Atlantis, veriga lipsă a Pangeei

luni, 10 martie 2014
Atlantis. Adevărata legendă a decăderii.
Atlantida a trăit o epocă de aur dar a fost trădată de sfârşitul său indecent. Atlantida a dăinuit peste 200.000 de ani, marea majoritate a timpului într-o epocă luminoasă. Numai în faza finală, localizată între 17500 - 10500 ani  î.Hr. a avut o existenţă întunecată, dar bogată în învăţăminte.
Epoca de aur
În Perioada de Aur, Atlantida a atins cel mai înalt nivel al Conştiinţei-Luminii care a existat vreodată pe Pământ. Civilizaţia era foarte avansată, superioară celei din Lemuria, sau celei din Mu; mai mare decât cea din antica Romă, decât Ignacious.
Deşi e la modă să se afirme că Lemuria i-a fost superioară ca civilizaţie, Atlantida a atins, pentru o scurtă perioadă, o înaltă conştiinţă, însă fiinţele deţinătoare ale acestei înalte conştiinţe nu erau în corp fizic ci în straturile device, avînd corpuri eterice.
Într-adevăr, niciodată Lemuria nu a atins nivelul extrem de avansat din Atlantida Epocii de Aur (cuprinsă în intervalul 40.000 -18.000 î.Hr). Era perioada când zeii umblau pe Pământ, printre oameni, având fizionomii încântătoare şi expresii joviale. 
În acea perioadă, mulţi dintre voi eraţi consideraţi copii ai stelelor, care, mai târziu, au ales să aibă un corp fizic şi şi-au creat ciclurile de încarnare pe Planeta Albastră numită Pământ.
Aşa dar, când vorbiţi despre Atlantida, drept este să amintiţi şi de perioada ei de glorie, nu numai de decăderea ei, căci, în vremurile antediluviene a existat, cu certitudine, o mirifică lume.
Atlantis este într-adevăr, veriga lipsă a Pangeei, situată în mijlocul Atlanticului, si se pare că nu toate cele mai mari Cristale din Templul Atlantidei s-au pierdut.                 

Trebuie să spun că unii dintre voi v-aţi implicat în salvarea acestor cristale.
Primul Cristal din Templu salvat a fost Cristalul Albastru al Cunoaşterii. Se află acum amplasat în Pământ în punctul central al vortexului, sub lanţul muntos denumit Talimena Ridge, într-o prăpastie sacră, construită cu mult timp în urmă. Cristalul Albastru al Cunoaşterii este poziţionat vertical, are 48 de metri înălţime şi un diametru de12 metri. El emite impulsuri sub formă de curcubeu cu irizaţii argintii, turcuaz şi albastru-cobalt. El deţine înţelepciune multidimensională şi cunoaşterea vârstelor.

- Al doilea cristal salvat a fost Cristalul de Smarald. Acum se află amplasat sub muntele Maga, în centrul inimii Vortexului de Cristal din Arkansas. Are aproximativ 20 de metri în înălţime şi 5 metri în lăţime.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu