Rapiti de catre extraterestrii gri

vineri, 28 februarie 2014
Unul dintre primele cazuri de " răpire "din istoria moderna, probabil, a fost înregistrat la 19 septembrie 1961. Potrivit știrilor, Betty și Barney Hill au condus spre New Hampshire noaptea târziu, când o farfurie mare zburatoare se apropie de ei rapid și apoi a plutit deasupra masinii lor. Ei au văzut figuri ciudate prin ferestrele ambarcațiunii și au avut de asemenea, pierderi de memorie in cele două ore, imediat după întâlnire. În timp ce sub hipnoza si-au amintit ca au scosi din mașină și i-au luat la bordul navei, iar Betty a fost luata de răpitorii ei si ea fost examinata  pe o masă, astfel făcandu-se experimente pe ei, cum ar fi un ac introdus în stomac. Barney se referă la o serie de mostre de piele și de ca fiind luate de la el.

Ființele gri descrise de Betty și Barney Hill se potrivesc celor rapiti de ET gri. Există variații de mărime și dimensiuni ale acestor ființe, dar toate acestea par să aibă aceleași caracteristici: organisme mici, fusiforme, capete mari ovale; ochi mari ca dimensiuni. 

Începând cu anii 1960, au existat mai multe rapoarte similare, inclusiv cel al lui Kim Carlsberg, un fotograf comercial, care în 1988, a susținut că a fost răpita de extratereștri gri, în miez de noapte.

" Am fost intr-o casa de pe plaja din Pacific Palisades, și am mers până la fereastră, am văzut această lumină la orizont pe care nu am mai văzut-o înainte. Știi, am trăit pe plajă toată viața mea și nu a fost o barcă și nu a fost nici macar o stea. Următorul lucru pe care l-am mai știut, stele au dispărut și m-am dus la culcare ca de obicei. M-am trezit în mijlocul nopții și nu am fost în patul meu, am fost goala și am fost paralizata. Ființele le-am văzut de la aproximativ 3 ½ metri. Erau goi, aveau culoarea alb-gri, capete mari, ochi negri curbati mari si erau organisme minuscule" . - Kim Carlsberg

"Am fost folosita pentru ADN-ul meu. Ei au creareat copii hibrizi din ovulele mele le-au combinat cu ADN-ul lor, și sperma lor. Mi-ar fi implantat cu un fetus străin în corpul meu pentru câteva luni, apoi s-au intors înapoi pentru al scoate. A fost oribil, a fost terifiant " . - Kim Carlsberg

"Nu pot exista atât de mulți oameni care spun că au fost răpiți și a nu exista un graunte de adevăr in asta. Cred că se întâmplă . Nu știu dacă e un program de hibridizare pentru aceste lui ET , sau dacă ei încearcă să aducă aceste hibrizi înapoi la această planetă o zi, atunci când se schimbă de mediu . Dar , în opinia mea , ceva foarte ciudat se întâmplă cu acești oameni care pretind a fi răpit " . - George Noory

Astăzi avem o cantitate extrem de mare de cazuri de oameni care au fost răpiți de creaturi de pe alta planeta, aceste cazuri sunt tratate superficial și autoritățile le ignora, dar în cazul în care există atât de multe cazuri, an după an, trebuie să se facă ceva, nu sesa pamana doar o poveste, care apare la știri, și de ce tot mai mulți oameni descriu aceste creaturi cu o astfel de similitudine, în principiu, fiecare persoană rapita a spus că a avut o " întâlnire cu ET gri " si va descrie aceste ființe în un mod similar cu o altă persoană rapita, există deci o legătură claraintre acestia. Ceea ce poate explica similitudinea de ET gri descrisi de victimele răpirii, de ce se potrivesc cu descrierile recente reprezentări vechi de așa numiti zei din cer găsite în întreaga lume. 

tumblr_lqgchxLGAW1qmfut8o1_400
Exista unele statui antice din Sumeria, și putem găsi, de asemenea, desene rupestre din Europa și în Australia, în care capetele au o formă triunghiulară, cu ochii mari rotunjiti negri. Picturile rupestre din regiunea Kimberley de aproape 5000 de ani, ar putea fi cele mai vechi reprezentări ale ET gri descoperite vreodată. Conform legendelor locale, sculpturile sunt ale spiritelor vechi, numite Wondjina care au apărut în timpul visului si au creat peisajului și au influențat locuitorii acestor meleaguri.

"Wondjina erau ființe care au coborât din cer și au ajutat la început civilizația în și din jurul Australiei. De fapt, aborigenii de astăzi încă se roaga la acele ființe si aici e borba de fapt de mitologie vie, iar aceste mitologii au fost ținute în viață de peste mii de ani. Și pentru mine, nu există nici o coincidență în acest fapt " . - Giorgio A. Tsoukalos

Situat pe malul de est al fluviului Tigru, vizavi de orașul modern Mosul, se află ruinele orașului antic Ninive. Aici, în 1849, vechi de 6.000 de ani, s-au gasit tablite de lut sumeriene care conțin cea mai veche forma cunoscută de înregistrări scrise. Interpretări ale celor gravate pe tablete au vorbit de o rasă extraterestră numită Anunnaki care s-a stabilit în Sumer și au convietuit cu oamenii.

Când te uiți la probe, se pare că a existat un număr de diferit de specii extraterestre care au venit pe această planetă. Cei gri cu capete mari capete foarte înalti giganti care au fost uneori numiti Anunnaki. Avem alte specii extraterestre care ar fi aratat aproape identic cu noi. În sud-vestul american, strămoșii indienilor Hopi, indienii au crezut în zeități din alte lumi si au creat ilustrații ale acestora pe pereții canionului. Dar, în unele cazuri, cercetatorii cred ca reprezentări ale zeilor din cer potrivesc descrieri moderne din zilele noastre ale ET gri. " In cultura Hopi, există spirite numite Kachina care reprezintă, ființe din altă lume. Ei într-adevăr sunt un amestec de spirite ale naturii, spirite ale pamantului, iar unele dintre ele, de asemenea au aspect cidat si sunt numiti zei. Acestea sunt creaturi supranaturale " . - Magliocco

Cuvântul " Teotihuacan înseamnă locul în care omul sa întâlnit cu zeii. " Principalul motiv pentru care Teotihuacan a fost construit chiar acolo a fost pentru că la un moment dat, un anumit tip de contacte extraterestre au avut loc la Teotihuacan . Conform cercetatorilor, trei piramide principale din Teotihuacan au fost construite în aliniere precisa cu cele trei stele luminoase din constelația Orion. Și surprinzător, structurile mai mici de-a lungul bulevardului s-au poziționat pentru a reprezenta sistemul nostru solar.

Fiecare clădire are poziția unei planete din sistemul nostru solar, distanțele dintre o clădire și următoarea corespund cu distanțele dintre planetele din sistemul nostru solar, inclusiv centura de asteroizi. Când te uiți la piramide ele au o forma geometrica specială și locațiile a multor duintre aceste piramide pot fi de asemenea scoase, în modele geometrice de rețea de pe Pamant. Deci, va trebui să credem că cine a construit o astfel de rețea precisa de piramide trebuie să fi fost o cultură foarte avansata, cu cunoștințe foarte avansate în astronomie, inginerie și geometrie si nu menționează instrumentele necesare pentru a construi aceste structuri gigantice și precise. Avem artefacte, de exemplu, în locuri aleatorii, cum ar fi Armenia și se arata ca străinii gri ne-au fizitat in trecut planeta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu