Consiliul Suprem al Shambalei

duminică, 24 ianuarie 2016
shambala_yantra 
Există şi un Consiliu Suprem care vă ajută în conducerea Shambalei ?
- Consiliul Suprem al Shambalei are 12 membri, iar eu sunt al 13-lea. Cei 12 consilieri ai mei au atribuţii împărţite pe sectoare de activitate, dar şi teritoriale.
Astfel, unul dintre ei se ocupă de spiritele elevate care trebuie să se încarneze. El le ţine evidenţa, are grijă de ele să nu pornească oricum la "lucru",  le caută loc potrivit pentru încarnare, le urmăreşte evoluţia şi le ţine în frâu după ce s-au încarnat.
Alt membru al Consiliului Suprem se ocupă cu problemele economiei mondiale. Face statistici, culege date în permanenţă prin "oamenii" săi din subtil, pe care îi trimite în misiuni pretutindeni. Este un fel de activitate de cercetare, prelucrare a datelor şi spionaj, dar un spionaj în sens benefic.
Al treilea membru culege date demografice, urmăreşte evoluţia populaţiei din punct de vedere genetic şi statistic.
Al patrulea membru se ocupă cu problemele personalităţii umane şi ale evoluţiei spirituale necesare omenirii.
Al cincilea studiază raportul dintre regnul uman şi cel animal : asemănări şi deosebiri între oameni şi animale, rolul bunei colaborări dintre aceste două categorii de vieţuitoare.
Al şaselea vrea să afle totul despre oricine este dispus să colaboreze cu Shambala. Caută oameni potriviţi, îi încurajează, îi instruieşte şi îi pune pe rol la momentul cuvenit.
Al şaptelea este un personaj deosebit de important şi original. El se ocupă cu studierea naturii umane, a tuturor problemelor legate de organismul şi comportarea omului. Este în acelaşi timp medic, sociolog şi statistician.
Al optulea membru este omul de artă, cel care încurajează latura estetică a vieţii oamenilor.  Sub tutela sa se află toţi marii scriitori, artişti şi cântăreţi ai lumii.
Al nouălea este fizicianul nostru. El studiază în permanenţă relaţiile energetice de la nivelul scoarţei terestre.
Al zecelea este un etnolog, un lingvist, deci un cercetător  neasemuit de cult şi de bine informat.
Al unsprezecelea este un "băiat" foarte de treabă, un muzician care a fost cândva celebru, un foarte bun fizician şi totodată matematician de forţă. Sarcina sa esenţială este de a studia rolul frecvenţelor sunetelor în viaţa şi comportamentul vieţuitoarelor.
Al doisprezecelea este omul politic, statisticianul, demograful, economistul şi filosoful perfect. Lui îi trec prin faţă toate evenimentele politice ale planetei. Le studiază, le interpretează şi influenţează mersul lucrurilor acolo unde găseşte prilejul.
Al treisprezecelea membru sunt eu. M-am citat la urmă deoarece modestia m-a caracterizat întotdeauna. Mă numesc Ibrahim Benber. Sunt arab la origine, din Arabia Saudită, ţinutul Kishkir. Am trăit în planul fizic în secolul 19 şi 20. Trecând în planul subtil, am fost luat în Shambala. De atunci, am exercitat aici diferite funcţii, până când am fost numit Conducător Suprem al Shambalei în anul 1951. Îmi aflu sediul permanent în Himalaya. Am fost numit în această înaltă funcţie de un Consiliu Divin constituit în astral, prezidat de Prezenţa nemăsurabilă a Domnului Dumnezeu şi a celor 12 membri din Shambala. În prezenţa noastră, fostul Rege al Lumii mi-a predat Sceptrul de Aur nemuritor.
Am 400 ani de la penultima încarnare. Atunci am trăit în Mesopotamia şi am fost un mare înţelept. Apoi m-am născut în Arabia Saudită, unde am fost un tânăr deosebit de capabil în meşteritul oalelor de aramă. Setea de cunoaştere m-a făcut să-mi abandonez satul şi meseria, trimiţându-mă în lume pentru a găsi sâmburele Adevărului.
- Membrii Consiliului pot fi înlocuiţi ?
- Da, schimbăm membrii Consiliului Suprem când obosesc şi doresc să transmită altora ştiinţa lor. Ne putem încarna oricând, după voie şi necesităţi. Putem circula nestingheriţi pretutindeni, mai ales sub formă de spirite invizibile ochilor profanilor.
Fostul Rege a rămas în Shambala. Este un foarte mare înţelept, venerat de toţi, un spirit deosebit, de o cultură vastă, o bunătate fără seamăn şi o inteligenţă magnifică. Este foarte "bătrân", dar încă nu se poate încarna, pentru că nu s-a găsit o familie potrivită căreia să i se dea o sarcină atât de puternică. În astral stă de 500 ani. Aşteptăm cu nerăbdare clipa când se va putea încarna - atunci va aduce mult bine pe Pământ !
Pentru spiritele înalte, 500 ani înseamnă foarte puţin, extrem de puţin. Ei trec foarte repede. Aici, la noi, în astral, timpul se scurge altfel decât la voi, în planul fizic. De la caz la caz,  în funcţie de momentul potrivit şi locul corespunzător, problema încarnării este o ecuaţie cu "n" variabile. Nimeni nu poate şti exact când soseşte momentul prielnic pentru o nouă încarnare. Totul este ca lucrurile să meargă înainte, încarnările să se producă, la fel ca şi trecerile în subtil.
- Sunt utile meditaţiile colective la aceeaşi oră, pentru purificarea şi protejarea Pământului ?
- Meditaţi cu faţa către Nord pentru focalizarea fasciculelor, emise de către voi, către rishi-i din Himalaya ! Ei captează aceste emisii şi retransmit câmpul, purificat de toate nuanţele umbrite, către toate zonele stratului ce înconjoară Pământul. Astfel, ei impregnează atmosfera terestră cu cuante energetice de înaltă vibraţie, care formează o reţea energetică ca o cuşcă protectoare. Deci, aşa-zisa "aură" a Pământului este o carcasă energetică aflată în vibraţie foarte puternică, care poate proteja Pământul de anumite corpuri sosite inoportun din Cosmos. Păcat, însă, că prea puţini oameni respectă orarul unor astfel de meditaţii nobile...
- Isus Hristos face parte din Shambala?
- Isus Hristos este Guvernatorul Universului Solar, mâna dreaptă a Domnului Dumnezeu, organ executor al Voinţei Divinităţii Supreme. Nu există dubii asupra rolului Domnului Isus Hristos în guvernarea lumii, a Universului. Dar nu-I putem micşora rolul, atribuţiile şi Personalitatea Divină stabilindu-I reşedinţa în Shambala. Shambala este o parte infimă din Univers, mai mică decât un grăunte de aur aflat sub talpa unui elefant de aur.
Isus Hristos poate circula pretutindeni, şi în Shambala, şi în afara ei. Dar reşedinţa nu I-o cunoaşte nimeni, decât Părinţii Săi.
- Există şi o Shambala cosmică ?
- Shambala noastră de pe Pământ, de deasupra lui şi de sub scoarţa lui, este o părticică infimă din Shambala Universală.
Cuvântul "Shambala" este sinonim cu "Raiul". Dacă există rai undeva, atunci acela se află în Shambala. Deci, în toate planurile şi la toate nivelurile energetice există şi o zonă benefică construită pe baza Luminii Albe Divine, care se numeşte "Rai" pe româneşte şi "Shambala", în sanscrită. Pretutindeni în Univers există Întuneric şi Lumină ; Întunericul este "Iadul", iar Lumina este "Raiul".

mesaj Nina Petre

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu