părerea mea dacă mă întrebați este  DA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu