Lucas A. Nasta alias Nicolas Myra alias Mos Craciun

marți, 26 decembrie 2017
TLC a rulat un nou film umit The Secret SantaFilmul urmărește o femeie care pretinde că este reporter de la Phoenix, care investighează o serie de "miracole" de Crăciun. Investigația o conduce la un bărbat numit Lucas A. Nast. Nast are o asemănare puternică cu Mos Craciun cu păr alb, un zâmbet vesel și barbă albă. Lucas Nast a lucrat pentru programul "scrisori către Santa" al oficiului poștal. Cu toate acestea, se pare că Nast a acordat, de fapt, minuni de Crăciun în toată țara, dea lungul mai multor ani. In cautarea reporterei Kristen Hendrics se pare ca doar un cazier judiciar a marcat trecutul lui Nast - o taxă pentru transportul ilegal al renilor. Kristen Hendrics ajunge la concluzia că un deghizat în Moș Crăciun a acordat dorințe de-a lungul anilor ca Lucas Nast, iar acesta e chiar Sfantul Nicolae sau Nicolas Myra. Se pare că oamenii din America cread că Mos Craciun este real și că Lucas A. Nast sau Nicolas Myra călătorește prin țară făcând minuni. 
Sunt prezentate dovezi care arătau numeroase apariții în ultimii o sută de ani de către un bărbat care nu pare să îmbătrânească, așa cum se arată în fotografiile preluate din 1912 până în prezent. Acest om a fost co-fondator și, presupunat, sa oferit voluntar peste zeci de ani pentru serviciul poștal al SUA "Letters to Santa". A apărut sub cel puțin două nume: Lucas A. Nast și Nick Myra.Rearanjați literele primului nume și cuvintele Moș Crăciun. Cel de-al doilea nume se poate referi la Sfântul Nicolae din Myra, care a trăit de fapt în Grecia antică în jurul anului 300 d.Hr. El a fost cunoscut pentru a lăsa daruri pentru oameni și a fost ulterior acordat sfințenie datorită miracolelor atribuite lui. Sfântul Nicolae este, de asemenea, sfântul patron al copiilor și al familiilor. Evenimentele minunate care au avut loc în ultimii câțiva ani sunt portretizate, inclusiv apariția unui grup de reni în curtea unei fete, o curte acoperită cu zăpadă și oameni de zăpadă în Arizona și "Luminile nordice" care au loc peste casa unui băiat din Florida. Aceste evenimente au avut loc după ce copiii au scris scrisori către Mos Craciun cerând să vadă ren, zăpadă și lumini. Toate evenimentele prezentate în emisiunea "Secret Santa" au fost legate de programul "Scrisori către Moș Crăciun" și de asistența lui Lucas A. Nast (alias Moș Crăciun) sau Nick Myra (alias Sf. Nick). 
Studiul antropologic al relicvelor demonstrează ca marele Sfânt IIerarh nu a mâncat carne, ci doar mancaruri vegetale. 
Inaltimea sfântului era de 1.67 m. 
Cercetatorii rusi s-au folosit de tehnologii informatice moderne, in recrearea feței sfantului Nicolae (foto). Pentru efectuarea acestui studiu, a fost nevoie de deschiderea mormântului Sfântului Nicolae din Bari. 
Evaluarea expertizei a fost realizata de catre profesorul Luigi Martino. Fața sfântului a fost reconstruita dupa craniu. Profesorul a tras, de asemenea, mai multe concluzii despre bolile de care suferise Sfantul Nicolae: Articulatiile Sfantului Nicolae sunt deteriorate. Coloana vertebrala și oasele de la piept demonstrează tortura de care Sfantul Ierarh Nicolae a avut parte în închisoare. Examinarea radiologica a craniului a demonstrat o usoara modificare interna craniana, profesorul Martino considerand ca aceasta ar fi fost cauzata de mai mulți ani de frig și umezeală petrecuti in inchisoare (sfântul a petrecut în închisoare aproape doi ani), mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe
Profesorul Luigi Martino a concluzionat, pe baza studiului sfintelor moaste ale Sfantului Nicolae, ca reprezentarile din icoane corespund pe deplin aspectului exterior al persoanei ingropate in acest mormant, 
"Dupa construcția craniului și schelet, Sfântul Nicolae aparținea tipului mediteranean caucazian, cu o statura medie și un ten inchis. Acesta avea o frunte înaltă, un nas acvilin, pometi si o bărbie proeminente, o osatura de duritate medie".

Un bărbat care se chema Nick Myra sa întâmplat să apară într-un aeroport când un soldat rătăcit avea nevoie disperată pentru a zbura acasă în Ajunul Crăciunului (după doi ani de la copiii săi). O lumină albastră / albă constantă a fost văzută de mulți de-a lungul căii de zbor, iar un videoclip realizat dintr-un avion din apropiere a capturat o imagine incredibilă într-un "cadru de îngheț". A arătat un fulger de lumină urmat de o sanie cu nouă reni. Semnul de apel pentru avion a fost FLI9RNDR (zbura nouă reni). Acest lucru nu înseamnă că în realitate au existat reni și o sanie pe cer. Să presupunem că Mos Craciun, et.al. au fost o corporație. Nu ar fi logo-ul / marca sa să fie o sanie și ren? Adăugați faptul că blițul de lumină a fost centrat pe nasul renilor de plumb și avem cardul perfect de vizită Santa. 
Acest logo al lui Santa este o metaforă a semnificației Crăciunului, care include spiritul de dăruire, ajutarea altora și exprimarea recunoștinței pentru prieteni și familie. Persoana numită Lucas Nast / Nick Myra putea fi văzută / imaginată ca o adevărată încarnare umană. Cu toate acestea, apariția consistentă și lipsa de îmbătrânire din ultimii 100 de ani ar indica posibilitatea unei ființe spirituale (Maestrul înălțat), cum ar fi Sf. Nicolae, care ar putea lua forma umană pentru un anumit scop. 

Acest film acre ca scop de a învăța despre legile universale (a face ceea ce este bine) și de a încuraja credința noastră în ceva mai mare decât lumea fizică.
Aspectul neobișnuit al aparițiilor Sfântului Nicolae ar fi că această informație este acum pusă la dispoziția întregii lumi pentru a vedea în această poveste. 
Va las pe dv. sa trageti concluziile de rigoare urmarind filmul pe youtube.

Oamenii de știință au reconstruit chipul marelui Sfânt Nicolae, după moaștele sale. Pe baza cercetărilor arheologice, anatomice și antropologice, cercetatorii rusi au descris imaginea reală a Sfântului Ierarh Nicolae: talia, tenul și chiar caracteristicile faciale, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.  De asemenea, acestia au definit bolile de care Sfantul Nicolae a suferit.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu