Imaginea a 3 planete aliniate cu piramidele de la Giza

sâmbătă, 6 septembrie 2014
Planetary Alignment Over Pyramids of Giza
Imaginea lui Mercur, Venus și Saturn aliniate deasupra Piramidelor de la Gizeh este spectaculoasa pe un cer albastru. Din păcate, nu este complet corecta, spune Illinois Sky Watch. Imaginea generată de calculator a fost creata de Charles Marcello, care a creat imaginea folosind Starry Night Pro un program software de astronomie.
Charles Marcello a creat si publicat imaginea pe blogul Misterele lumii. Acesta a fost ulterior republicată de Consiliul Global.
Potrivit Bad Astronomy Discover Magazine, Mercur, Venus și Saturn s-au aliniat peste piramidele de la Gizeh data de 3 decembrie 2012, cand ele apar mai sus pe cer la un unghi aproape vertical.
Marcello atribuie această aliniere planetară a piramidelor din Giza ca un semn de avertizare despre o anumită dată și sugerează că data este 21 decembrie 2012 după cum este indicata ca sfârșitul lumii din Calendarul Maya.
Marcello notează:
". . . că convergența planetară se întâmplă numai o dată la 2737 ani, ... și nu se va întâmpla din nou pentru mai mult de 28.000 de ani, dacă aveți acest program înapoi în timp ... "
Potrivit Discover Magazine, acest lucru nu este tocmai adevărat. Mercur, Venus și Saturn sunt aliniate de fapt si în 2005 -, dar nu s-au aliniat cu vârfurile Piramidelor de la Gizeh.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu