Muntele Olimp si conexiunea extraterestra

duminică, 29 noiembrie 2015
mount-olympus-237703

Muntele Olimp este cel mai înalt munte din Grecia , situată în Olympus Range la granița dintre Macedonia și Tesalia, aproximativ 80 km ( 50 km) sud-vest de Salonic , al doilea oraș ca mărime din Grecia. Muntele Olimp are 52 de vârfuri. Muntele Olimp este unul dintre cele mai faimoase locuri asociate cu zei din lumea antică și este al doilea cel mai inalt din Peninsula Balcanica. Dar ce face acest munte atât de special? Potrivit mitului antic, Muntele Olimp este locul unde salasluiesc zeitățile nemuritoare cunoscute sub numele de Olimpienii. El a fost privit ca sacru de către grecii antici, iar astăzi deține un loc foarte special în istorie și mitologie, nu numai în Grecia, ci întreaga lume. Chiar sub acest gigant grec se află orașul Dion, care este un important centru de pelerinaj și de cult religios din secolul al 5-lea î.Hr. Acest oras misterios este privit ca un loc special pe Pamant, este un loc care transmite un alt fel de energie, și în istorie, avem mai multe lecturi care vorbesc despre acest oraș misterios și importanța lui în viața omului antic. gr0050-DionAlexandru cel Mare a venit la Dion înainte de a lansa cucerirea lui asupra Asiei, acest lucru ne spune că există ceva foarte special in legatura cu acest loc, ceva care ar fi putut fi interpretat greșit de către omenire din vechime, ceva ce ei atribuiau zeilor. Ei au crezut cu tărie că oamenii reali - zei locuiau pe munte. Dar nu există nici o dovadă care să sugereze că acest loc a fost într-adevăr extraterestru? Istoria scrisă ne spune despre flash-uri de lumini, nori de furtuna si sunete teribile provenite dinspre Muntele Olimp. Aceste sunt o manifestare a zeilor? Sau există posibilitatea ca aceste lucruri sa fi fost produse pur și simplu de o tehnologie extraterestră? Astăzi, am putea interpreta istoria antică într-un mod foarte diferit. 

Lg_Mount_Olympus

Astăzi, atunci când vorbim despre fulgere , incendii, fum si sunete înfricoșătoare, și adăugăm povești despre " zei ", la un moment dat, putem face o conexiune intre calatoria in spatiu ... nave spațiale care se ridica lăsând în urmă foc, fum și sunete înfricoșătoare. Există posibilitatea ca acești " zei " despre care citim în istorie sa fie ființe din cer care a coborât pe Pământ pe Mt. Olimp Există o posibilitate foarte mare ca aceste ființe de fapt interacționau cu oamenii și având în vedere cunoștințele noastre limitate la acel punct din istorie, noi pur și simplu nu am putut clasifica aceste evenimente în orice alt mod decat ca fiind ... divine. Ori de câte ori am auzit povesti despre Muntele Olimp, am înțeles că acesta este un loc maiestuos, unde aurul și l predomină, lumini strălucitoare și scântei umplu aerul dar toate aceste descrieri sunt reprezentări high-tech a unor dispozitive, iar omul din vechime nu le putea înțelege. Timp de mulți ani, știm că istoricii au explicat aceste evenimente ca mitologice, dar apoi dintr-o dată, în anul 1870 arheologul german Heinrich Schleimann a descoperit Troia și mii de întrebări au fost ridicate din cenușă și apoi îți dai seama că mitologia pur și simplu nu pot fi acreditata la aceste înregistrări istorice. Începi să te întrebi dacă există o mică posibilitate ca aceste evenimente înregistrate în istoria noastră sa fi fost povesti reale susținute de dovezi? Una dintre cele mai interesante povești este cea care vorbește despre Oracolul de la Delphi, unde avem unul dintre cei mai faimoasi zeii greci ... Apollo vorbind prin Oracol. Istoricii au crezut că Oracolul din Delphi a fost doar un alt mit până arheologii au descoperit locul exact unde este oracolul de la Delphi așezat. Deci, dintr-o dată mitologiea vine cu dovezi. Există posibilitatea ca toate aceste evenimente nu sunt doar povești care sunt explicate prin mitologie? În acest moment, putem întreba, dacă este posibil ca acești " zei " care sunt văzuti ca fiind puternici, sa fie de fapt ființe extraterestre care au venit pe Pamant sa influențeze omenirea? 

epicurusbust2_1

Poetul grec Hesiod de a scris despre olimpicii și evenimentele ciudate care au avut loc la Muntele Olimp in prima lucrarea sa Teogonia. Autorii antici Hesiod și Homer au facut legatura intre zei si stabilirea obiceiuri religioase grecești. Este primul poet din poezia europeană în care poetul se privește ca pe un subiect, un individ cu un rol distinct, iar oamenii de știință moderni se referă la el ca o sursă majoră a evenimentelor din trecutul Greciei, scriind despre tehnici agricole, astronomia greacă arhaică si economia din acele vremuri vechi. În poem va cânta despre nașterea Cerului și a Pământului, despre zeii cei mai vechi și despre generațiile divine care au urmat. Olimpicii dupa el au fost copiii titanilor, o altă generație de zei ce s-au gândit să ocupe Muntele Othrys. Olimpicii au decis să-și intensifice prezenta și au purtat un război teribil împotriva Titanilor, folosind Mt. Olimp ca teren de lupta. Istoria spune despre lupte incredibile care au avut loc în câmpiea dintre munți, olimpicii au biruit în final si lupta s-a soldat cu înfrângerea și capturarea Titanilor. 

Există posibilitatea ca poveștile despre războiul purtat de olimpici și Titani sa fie povești cunoscute de noi ca " mitologice ", dar e posibil sa fi existat ființe extraterestre care au folosind Pământul ca câmp de luptă intre ele nui asa? Având în vedere descoperirile noi din ziua de azi, putem reinterpreta aceste evenimente într-un alt mod mai modern? Într- un mod in care omenirea antică pur și simplu nu a putut sa o faca?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu