Fiinte jumatate om jumatate animal

luni, 9 septembrie 2013
In Atlantida, in ultima perioada atlanta, societatea era in declin spiritual. Anumite persoane isi folosea puterile vrajitoresti pentru a ajuta la creerea unor fiinte jumatate om - jumatate animal/pasare. Multe din aceste fiinte erau ca niste zombi, fara ratiune. In altele erau incarnate chiar suflete omenesti. Ele aveau statutul de sclavi si erau folosite fie pentru a lucra in slujba oamenilor, fie pentru experimente. Ele erau creeate in laboratoare umane, in tuburi speciale. Acolo lucrau doua tipuri de oameni de stiinta. Primii se ocupau de partea fizica. Selectau materialul genetic, efectuau combinatiile necesare pentru a obtine rezultatele dorite, etc. Ceilalti se ocupau de structurile subtile: eterice, astrale. Acestia captau suflete umane din anumite planuri astrale si le introduceau in trupurile din acele tuburi. Nu erau constienti de modul in care efectuau aceasta lucrare caci se foloseau de ajutorul unor fiinte astrale. Tehnica lor consta in incantatii si descantece asemanatoare cu tehnicile woodoo din zilele noastre.
 Dezvaluiri din Marea Piramida In cartea scrisa de Melfior Ra " Descifrarea enigmelor din Piramida Luminii Celeste " sunt descrise fiintele create prin manipulare genetica de catre inginerii atlanti; jumate felina, jumate pasare, jumate taur,... - se pare ca cel mai usor de folosit ca mana de lucru au fost jumate pasare, sumii, si ei au contribuit si in ridicarea Marii Piramide. Daca va amintiti sa fi stat pe platforma din varful Marii Piramide, intrezarind viitorul, amintiti-va sa salutati Soarele din interiorul vostru, Scanteia Divina care sunteti, cocreator divin pe planeta Pamant ! Multi dintre constructori sunt prezenti azi , aici...
 Au existat "lucrurile"? Ce să credem de această faună semiumană pe care Cayce o face să defileze prin faţa noastră? Cu siguranţă, este suficient să ne plimbăm prin Egiptul de astăzi pentru a vedea pretutindeni acei sfincşi, acele femei cu cap de vacă, acei bărbaţi cu cioc de vultur... La greci, mitologia este plină de încrucişări: fauni pe jumătate iezi, pe jumătate copii, satiri pe jumătate ţapi; pe jumătate bărbaţi, centauri pe jumătate cai, pe jumătate cavaleri... (Avînd toţi reputaţia de a fi obsedaţi sexual!).
Cît despre mitologia babiloniană, ea înfăţişează superbi lei înaripaţi, cu cap de bărbat cu barbă; epopeea lui Gilgamesh vorbeşte de bărbaţiiscorpioni care păzesc Regatul morţilor... De unde scot cei vechi aceşti monştri? Este posibil să fie ei mărturia unei epoci dispărute cînd astfel de hibrizi existau cu adevărat? Noi îi considerăm ficţiuni poetice, dar nu acesta era punctul de vedere al autorilor antici care dau descrierea lor detaliată şi cred în existenţa lor (numeroase exemple în Strabon, Diodor din Sicilia, Herodot etc.). Nu avem noi înşine în Franţa un bestiar fantastic cu animale parţial - sau temporar! - umane? Pînă în secolul XX, de exemplu, au fost văzute sirene pe coastele noastre, de aceea ele erau reprezentate la prora navelor. Zîna Mélusine, strămoaşa familiei Lusignan, în fiecare seară se preschimba în şarpe... Caz frecvent în folclorul nostru (şi pînă în secolul al XVIII-lea cînd un proces faimos cu martori şi mulţime de documente scrise, s-a terminat prin execuţia unei castelane acuzată că se transforma periodic în lupoaică... Ea fusese prinsă în flagrant delict!). Ne apărăm de aceşti monştri hotărînd că, "raţional", nu pot exista...
Cayce aduce ceva nou: compasiunea. Pentru prima dată cineva vorbeşte de aceste orori cu milă. Pînă la el, ei provocau frica (cuvîntul "panică" vine de la zeul Pan, bărbat cu picioare de ţap). Dar atît timp cît nu se va găsi scheletul întreg al unuia din aceşti hibrizi, nimic nu poate fi dovedit! ... Ca şi în Atlantida, se pare că au existat în Lemuria monştri semiumani, semi-animali.
O lectură vorbeşte: de ceea ce am numi asociaţii materiale cu corpuri animale. Căci proiecţiile (de suflete omeneşti) în acestea veniseră din acele influenţe numite "lemure" sau lemuriene sau originare din ţara Mu. (Lectura 877- 10). Acest cuvînt "lemuri" denumea la romani fantomele care bîntuiau casele apărînd sub forme monstruoase - apărîndu-i sau îngrozindu-i pe cei vii în funcţie de situaţie.
Cît despre tradiţia unui continent scufundat în Pacific, ea este foarte veche. După unii autori, Insula Paştelui şi nenumăratele insule muntoase din Pacific sînt vechile vîrfuri ale acestui continent scufundat. Cititorul interesat de Mu ar putea citi operele colonelului Churchward (editate de Ives Washburn, New York) ca şi Le Paradis Perdu de Mu, de Louis-Claude Vincent (la Éditions Copernic sau la Librairie de Nature et. Progres, Chateau de Chamarande, 91730 Chamarande) şi în fine, Fantastique Ile de Pâques, de Francis Maziére (Robert Laffont, 1965)...
Ca şi în Atlantida, se pare că au existat în Lemuria monştri semiumani, semi-animali. O lectură vorbeşte:
de ceea ce am numi asociaţii materiale cu corpuri animale. Căci proiecţiile (de suflete omeneşti) în acestea veniseră din acele influenţe numite "lemure" sau lemuriene sau originare din ţara Mu. (Lectura 877-10)...
 Egiptenii din acea vreme erau mult mai putin dezvoltati, iar unii dintre ei aveau chiar semne ale originii animale (pene, cozi). "Poate din cauza atavismului, ei aveau cozi, pene sau solzi - ca o consecinta a incarnarii premature a sufletelor in corpurile fizice, din motive egoiste. Astfel, in acele timpuri existau atat creaturi frumoase, cat si urate."(citat din cartea previziunilor de Casey).
 In Atlantida, in Meruvia, în ingineria genetică activau numai arieni. Iniţial aceasta a fost folosită cu tact, cu bunăvoinţă, dându-se impresia că se doreşte binele tuturora. Aceasta, deoarece, arienii doreau să studieze şi să preleveze material genetic pentru a fi utilizat la îmbunătăţirea caracteristicilor rasei ariene. Cercetările au dus şi la crearea de fiinţe ciudate, mutanţi care erau adevăraţi monştri, ca înfăţişare şi intelect. De exemplu, au creat o specie care era jumătate om, jumătate fiară. Prin încrucişări genetice au apărut fiinţe cu ghiare, cu coadă, cu solzi, cu pene etc., punându-se apoi problema extirpării acestor anomalii, tot prin modificări genetice. Aceste rezultate şi cercetări au făcăt ca Templul Purificării să fie orientat prioritar spre aceste necesităţi. Accentuăm asupra afirmaţiei ca atâta timp cât încă se mai putea vorbi de Epoca de Aur, conducătorii şi cercetătorii arienii dădeau dovadă de multă bunăvoinţă, în scopul menţionat mai sus. În acea perioadă, Genetica a cunoscut un puternic avânt. Prin clonare şi încrucişări genetice diverse, s-au obţinut ameliorări de rase în regnul animal şi eradicarea unor boli sau caracteristici nedorite la om. În haosul reconstrucţiei, ingineria genetică a căzut în mâinile grupului lui Belial, care a schimbat total orientarea cercetărilor, totul fiind pus sub semnul lăcomiei şi dorinţei de putere a acestuia. Rezultatele ingineriei genetice au început să fie utilizate în scopuri întunecate cum ar fi crearea de lucrători-sclavi, cu multă putere fizică dar minte puţină, suficientă doar să poată fi exploataţi. Aşa cum, mai târziu, avea să se întâmple şi în Germania nazistă, se urmărea şi atunci, obţinerea şi dezvoltarea unei "rase pure". Unii dintre voi, cei din prezent, purtaţi încă o grea povară pentru activitatea pe care aţi depus-o în acele vremuri.
Legea lui UNU si Fiii lui Belial
Orientarea dată de Belial cercetărilor genetice, exploatarea fără milă a oamenilor din alte rase, în scopul obţinerii de bunuri materile căt mai multe pentru arieni, modificările genetice pentru producerea de sclavi semi-umani, a dus la ruptura profundă şi ireversibilă dintre societatea care urma cu credinţă Legea lui UNU şi Fiii lui Belial, aceştia din urmă devenind tot mai preocupaţi de a produce şi acapara, indiferent prin ce mijloace, bunuri materiale, fără a mai ţine cont de etica şi moralitatea umană, de legile date de Creator, care au stat la baza dezvoltării Atlantidei, mai ales în Epoca de Aur. Literalmente, sute de mii de hibrizi-mutanţi au fost creaţi pentru a lucra pământul, şi a executa muncile cele mai grele şi mai degradante. Se puteau vedea adevăraţi monştri, cu mintea controlată, precum roboţii. Se făceau licitaţii unde se cumpărau şi se vindeau aceste adevărate animale de povară de către cei care aveau putere economică şi nevoie de forţă de muncă brută. Societăţile agro-industriale au devenit dependente destul de repede de acest gen de sclavie. Sclavii erau împărţiţi în categoria "lucruri" şi "ceilalţi" care prezentau lobotomii genetice şi cărora li se modificaseră sexualitatea şi abilităţile emoţionale.

http://www.scritube.com/geografie/Atlantida-taramul-pierdut1841212819.php
Universul lui Edgar Cayce de Dorothee Koechlin de Bizemont
http://lightworkers.org

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu