Regina Nin Puabi din Ur Sumeria

joi, 27 martie 2014

Din 1976, Zecharia Sitchin a lansat ideea ca o "planetă a-12-a", numita Nibiru aparae aproape de Pământ la fiecare trei mii de ani sau cam asa ceva. Această planetă a -12 -a, apartine unui grup de străini, cunoscut sub numele de Annunaki în scripturile sumeriene și Nephilim, care au fost menționati si în Biblie. Acesti străini au trecut ADN-ul lor unor hominizi nativipentru a crearea omeniriea așa cum o știm. 
Sitchin a vrut ca Regina Puabi descoperita in Ur, Sumeria să fie testata pentru ADN in scopul dovedirii teoriei lansate de el. Zecharia Sitchin a murit la 9 October 2010, colaboatorii sai au facut in continuare demersurile pentru testul ADN, dar dupa 3 ani muzeul nu a raspuns inca acestei solicitari. 
Regina Puabi a murit la 40 de ani, în urmă cu aproximativ 4500 ani în timpul dinastiei primul conducator din Ur. Corpul ei a fost dezgropat la un moment dat, între anii 1920 și 1930 și sa stabilit că a fost o "Nin", un termen in sumeriană, ceea ce înseamnă "zeiță". Puabi a fost regina din prima dinastie din Ur. În mormântul ei au fost găsite bijuterii uimitore din os, iar acesta frizură a ei esteextraordinara. 

In Mesopotamia devreme, femeile, chiar și femeile de elită, au fost descrise în general în legătură cu soții lor. De exemplu, inscripția de pe sigiliul cilindru a soției domnitorului orașului-stat din Lagash (la est de Ur) se citește "Bara-namtara, soția Lugal-anda, conducător al orașului-stat din Lagash. " 
Faptul că Puabi este identificata fără menționarea soțul ei ar putea indica faptul că ea a fost regina cu drepturi depline. Dacă este așa, ea, probabil, a domnit înainte de timpul dinastiei întâi din Ur, al cărui conducător este cunoscut din ca Mesannepada. Artefactele dau impresia ca exista mai multe straturi peste mormintele regale din Ur.  Mesannepada, se pretinde ca avea controlul peste tot tinutul din sudul Mesopotamiei. era, de asemenea, cunoscut sub numele Shub-Ad c. 2600 î.d.Hr. 
Sitchin crede că regina Puabi poate fi destul de aproape de ființele originale care au aparut initial, fiind o sursa de  ADN antic. Poate prin compararea genomului ei cu al nostru, s-ar afla mai multe informatii despre trecutul nostru.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4uuoHc6k9w
http://www.youtube.com/watch?v=MmxlSXGSitQ

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu