Secretele NASA

vineri, 12 septembrie 2014
NASA's SecretsLa 20 iulie 1969 Armstrong și Aldrin devin primii oameni ce aterizeaza pe Lună. A fost o realizare extraordinară nu numai pentru cei doi astronauți, ci pentru toți oamenii care stăteau în spatele lor, care si-au oferit cunoștințele lor și au făcut aceasta aterizare posibila. 
Timp de peste două ore și jumătate Armstrong și Aldrin au stat pe luna. Ei au colectat mostre de roci, a făcut poze și au plantat celebrul steag american de pe suprafața Lunii. Dar secretele NASA au mai ramas inca nedescoperite. 
Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este ceea ce ar fi putut face departe de aparatul de fotografiat? Au avut o misiune top secret asa unii oameni cred. Când Apollo 11 a aterizat pentru prima dată pe Lună, au existat anumite domenii pe care le aveau de examinat și chiar înainte de aterizare au fost nevoiți să le fotografieze anumite zone, oare pentru că structurilor artificiale pe care le cunoșteau erau deja acolo?
ankh symbolPotrivit înregistrărilor de la NASA, aterizarea a fost aleasa pe  o baza cu suprafață plană, dar unii cercetatori sugereaza ca acest lucru a fost ales pentru că la acea dată coordonatele Lunii erau aliniate direct sub centura lui Orion. 
Ei au ales locul de aterizare mai întâi de toate la o anumită dată, latitudine și longitudine de timp, iar persoana care a luat toate datele de aterizare ale navetei Apolo și de destinație, inclusiv  pentru Apollo 11 a fost Farouk El-Baz, iar despre el putem spune ca tatăl său este un expert in vechia religie stelara egipteanaa. Potrivit egiptenilor, ceremoniile desfășurate direct sub centura lui Orion produc o aliniere sacra, care permite oamenilor a comunica direct cu Osiris. 
Apollo 11 a aterizat la o anumită zi și o anumită oră în care cele trei stele din centura lui Orion au fost la orizont. 
La acea vreme, la 33 minute după aterizare, Buzz Aldrin, al doilea om care a pasit pe Lună, avea gradul 33 ca mason de Rit Scotian a executat o ceremonie la bordul modulului lunar cu Neil Armstrong. Ce au făcut ei imediat dupa aselenizate a fost adăugarea de vin în potire, frângerea unei pâini și au facut ceea ce, în esență, se numește o ceremonie comuniune. 
Cel mai interesant lucru despre ceremonia de comuniune este că, deși catolica, ea isi are de fapt originea într-un ritual mult mai profund, mai departe înapoi in timp ceea ce a fost o jertfă a zeului Osiris însuși.
Lucru interesant despre această misiune pe Luna este că, Armstrong și Aldrin au lăsat în urmă mai multe obiecte, cum ar fi instrumente științifice, Drapelul american, o placă mică de comemorare a misiunii Apollo unsprezece, de asemenea, mai multe alte obiecte, o replică de aur a unei ramuri de măslin "mai puțin de o jumătate de picior în lungime," un simbol tradițional al păcii și un disc de siliciu cu mesaje înregistrate de pace și bunăvoință de la 73 de lideri mondiali. 
gold-olive-branch-moon

De ce au fost aceste mesaje simbolice trimise în spațiu? Pe cine a fost NASA așteaptă să se întâlnească pe Lună? 
Mulți oameni știu că există teorii care sugerează că există ruine ale unor orașe întregi aflate pe partea întunecată a Lunii, ruine de care NASA știu ca sunt acolo, deci este posibil ca misiunea Apollo sa fi fost o misiune de recuperare, pentru a aduce inapoi pe Pamant, artefacte extraterestre, tehnologie extraterestră? și nu "piatra de pe Luna". 
Când te uiți la Luna, trebuie sa te gandesti ca daca cineva a vizitat Pamantul in trecut, Luna ar fi un loc perfect pentru a se opri inainte, de astfel trebuie să existe un fel de dovezi lăsate pe Lună, dacă cineva ne-a vizitat în trecut. 
Există multe imagini unde puteți vedea în mod clar structuri ciudate pe Marte si pe Lună, indicarea clară a structurilor plasate de către ființe inteligente, cum sunt celebra fata de pe Marte precum si alte structuri asemanatoare unor piramide. Oamenii de stiinta de la NASA au spus că a fost un joc de lumini și umbre în combinație cu multa imaginație. 
"Există unele persoane care cred că odata cu accidentul de la Roswell, guvernul SUA a stabilit comunicarea cu ființe extraterestre. Sunt unii care cred că nu am stabilit un astfel de contact, până când misiunile Apollo nu au ajuns pe Luna. Și mai sunt și alți oameni care cred că noi într-adevăr nu  am avut nici un contact direct cu specii extraterestre. Convingerea mea personală este că la un moment dat de-a lungul drumului, NASA a avut un contact direct cu unii ET "- Michael Bara. 
În acest moment, întrebarea este, ceea ce NASA ne ascunde? NASA a descoperit forme de viață ET și sunt în contact direct / indirect? Există în continuare dovezi ale prezenței ET care au asistat la mai multe zboruri spatiale.
kepler22b-solar-system-490_107476_2
La 05 decembrie 2011, astronomii care lucrează cu telescopul spațial Kepler au anunțat descoperirea unei planete au numit Kepler-22b, ce orbitează în ceea ce este cunoscuta sub numele de zona locuibilă a unei stele îndepărtate. 
"Kepler-22b este la aproximativ 600 de ani-lumină distanță, dar este, de fapt pe o orbită ceea ce asemanatoare cu Pamantul cee ce înseamnă că temperaturile din timpul zilei de pe acea planetă ar putea fi comparabile cu o vară în San Francisco, așa că e prima dată când am găsit o planetă care ar putea avea oceane lichide, poate si o atmosfera gazoasa, poate chiar viața "- Seth Shostak 
La data 12/1991, naveta Discovery STS-48 a zburat  la aproape 350 mile deasupra suprafeței Pământului.
NASA's Secrets
Echipajului, condus de căpitanul John Creighton, a efectuat mai multe misiuni, inclusiv de eliberare a unui satelit de cercetare in atmosfera superioarăa Pamantului. Dar, în timp ce astronauții s-au ocupat cu diferite sarcini, o camera video la ușa din depozitul din spate a capturat imagini pe care NASA susține că nu mai există. Un număr de amatori, care au monitorizat direct transmisiile au aratat ceea ce ei pretind ca este filmul original de la STS-48. Videoclipul arată ceea ce pare a fi o serie de obiecte stralucitoare și lumini intermitente neidentificate care isi schimba directia de zbor si accelereaza. 
Unul dintre astronauții implicați în această misiune a declarat pe un canal deschis "Hei, suntem urmăriți de o navă spațială extraterestră." După aceea, toate transmisiile dintr-o dată au încetat. Ei nu au realizat ca au fost comunicate printr-un canal deschis, astfel ca au trecut repede la canalul privat pentru a descrie ceea ce se întâmplă. Există mai multe alte clipuri video pe Web, cu obiecte ciudate  ce zboară în jurul unor nave, in vedem aceste obiecte în mișcare de la un punct la altul si cum isi schimba directiea rapid.
În 1996, intr-un film capturat la bordul navetei spațiale Columbia STS-80 arată o serie de obiecte în mișcare rapidă în afara navei. Aceste obiecte neidentificate apar ca dungi strălucitoare. Analiza vitezei și direcției lor i-au determinat pe unii cercetători să respingă afirmatiile ca obiectele au fost resturi de transfer sau de meteori. 
"..in două misiuni foarte specifice ... STS-48 și STS-80 ... se vede în mod clar ceea ce par a fi vehiculelor care circulă pe orbita joasa a Pamantului, sfidând toate legile fizicii și clar sunt foarete performante in modul în care OZN-urile sau navele spațiale extraterestre efectueaza manevrele "-. Bara 
În 1985, cosmonauții sovietici de la bordul Salyut 7 au raportat ca au văzut șapte ființe cerești care orbitează Pământul. Ei i-au descris "îngeri cu aripi" ce zboara in jurul navei lor, aveau figuri umanoide si aripi strălucitoare atașate la corpul lor.
Originea NASA
NASA a fost infiintata în 1958 raspunzand la lansarea cu succes a satelitului sovietic Sputnik in spațiu, presedintele Dwight Eisenhower a semnat Legea Aeronautică și Spațială Națională, stabilind oficial NASA. "NASA a fost formata în 1958 în parte dintr-o agenție guvernamentală existentă anterior numita NACA și apoi cu programul spațial timpuriu, care a fost dezvoltat de către armata și forțele aeriene." - Morrison. 
Președintele și Congresul a stabilit NASA ca parte a Departamentului Apărării. Unul dintre principalele motive a fost de a se "preveni" furtul de tehnologie din SUA, de catre sovietici, dar mulți oameni cred că motivul real pentru această clasificare nu a fost de a ascunde informații de sovietici,  ci sa țină secretele fata de publicul american. 
"Raportul Brookings, care a fost comandat de NASA imediat dupa ce NASA a fost creata, în esență, a fost comandat pentru a decide ce ar trebui sa faca NASA în cazul în care, ei vor fi contactati de extraterestri, ... fie vor gasi găsit artefacte pe Lună sau pe Marte sau dacă vor avea un contact direct cu o inteligență superioară, ceea ce ar trebui să facă, iar Raportul Brookings spune foarte precis,  nu spune nimanui nimic! Dacă spui cuiva ceva, se va civilizațiea noastra va vi afectata, iar acesti ET ne vor distruge. "- Bara. 
Conexiunea cu credințele egiptene antice poate fi, de asemenea, găsita în emblema programului spațial Apollo al NASA. 
220px-Apollo_program_insigniaEi susțin că "A" mare din figura nu il reprezintă pe zeul grec Apollo ci pe Asar ... zeul egiptean mai cunoscut sub numele de Osiris. 
Acest lucru este indicat si de cele de trei stele din centrul lui "A", care reprezintă stelele centuri lui Orion, deci ramaneintrebare ce ce Siris și Orion, sunt într-adevăr atât de importante pentru NASA, ne amintesc ele oare de vechile civilizații, acest lucru este în acord cu tradițiile antice, inclusiv egipteana, care au spus că zeii au venit din spațiu si de acolo se trag si originile noastre. 
Ce este și mai interesant este faptul că cercetătorii subliniază că simbolul pe misiuni Mercur este aproape identic cu o figura din Egiptului antic, cand ar trebui să aibe o reprezentare a lui Mercur "mesagerul", după ce s-a declarat că simbolul utilizat pentru misiunea catre Mercur ar trebui să fie un simbol grecesc, mai degrabă decât unul egiptean. 
MercuryÎn vârstă de 32 de ani, geniul in inginerie aerospatiala Wernher von Braun a fost recunoscut de fata cu toata lumea ca cea mai mare minte științifica în Germania. El a găsit o modalitate de a conduce o rachetă cu 4000 mile pe oră, a pus o cameră de ardere, care este răcită de un combustibil lichid în sine, și reproiectat apoi in camera de combustibil, și a pus un sistem de ghidare pe ea.  
În timpul celui de-al doilea război mondial Von Braun a lucrat ca director tehnic la Centrul de Cercetare din Germania si la construirea 
de arme. După înfrângerea Germaniei, Von Braun și echipa sa de oameni de stiinta au fost dusi în Statele Unite în cadrul unui program clasificat controversat cunoscut sub numele de Operațiunea Paperclip.
În timp ce el a continuat munca de proiectare la rachetele  militare, Von Braun a si publicat, de asemenea, mai multe cărți și articole de revistă in care descrise conceptele sale pentru o aterizare lunara, pentru o misiune cu echipaj uman pe Marte și o stație spațială care orbitează in jurul Pamantului. El a devenit apoi șeful NASA într-o perioadă scurtă de timp. 
În numărul 271 al Memorandumului Național de Acțiune si Securitate SUA, JFK a propus în secret să fuzioneze programul spațial NASA cu cel al sovieticilor. Întrebarea este de ce? 
Potrivit teoriei conspirației, raspunsul este pentru că ceva a fost descoperit de-a lungul drumului, și aceasa descoperire a fost probabil ca extraterestrii ar exista, și ca ei ne viziteaza deja!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu