Extraterestri antici din constelatia Orion

duminică, 24 ianuarie 2016
Vizibila de pe teritoriul Romaniei in perioada aprilie – noiembrie, constelatia Orion este cunoscuta si drept Varsatorul. Prin mijlocul ei trece ecuatorul ceresc si este una dintre cele mai cunoscute constelatii inca din antichitate. Stelele erau asociate cu Osiris, zeul Mortii si al Lumii de Jos in Egiptul Antic, Sumerienii credeau ca fac parte din imaginea unui pastor, in China, Orion era una din cele 28 de case Sieu (Xiu), in mitologia finlandeza, constelalia Orion apare sub denumirea de Coasa lui Väinämöinen, mitologia indiana o stia ca Vyudh, ceea ce ar inseamna Vanatorul, aztecii au denumit sabia si centura lui Orion “exercitiul pentru incendiu”, etc.
orion
Cele mai importante stele din aceasta constelatie sunt Rigel, Saiph, Bellatrix, Betelgeuse, Alnitak, Alnilam si Mintaka. Daca privesti cu atentie aceste stele, vei observa ca Rigel este cea mai luminoasa dintre ele si ca are o nuanta albastra, in timp ce Betelgeuse are o nuanta rosiatica. Celelalte stele au diverse grade de luminozitate si toate au aceeasi nuanta albicioasa. sursa
orion (1)
„Crucea sacra” a Orionului - Cercetand cultura africana Chokwe, aparuta pe teritoriul actual al Zambiei, Marcus Matthe (autorul volumului „Chokwe Art and its History”) a observat ca pe niste tablite de aur apare cu regularitate o cale catre zeii ancestrali, foarte usor de decodificat. Tablitele africane nu sunt mai vechi de o mie de ani, conform datarilor, dar batranii tribului sustin ca legenda a fost multa vreme transmisa prin viu grai si pana la urma a fost consemnata sub forma de simboluri, ca sa nu se piarda.
CHOKWE TABLET orion
Marea Piramida a lui Keops, Piramida lui Kefren si cea a lui Mykerinos sunt dispuse aidoma celor trei stele din centura Vanatorului. Semnificatia acestei corespondente a fascinat multi savanti si inca mai naste teorii legate de misterul piramidelor egiptene.
orion piramide
Sa fie asezarea pur intamplatoare ? Greu de crezut. Vezi mai multe despre piramide.
Pyramids-Orion
Bizarele harti ceresti - Sus, in podisul dogonilor, exista o grota pe peretii careia se gasesc desene de o maxima ciudatenie.
La intrare se afla in permanenta un gardian, un om sfant, ales pe viata de catre tribul sau, care il hraneste si are grija de nevoile sale, dar pe care nimeni nu il poate atinge si nici nu se poate apropia de el. Aceasta grota contine obiecte si informatii incredibile, care sfideaza imaginatia omului contemporan. Cel mai important din desene este, de fapt, o schema astronomica, ce se refera la cel mai stralucitor corp celest, cunoscut sub numele de Sirius A. Intr-o noapte cu cer senin, daca localizam centura lui Orion, cu cele trei stele ale sale asezate in linie dreapta, putem distinge aceasta stea foarte stralucitoare. Toate aceste configuratii ceresti se afla desenate in grota dogonilor, dar, surpriza, alaturi de ele mai exista un corp ceresc care se invarte in jurul lui Sirius.
dogoni
Pozitionarea celor trei planete este înfatisata precum un ceas care indica ora 12:10. Charles Marcello, un împatimit al astronomiei si critic al teoriiilor referitoare la apocalipsa din 2012, a realizat diagrame care reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Gizeh.
Serialul Ancient Aliens a ajuns la sezonul 5. Printre alte subiecte dezvoltate exista si o intrebare care da de gandit : Cine i-a invatat pe stramosii nostri sa construiasca piramidele. Este greu de crezut ca incasii, myasii, egiptenii, hindusii, etc sa fi facut schimb de informatii intr-o lume unde se presupune ca nu existau avioane, internet, transmisii radio si tv, etc.
Asemanarile dintre constructiile piramidale sunt uimitoare, nemaivorbind de faptul ca anticii aveau o fixatie de a construi monumente gigantice. Se pare ca sursa acestor constructii erau niste fiinte extrem de inteligente care aveau cunostiinte serioase despre astronomie, matematica si proprietatiile geofizice ale Terrei. Cine erau ? De unde veneau ?
pyramid montevecchia
pyramid monteveccia2Exista asemanari uimitoare intre piramidele de la Montevecchia, Italia si renumitele piramide egiptene de la Gizeh.
Piramidele se afla in Lombardia, la aproximativ 40 de km nord-est de Milano si la aproximativ 15 km sud de Lecco, in orasul Rovagnate, pe al carui teritoriu este un mic sat numit Montevecchia, langa care exista trei dealuri, in forma clara de piramide aliniate. Aceste dealuri au fost descoperite de catre arhitectul Vicenzo di Gregorio in 2001. Cea mai mare care masoara 150 de metri ar fi o piramida gigantica, mai mare decat cea a lui Keops (146 m) de pe platoul Giza din Egipt. Gradul de inclinare al celor trei piramide este de 43/44 de grade si sunt aliniate perfect cu constelatia Orion (exista o multime de similitudini cu piramidele egiptene). 
gizeh-orion-300x210
Cum au reusit oare sa aiba aceleasi proiecte de constructii atata timp cat nici transportul maritim nu era prea evoluat la acea ora ?
pyramid Candi Sukuh
Pyramid Candi Sukuh indonisia
Piramida indoneziana de la Candi Sukuh pare a fi opera aceluiasi inginer antic care a ridicat si faimoasa constructie de la Chichen Itza.
pyramid Chichén Itzá
Pyramida maya de la Tikal are o copie asemanatoare in Cambogia, Baksei Chamkrong.
pyramid Tikal2

pyramid baksei-chamkrong cambodia
Este greu de crezut ca inginerii antici sa fi avut in minte acelasi tip de constructii, cu asemanari izbitoare, fara sa existe influente comune. Atfel de constructii gigant sunt si astazi o provocare pentru omenire desi exista tehnologie performanta.

Teotihuacan. Piramidă aflata la 35 mile nord-est de Mexico City , într- un platou Highlands , se află situl arheologic enorm de orașul antic Teotihuacan . Înființată în jur de 100 î.Hr. , și de durată până la căderea sa intre secolele șaptea și a opta , Teotihuacan a fost unul dintre cele mai mari orase din lume antică , cu peste 150.000 de locuitori , la apogeu. Așa cum te plimbi prin oraș, ai observa imediat diferenta , comparativ cu alte orașe antice . Teotihuacan este uimitor , ea are această tăiere avansat , dar vechi în ea . Teotihuacan are un aspect oras modern , aveți o Street of the Dead , care merge de kilometri , de-a lungul care aveți toate arhitectura ceremonial majore , inclusiv unele dintre cele mai mari cladiri construite vreodata in Lumea Noua. 
Potrivit arheologilor avansate de proiectare a Teotihuacan sugerează că constructori antici aveau cunoștințe , nu numai de arhitectura , dar de științe matematice și astronomice complexe , și unul din lucrurile pe care este pur și simplu incredibil de uimitor și diferit de toate celelalte site-uri vechi este faptul că de la aer , aspectul orasului Teotihuacan seamănă ciudat de o placă de circuit calculator cu două procesoare mare chips - Soarelui Piramida si Piramida Lunii . Cercetatorii au descoperit , de asemenea, numeroase și remarcabile similitudini cu Marile Piramide din Egipt .

După cum puteți observa , aspectul dintre cele trei piramide principale din Teotihuacan incredibil seamănă cu o placă de circuit modern cu procesoare , iar acest detaliu este unic la Teotihuacan și la fel ca multe alte detalii pot fi apreciate numai din cer , și știm că plasarea dintre aceste monumente antice nu a fost întâmplătoare și a avut o influență matematice , geometrice și geografic . Este posibil ca , în structura orașului Teotihuacan un cod Pyramid ascuns așteaptă să fie găsit ?
Cercetatorii au descoperit , de asemenea, numeroase și remarcabile similitudini cu Marile Piramide din Egipt . Marea Piramidă a lui Keops de la Giza șiSun Piramida de la Teotihuacan aparent au aproximativ aceeași bază de aproape 750 de metri patrati .
Piramida Soarelui este exact pe jumătate la fel de înalt ca și Piramida din Giza și Templul Soarelui , Templul Lunii , și Templul lui Quetzalcoatl sunt în același aspect ca și Centura lui Orion , care este de fapt formarea în care cele trei piramide de pe platoul Giza au fost prevăzute în cât mai bine, astfel încât acest lucru este pur și simplu prea complex pentru a fi doar o coincidență ca unii cercetători se referă la . Aveți un vechi civilizatii din Egipt și aveți un alt in Central Mexic , separate de peste șapte mii mile , dar care le-au construit monumente lor în astfel de aliniere la constelația Orion pe care -l lasă cercetători, arheologi si oameni de stiinta baffled . Puteți încerca să explic acest lucru, dar nu se poate ajunge la o concluzie logică , alta decât că aceste civilizații trebuie să fi fost legat într-un fel .
Una dintre cele mai interesante lucruri despre Teotihuacan este constatarea de către arheologii de utilizarea pe scară largă de mică încorporate în numeroase structuri . Acest mineral se gaseste 3000 mile distanță , în Brazilia și se găsește în toate clădirile , complexe de locuințe , temple și de-a lungul drumurilor , astfel , practic, acest mineral este de peste tot Teotihuacan . Piramida Soarelui din Teotihuacan conține cantități considerabile de mică în straturi de până la 30 cm .
Uz uman de mica dateaza din timpuri preistorice . Mica a fost cunoscut pentru , civilizatii antice indiene egiptene , grecești și romane si chineze , precum și civilizației Aztec a Lumii Noi . Cea mai devreme folosire de mică a fost găsit în picturi rupestre create pe parcursul perioadei paleoliticului superior ( 40.000 BC la 10.000 î.Hr. ) .
Mica nu a fost inclusa în aceste construcții pentru scopuri decorative pentru că nu putea să -l vadă , deci este clar că acest mineral a fost încorporată în aceste monumente pentru un alt scop . Mica este stabil atunci când este expusă la electricitate , lumină , umiditate și temperaturi extreme . Are proprietăți electrice superioare ca un izolator și ca un dielectric , și poate suporta un câmp electrostatic timp disiparea energiei minim sub forma de căldură , aceasta poate fi împărțită foarte subțire ( 0.025 - 0.125 milimetri sau diluant ) menținând în același timp proprietățile sale electrice , are o defalcare dielectrică ridicată , este stabil termic la 500 ° C , și este rezistent la descărcare corona . Moscovit , MICA principal utilizate de către industria electrica , este folosit în condensatoare , care sunt ideale pentru înaltă frecvență și frecvență radio. Flogopit mică rămâne stabil la temperaturi mai ridicate ( până la 900 ° C ) și este utilizat în aplicații în care este necesară o combinație de stabilitate mărită la căldură și proprietăți electrice . Moscovit și flogopitul sunt utilizate în foi și forme sol .
Deci, noi știm că Mica nu a fost utilizata în scopuri estetice , astfel încât acestea trebuie să fi avut o foarte specific și bun motiv să-l includă , au cunoscut în mod clar din caracteristicile acestui mineral . Teotihuacan , o minune a ingineriei antice .
teotihuacan2

Vezi mai multe la : http://www.ancient-code.com/teotihuacan/ # sthash.HZtxsvsE.dpuf

1 comentarii:

  1. E o adevarata comoara ceea ce e aici pt. cei care descopera oemnirea, dar este incitibila datorita alinierii paginii. Varog aliniati paginile sa se poata citi, si ceea ce lipseste din pagina in dreapta. Multumesc

Trimiteți un comentariu