Monhenjo-Daro, Pakistan distrus cu 2000 ani iH de o bomba atomica?

joi, 27 martie 2014
Un vechi oraș, intens populat în Pakistan a fost imediat distruse 2000 ani înainte de Hristos de o explozie incredibilă, care ar putea fi cauzat doar de o bomba atomica.
Un cercetător britanic, David Davenport, a petrecut 12 ani studiind scripturi antice hinduse și dovezi de la locul unde marele oras - Mohenjo Daro a fost o dată.
Pentru David Davenport, un englez de origine indiană, expert de sanscrită, o explozie termonucleară nu este o ipoteză uzuala. Descrierea unei imense astfel de arme a fost cuprinsa în Mahabharata, secțiunea Drona Parva, care descrie o armă numită "Agneya": a fost ca o rachetă strălucitoare, a cărui căldură a ars în lume ca o febră. Apoi, vânturile reci, din punctele cardinale au devenit clare si luminoase.
În Rigveda, este scris: Toată lumea a fost sacrificata in loco. Aspectul final a fost un holocaust brusc de foc. 
Davenport s-a întors din Pakistan, cu o probă rămasa din oraș. Analiza serioasă a uimit cercetatorii: obiectele aduse de el au părut să fie fuzionate, topite de o căldură la fel de mare cam de 1500°C, urmată de o răcire bruscă..
Să spunem că nu fenomenele naturale poat face același lucru. Pentru Davenport, distrugerea descrisa în Ramayana de Danda a regatului ca si sfârșitul Mohenjodaro, de asemenea, identificat ca fiind Lanka, care înseamnă "insulă", Mohenjodaro a fost construit pe aceasta.

David William Davenport (stânga) cu Ettore Vicenti (dreapta), în Pakistan
Ceea ce a fost găsit la locul Mohenjo Daro corespunde exact cu Nagasaki, a  declarat Davenport, care a publicat concluziile sale uimitoare într-o carte "Distrugere atomică în 2000 î.Hr.", Milano, Italia, 1979. A fost un epicentru aproximativ 50 de metri lățime în care totul a fost cristalizat, topit, a spus el. Sase metri din centrul de cărămizi sunt topite pe de o parte, indicând o explozie misterioasa de acum 4000 de ani, care a egalat Mohenjo Daro a fost înregistrat într-un manuscris hindus vechi numit Mahabharata, care a fost păzită de oameni sfinți timp de secole: A iesit un fum cald, care a fost de o mie de ori mai strălucitoar decât soarele a crescut în strălucire infinită și a redus orașul în cenușă. Apă fiartă ... cai și care de război au fost arse cu miile ... cadavrele au fost mutilate de o căldura teribilă, astfel încât acestea nu mai semăna cu ființele umane ...A fost o priveliște teribila pentru a vedea ... niciodată înainte am văzut o astfel de armă îngrozitoare.
Bazandu-se în studiul său de mai multe manuscrise antice, Davenport consideră că la sfârșitul anului de existenta, Mohenjo Daro a fost in război între arieni și mongoli.
Arienii au fost străini si exploatau minerale și alte resurse naturale pentru export, crede el. Pentru că era un oraș mongol, străinii au fost de acord să distrugă Mohenjo Daro în numele arienilor.
Străinii aveau nevoie de prietenia regilor arieni, astfel încât acestia sa poata continua munca de prospectare și de cercetare, a explicat Davenport.
Ruinele Mohenjo Daro
Textele ne spun că cei 30.000 de locuitori ai orasului au primit inainte cu șapte zile un avertisment clar că totul va fi pe cale de a fi distrus. În mod evident, unii oameni nu au ținut seama de avertizment, pentru că 44 de schelete umane au fost gasite acolo in 1927, la doar câțiva ani după ce orașul a fost descoperit.
Toate scheletele erau aplatizate la pământ. De exemplu, un tată, mamă și copil au fost găsite aplatizate în stradă, cu fața în jos și încă ținindu-se de mâini. Interesant ca textele antice se referă în mod repetat la Vimanas, sau mașini de zbor, care zboară prin propria lor putere, a adăugat el.
 Teoria aceasta a întâlnit cu mare interes în comunitatea științifică. Expertul național cunoscut William Sturm a spus: topirea cărămizilor de la Mohenjo Daro nu ar fi putut fi cauzată de un incendiu normal.
Un profesor Antonio Castellani, din Roma a spus ca: este posibil ca ceea ce s-a întâmplat la Mohenjo Daro nu a fost un fenomen natural.
mohenjo daro6
Se crede ca numarul de locuitori era de circa 40.000 de persoane, foarte mare pentru. acea vreme.
harappa
Pietrele antice din Mohenjo Daro pastreaza si astazi urmele exploziei neobisnuite, de o putere fantastica. Acoperite de pamant, scheletele de oameni solitari sau in grupuri, redau o imagine terifianta – au fost luati prin surprindere si au murit instantaneu.
mohenjo-daro
Rezultatele sapaturilor arheologice au concluzionat ca distrugerea orasului Mohenjo Daro aminteste de Hiroshima si Nagasaki, care au fost distruse in urma unui raid american unde s-a folosit bomba atomica. A fost descoperita o radioactivitate foarte crescuta in zona epicentrului exploziei care scade spre margine.
atomic
Mahabharata aminteste de evenimentele petrecute la jumatatea milerniului al doilea i.Hr care corespund intamplariilor de la Mohenjo Daro. Se relateaza despre aparitia unui “oras ceresc” (ozn ?), numeroase lumini autopropulsate, si o lumina mai puternica decat “o mie de sori”, stalpi de foc care au lovit Pamantul, orasul ceresc atat de luminos incat te orbea, etc.
Mahabharata2
Se vorbeste deasemeni despre o “cometa” ale carei fragmente au cazut pe tot dealul, explozii, furtuna de foc, etc care au transformat orasul in moloz si i-a ucis locuitorii. 
Mahabharata3
Temperatura fantastica de peste 1.500C, estimata de specialisti nu poate fi comparata decat cu o explozie atomica. Temperatura necesara pentru topirea nisipului este de 1.500-2.000C. La Mohenjo Daro au fost gasite fragmente de sticla vitrificata de culoare verzuie, formate ca urmare a topirii nisipului in conditii de temperatura foarte ridicata asa cum au fost gasite si dupa testul nuclear din Nevada.
sticla dessert Libia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu