Fotografia cu Isus!

sâmbătă, 28 aprilie 2018
În anul 1967, o femeie, care dorește să-și păstreze anonimatul, vizita Israelul. Chiar pe plaja Mării Galileei a fost abordată de mai multe ființe umanoide care i-au spus că o să-i facă un mic cadou. În doar câteva secunde a fost pur și simplu mutată în fața unei scene care se petrecea cu circa 2000 de ani în urmă, când Iisus cutreiera lumea pentru a-și face cunoscută credința.
Femeia a fost puțin șocată în clipa în care l-a văzut pe Iisus în carne și oase, dar a fost inspirată și a scos aparatul foto pentru a imortaliza momentul. Când a ajuns acasă a developat filmul și a constat că avea mai multe poze cu Iisus, care era însoțit de discipolii săi.
Scena s-a derulat cu o rapiditate greu de descris, iar când toată povestea s-a terminat extratereștri umanoizi au dispărut pur și simplu.
Această întâmplare i-a schimbat pur și simplu viața respectivei femei, dar din motive lesne de înțeles i-a fost frică să facă publică această poveste de-a lungul timpului. Abia acum, când perspectiva omenirii este în plină schimbare, iar fenomenul OZN este atât de mediatizat, anonima a făcut publice atât pozele, cât și întâmplarea petrecută cu aproximativ 50 de ani în urmă.
În imagine alturi de Isus aoare Iosif din Arimateea și Maria Magdalena!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu