Cercurile din lanuri transmit mesaje spirituale, ele trebuie doar privite, acesta ar fi de fapt scopul lor!

vineri, 13 septembrie 2013

Cercurile din lanurile de grau sunt figuri geometrice ce tin de geometria sacra, eu le asociez cu mandalele, aceste forme pe langa faptul ca vindeca ele transmit si mesaje. Sunt desenate de fiinte astrale, provenite din astral, apar sub forma de lumina, fiind surprinse uneori si filmate de diversi amatori.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M4Bi5xOrJjo#t=98
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6M6vP8-SbU0
Unele persoane medium, sustin ca de fapt rolul acestor figuri din lanurile de grau este de a ne transite subliminal mesaje de natura spirituala, forma majoritatii acestor pictograme eu o asociez unei mandale. Mandala este o reprezentare simbolică, analogică, a Universului şi este folosită ca un instrument pentru a avea acces la un anumit nivel de cunoaştere care să ne permită să realizăm efectiv, în propria fiinţă, adevărul şi legile pe care ea le sintetizează. Dar în acelaşi timp mandala este mai mult decât atât, ea permiţând accesul, dincolo de forme şi manifestare, în Realitatea Ultimă, Supremă.
Asemeni mandalei si cercurile din lanuri au un principiu, este principiul centrului: desenul este structurat în jurul unui centru. Centrul este figurat printr-un punct - focar care simbolizează sursa, originea tuturor lucrurilor, fiinţelor şi fenomenelor, sursă care este de fapt Conştiinţa Supremă sau Dumnezeu.
Din punct de vedere al temporalităţii, centrul simbolizează prezentul sau momentul acum. Imaginea cercului sugerează întregul cosmos, cercul este considerat a fi cea mai pură şi mai cuprinzătoare formă şi este în acelaşi timp si un simbol al totului şi al nimicului - asociat în acest sens cu vidul. Principiul omologării care face ca aceste simboluri să fie o miniatură a Macrocosmosului ne spune de fapt că sunt o reprezentare analogică a microcosmosului fiinţei umane.
Cel iniţiat va descoperi în interiorul figurilor concentrarea centrilor secreţi de forţă şi a energiilor care îi hrănesc viaţa interioară. Contempland o astfel de figura îti contemplii propriul univers lăuntric aşa cum ar trebui să fie, perfect echilibrat şi armonizat, te poti identifica cu această imagine până când ajungi asemenea ei (sau, altfel spus, îti armonizeazi toate energiile şi tendinţele interioare, îşi purifici fiinţa la toate nivelele şi sublimează toate aspectele inferioare care mai există).
Amroximativ 90% din cercurile din lanuri apar in Marea Britanie in comitatul Wiltshire, numit Milk Hill intrucat solul de aici este impregnat cu cea mai mare cantitate de apa subterana din zona de sud a Marii Britanii, apa actionand ca un generator de camp electrostatic ce face ca plantele sa se cucle mai usor la pamant. O asfel de forma din lanurile de grau avand o durata efemera, existenta lor este de la cateva secunde pana la cateva zile.
 Cercetătorul australian Greg Jefferys susţine că a descoperit dovada că cercurile în lanurile de pe câmp ar fi apărut înca din anul 1880, dar o raspandire mai larga a acestui fenomen s-a produs in urma cu 30 de ani.

www.cropcircleconnector.com
http://www.yogaesoteric.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu