Aviarii albastri

vineri, 15 ianuarie 2021

Corey Goode avand capacități pre-cognitive (premonitorii), a fost recrutat prin unul din programele MILAB, cu frageda vârstă de șase ani. Goode a fost antrenat și a servit în programul MILAB din 1976 până în 1986/87. La sfârșitul acestei perioade a fost desemnat pentru a da ajutor prin IE (Empatie Individuala) la un post rotativ, ca Delegat al Pamântului (împărtășit de către grupurile guvernului secret al Pamântului), într-un Consiliu Superior a unei Federații Extraterestre de “tip uman”. MILAB, este un termen care înseamnă sechestrul militar al unei persoane, pe care ei o îndoctrinează și antrenează pentru orice tip de programe de “operațiuni secrete” militare.

Corey Goode lucrează în prezent în industria tehnologiei de comunicație și informatică, cu 20 de ani de experiență în hardware și software de virtualizare, siguranță fizică și informatică, supraveghere electronică, calcularea riscurilor și protecția executivă. A servit în Armata de Pază a Statului Texas (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). In prezent (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). Timpul în Alianței Ființelor Sferă – ființe umanoide cu chip de pasăre), care l-au ales ca delegatul lor și reprezentant pentru a interacționa cu multiplele Federații și Consilii Extraterestre, în legatură cu Consiliul Alianței al Programului Spațial Secret (SPP), pentru a transmite mesaje importante Omenirii. 

Goode a fost contactat de către un grup extraterestru provenit din densități ridicate, care acum a devenit cunoscut ca fiind ‘Blue Avians’ = Aviarii Albaștri (Păsările Albastre). Au 2,50 m înalțime. Par a fi păsări. Au o culoare care merge de la albastru la indigo, și au pene. Nu au un cioc lung așa cum mulți încearcă să-i reprezinte pe Internet. În realitate este un cioc moale și flexibil, și când vorbesc transmit un limbaj de semnale sau mișcări cu o mână. Atunci mișcă gura și comunică telepatic. Blue Avians ca și alte ființe cu care lucrează împreună, au sosit din a 6-a pîna la a 9-a densitate. Sunt aici de câtva timp, au observat ca ne îndreptăm către o parte a galaxiei care este înalt energizată, care va schimba densitatea sistemului nostru solar, și al aglomeratului nostru de stele locale (este vorba de intrarea sistemului nostru solar în Centura Fotonică a galaxiei, n.b.). Ei se găsesc aici, în sferele lor gigante, pentru a ajuta să încetinească acest tsunami de enorme valuri de energie, care sunt în curs de a intra în sistemul nostru solar și să le împrăștie pentru a nu ne afecta  fizic, aici pe Pamant.

Sunt una din cele cinci rase de ființe ale Alianței Sferelor, și din acestea cinci, sunt rasa cu cea  mai mare densitate. Corey a fost ales ca delegat, pentru a face parte din comunicațiile între acest grup și Consiliul Alianței Programului Spațial Secret, și de asemenea pentru a începe să vorbeasca în numele lor cu Consiliul unei super federații vechi ca ajutor intuitiv, empatic. El a comunicat cu un reprezentant  Blue Avian cu numele de Ra Tear-Eir.  Un an mai târziu, ființele au confirmat în cele din urmă lui Corey că au fost într-adevăr autorii cartii Legii lui UNU, transmisa prin Carla Rueckert, Don Elkins, Jim McCarty.

Din perspectiva lui Corei Goode, mesajul lor către Omenire este că – și acesta este fundamentul multor religii – trebuie să fim  mai iubitori. Avem nevoie să ne iertăm și să iertăm altora, oprind în acest fel roata Karmei. În viața noastră zilnică, trebuie să ne centrăm eforturile noastre pentru a fi de un mai mare ajutor altora. Și avem nevoie să intensificăm ridicarea vibrațiilor noastre și a conștiinței.

 Sursa: www. burebista2012.blogspot.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu