Insula Prietenia din Chile

vineri, 8 aprilie 2016
La mijlocul anilor '80 și din Chile era cunoscut cazul ciudat a unei un fel de congregație religioasă în Insulele Chonos, la sud de Chiloé, locuita de personaje ciudate de aspect nordic, ceea ce ar avea puterea și tehnologia de a vindeca și prezice viitorul, și contactul cu ființe extraterestre. Ei au luat contact cu Chile și în străinătate prin radio CB si au primit vizite de către o navă modernă numită Mytilus II, în care unii "alesi", au fost transportati întotdeauna pe timp de noapte prin canalele complicate din Patagonia.

În ceea ce a început să se țese legenda care a inclus expediții ample, rapoartate prin intermediul mass-media diferite, de asemenea, uitate în timp. Cu toate acestea, cazul a rămas în memoria colectivă și interesul recurent care a traversat frontierele naționale pentru a găsi acest loc. Așa cum a făcut iahtul mitologic și Mytilus II, în călătoria lor de la insula numita Prieteniea, acum este posibil a găsi o sursă reală și palpabilă în acel loc. 

Catamaranul Zori condus de căpitanul Claudio Breit, este o navă care desfășoară în mod regulat astfel de călători charter pe o insulă, care este pe coordonatele indicate de locuitorii presupusi ai insulei (latitudine: 45 ° 1'20.88 "S și longitudine 74 ° 1016.18" W). "Am navigat pe acest teritoriu, deoarece turiștii străini imi cer să ii iau pentru a găsi insula Prietenia și ma angajeaza pe mine să călătoreasc peste pentru acest lucru", a spus căpitanu .Zona. "este o zonă foarte periculoasă pentru a naviga, vânturi atât de înșelătoare, care sunt foarte schimbătoare, " Căpitanul a mai spus că locul este o insula unde nu au găsit nici o urmă de facilități tehnologice ultra, așa cum este descris în rapoartele de televiziune, de către cei care au călătorit se presupune pe ea și a fost vindecati de boli grave cum ar fi cancerul.
Mit sau realitate, faptul este că au existat mulți care ar contacta această comunitate de colonisti, presupusa ca traieste pe insule Chonos și a cărui poveste a provocat furori cu trei decenii în urmă, când TVN a difuzat un raport care prezenta oamenii care au luat contact cu cei din Prietenia, care au anunțat anumite evenimente, cum ar fi OZN-uri și dezastrul navetei spatiale Challenger. 
Capitanul Breit a spus "dacă crezi în extratereștri, aș spune că aceasta este o bază experimentală mica". Foncillas Patricia, soția căpitanului a spus că a plecat in aceasta călătorie pentru că familia sa a vrut să știe locul, asa ca am organizat o calatorie cu alte persoane. "Eu personal nu am văzut nimic, nici promisiunea de a călători pentru a experimenta ceva special, dar am prieteni care au venit și care au trăit situații foarte rare (...), de exemplu. noaptea au raportat că a devenit aproape ca si ziua cu luminozitate intensa. " Foncillas si prieteni ei, vorbesc despre aceeași luminozitate însoțita de urme mari circulare ce apar în iarbă (care sunt asociate cu aterizări de OZN-uri). "Am văzut, de asemenea, sfere luminoase ciudate pe cer și în mare. Am, de asemenea fotografii aeriene cu cazul în care apar structuri subterane ", a adăugat el.  
Meci a relatat povestea celor din anii 80 care au fost contactati de cei din grupul
Prieteniea și presupune ca au fost pe insula. Cei care au fost mai apoi dusi acolo, au vorbit despre construcții, in cea mai mare parte subterane, nu la suprafața insulei. O persoana dintre cei "contactați" care la acea vreme a fost inginer electronist Daniel Morales, de asemenea, astăzi, cu reședința în Ancud, a spus că "a întrebat o dată pe unul dintre cei care au fost pe insula și mi-a spus că acesti contactati sunt oameni obișnuiți care au avut o experienta minunata. Puterile de vindecare și tehnologiea medicala spune inginerul Daniel Morales care a reamintit cazul chilianului Ernesto De la Fuente care a fost tratat de cancer pulmonar: "A fumat foarte mult, 2 sau 3 pachete de tigari pe zi și a avut cancer pulmonar. Nu știu cum au vindecat acolo, pentru că știam că după doar a fost conectat telefonic, s-a aintalnit si a fost transportat pe insula unde a fost tratat de cancer si apoi a revenit vindecat inapoi si a trăit mulți ani dupa.   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu