Phil Schneider – omul din spatele Agenda Alien

marți, 21 septembrie 2021

Phil Schneider credea că există șapte specii extraterestre binevoitoare care trăiesc în prezent pe Pământ și patru specii malefice. Teoria sugerează în plus că guvernul SUA a semnat patru tratate cu străinii în 1944, 1954, 1962 și 1979. Tratatul din 1954 a fost semnat între guvern și speciile de extratereștri gri.
Phil Schneider a fost un geolog, inginer al guvernului SUA și, fără îndoială, una dintre cele mai controversate figuri din lumea ufologiei și a subiecților extraterestri. Phil s-a născut în 1947 și a lucrat ani de zile pentru guvernul SUA. A lucrat în domeniul medicinei nucleare, a fost implicat în Experimentul din Philadelphia, precum și a lucrat pentru guvern la construirea bazelor militare subterane. Phil a fost liniștit cu privire la munca sa și la cunoștințele sale extraterestre. Cu toate acestea, după moartea tatălui său în 1993 și uciderea prietenului său Ron Rummell, Phil a decis să facă lumină asupra unora dintre cele mai controversate subiecte din istorie: extratereștrii.

Agenda extraterestră

Probabil cea mai populară și cunoscută teorie a conspirației a lui Phil Schneider este Agenda extraterestră. Inginerul a conspirat că guvernul SUA știa despre Agenda extraterestră în 1933. Conform teoriei conspirației, extratereștrii ar trebui să preia lumea în 2029.

În notele sale, Schneider indică faptul că 16 accidente OZN au avut loc între 1947 și 1952. Din aceste accidente, guvernul SUA a recuperat 117 corpuri extraterestre, dintre care patru erau în viață. Securitatea extratereștrilor a fost gestionată de o unitate specială din cadrul armatei. Unitatea a fost numită Berete Albastre și a făcut parte din Project Pounce.
Phil credea că există șapte specii extraterestre binevoitoare care trăiesc în prezent pe Pământ și patru specii malefice. Teoria sugerează în plus că guvernul SUA a semnat patru tratate cu extratereștrii în 1944, 1954, 1962 și 1979. Tratatul din 1954 a fost semnat între guvern și speciile de extratereștri gri.
Schneider credea că scopul corpurilor militare secrete era de a proteja Pământul de o invazie extraterestră probabilă. El localizează locuința corpurilor extraterestre din Nebraska și a susținut că guvernul SUA are o grămadă de OZN-uri distruse.
Phil a făcut un pas mai departe, susținând în unele conversații private că a fost prezent la o întâlnire între oficiali de nivel înalt din Națiunile Unite și un extraterestru. Întâlnirea a avut loc într-o facilitate cu săli de ședințe scumpe.

Alte teorii ale conspirației

În afară de Agenda Alien, materialul lui Phil Schneider poate fi împărțit în alte cinci realități conspirative: bugetul negru, războaiele dulci, bazele militare subterane adânci sau DUMB-urile, avioanele avansate și Noua Ordine Mondială.
Dintre acestea, Noua Ordine Mondială, care devine din ce în ce mai evidentă pentru un număr tot mai mare de oameni, reprezintă un plan diabolic al elitei satanice. Potrivit teoriei sale, elitele puterii din întreaga lume vor prelua și înrobi omenirea într-o dictatură. Ideea este că Noua Ordine Mondială va aduce un Guvern unic care va conduce peste tot. Într-o astfel de lume, cetățenii din întreaga lume și-ar preda libertatea și libertățile în schimbul protecției împotriva amenințărilor teroriste. Phil a declarat că sunt construite 107.200 vagoane de închisoare și pot depozita peste 15 milioane de persoane care refuză cauza.
Războiul Dulce are loc în 1979, când Phil Schneider face parte dintr-o operațiune de foraj la Dulce NM. După ce patru arbori s-au scufundat, Schneider a fost numit să călătorească în jos pentru a determina problema. El susține că a descoperit o peșteră cu extratereștri, iar membrii FBI și beretele negre au fost obligați să intervină.
Cele trei realități rămase: bugetul negru, bazele militare subterane adânci și tehnologia avansată de avioane și stealth completează teoria Agendei Alien. Potrivit lui Schneider, guvernul SUA are un buget de peste 508 miliarde de dolari pentru cercetarea militară și folosește acești bani pentru a se pregăti pentru invazia care e iminentă.

Moartea lui Phil Schneider


Phil Schneider a murit în ianuarie 1996. Cauza oficială a decesului a fost sinuciderea. Cu toate acestea, evenimentele care au condus la moartea lui Phil Schneider, îl face controversat.
În mai 1995, în discursul său, Phil a vorbit public despre Agenda extraterestră, Noua Ordine Mondială, Bugetul Negru, Bazele Militare Secrete și multe altele. După moartea sa, nici poliția, nici medicii legali nu și-au încheiat ancheta. Mulți cred că a fost victima „libertății sale de exprimare”. Cunoașterea și dorința sa de a fi public și indicația sa că va lansa o carte cu tot ceea ce știe, toate notele, fotografiile și manuscrisele sale trebuiau eliminate. După moartea sa, manuscrisele, fotografiile și notele sale au fost furate.
Phil a fost găsit de prietenul său Al Pratt, care de câteva zile a suspectat că ceva nu este în regulă cu Schneider. Câteva zile la rând, Al s-a dus la apartamentul lui Schneider, a văzut mașina jos în parcare, dar nimeni nu a răspuns la ușă. Cinci zile mai târziu, a decis să cheme poliția și managerul clădirii și să intre în apartament. Corpul lui Phil Schneider zăcea acolo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu