Antena descoperita pe fundul Oceanului Atlantic in 1964

duminică, 29 noiembrie 2015

In anul 1964 în apele adânci ale Oceanului Atlantic. O navă militară, pe nume Eltanin, efectua o misiune de explorare a fundului oceanului. La aproximativ 1000 de mile marine de Capul Horn, nava militară a reușit să fotografieze fundul oceanului. Cu stupoare s-a constatat că în fotografie apărea o antenă cu mai multe brațe, care era înfiptă în fundul oceanului. Antena Eltanin, denumită după numele navei militare, are 12 brațe care pornesc din axul principal și care sunt înclinate la aproximativ 50 de grade. Fiecare element se termină cu câte o sferă la capăt. 
Imediat după ciudata descoperire, biologii marini au emis o teorie conform căreia antena din adâncuri ar fi fost un animal misterios. Este greu de imaginat că un asemenea animal gigant poate să trăiască la peste 4000 de metri adâncime în ocean. Alți specialiști sceptici au declarat la vremea respectivă că antena este un catarg înfipt pe fundul oceanului. Această explicație a stârnit zâmbetul celor mai mulți oameni de știință pentru că antena nu seamănă deloc cu un catarg și nici nu ar putea să se înfigă singur la baza oceanului. Mai mult de atât, după alte observații s-a stabilit că antena a fost înfiptă acolo cu precizie și că este orientată în așa fel încât să poată transmite cât mai bine semnalele. Dar cine a montat această antenă pe fundul oceanului și cu ce scop? Omul de știință australian Bruce Cathie susține că această antenă fie aparține unei civilizații antice care a trăit prin zonă sau pur și simplu este un obiect montat de o civilizație extraterestră pentru a monitoriza activitatea terestră. Ciudăţenia s-a amplificat în momentul în care în jurul antenei au fost descoperite și anumite structuri submarine care au rămas neidentificate. Cu siguranță că antena Eltanin nu este un animal marin, ci o structură bine definită construită și montată în acel lor pentru monitorizarea activității planetei noastre.” 
Cu siguranta ca istoria planetei noastre este de fapt alta fata de cea pe care noi am invatat-o in scoala, de fapt istoria reala a planetei, are legatura cu entitati extraterestre care ne-au colonizat planeta cu mi de ani in urma, aducand cu ei tehnologiea lor care ne este net superioare noua. Unii oameni nu sunt pe deplin convinsi, dar daca privim cateva constructii antice precum si alte artefacte misterioase gasite cum sunt structurile megalitice din America de Sud, piramidele Egiptene, cele din Mexic, se pot ele construi astazi cu tehnologia pe care o avem? Raspunsul este desigur NU! Plecand de la aceasta idee, putem continua cu harta amiralului turc, Piri Reis, din anul 1513, care, potrivit istoriei oficiale, nu ar trebui sa existe!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu