Globul Cintamani

vineri, 16 octombrie 2020

În mod tradițional, Piatra Cintamani apare în societatea budistă și hindusă. În ambele societăți, piatra se spune că este o bijuterie care împlinește dorințele. Conform religiei budiste, piatra a căzut din cer în interiorul unui cufăr plin cu alte câteva relicve. În acel moment, regele Tibetului ar continua să reclame aceste moaște și mai târziu i-ar fi fost explicate de doi străini călători. Cei doi călători i-au explicat regelui că piatra se manifestă în orice își dorește. 

Considerată a fi un artefact de mare putere, se spune că Piatra Cintamani conferă invincibilitate și posibil nemurire oricui o posedă. S-a mai spus că Piatra este o bijuterie care împlinește dorințele și / sau un fel de Sfânt Graal budist. 

Potrivit relatarilor din mediile oculte, Cintamani este o piatră sacră care a venit din Sistemul Stelar Sirius. Acum milioane de ani, în timpul unei super-unde galactice, deoarece o planetă care orbita Sirius A a explodat. Fragmentele sale au călătorit în toate direcţiile, unele din ele ajungând pe Terra după un lung parcurs prin spaţiul insterstelar. În ultimii 26.000 de ani, Agarthanii Pozitivi erau gardienii pietrelor Cintamani. Pe parcursul istoriei, ei au dat bucăţi de Cintamani unora dintre acei indivizi care au avut potenţialul maxim de influenţă pozitivă în istoria umanităţii. Regele Solomon, Alexandru cel Mare şi Akbar au fost în posesia unei piese de piatră Cintamani. O piesă de Cintamani, anterior în posesia Templierilor, a fost dată lui Edward Bulwer-Lytton, care a dezvăluit existenţa Agarthei umanităţii în faimoasa sa nuvelă "The Coming Race" (Rasa ce Vine): Gutemberg file 1951. Mai tâziu aceeaşi piesă a fost dată unui anumit grup de Templieri de lângă Untersberg şi apoi fetelor Vril (die Vrilerinnen) care au canalizat cunoaşterea tehnologică pentru primul program spaţial de la suprafaţa planetei de la căderea Atlantisului. Altă piesă a fost dată lui Nicholas Roerich, care a încercat să obţină pacea lumii cu ea. Cunoscutul său Banner al Păcii este un simbol legat de triplul Sistem Stelar Sirius.


Forţele întunericului, de la Inchiziţie, la Iezuiţi, la Hitler, au încercat să obţină o bucată de Cintamani în mâinile lor distorsionate, dar fără succes. Cintamani este piatra sacră a Frăţiei Stelei, ultima reminiscenţă adevărată a Şcolilor Misterelor Luminii din Atlantis. Mulţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii aparţin mandalei celor 144000 de suflete ale Luminii care au venit pe Planeta Terra acum multe încarnări pentru a asista la eliberarea acestei planete şi Schimbarea Erelor. Pietrele Cintamani sunt Lumină Pură şi energia lor nu poate fi folosită în mod greşit. Ele ajută dizolvarea implanturilor şi împuternicirea ghidării interioare. Dar fii conştient că sunt amplificatoare puternice şi servesc drept lupe pentru a arăta ce se află în interiorul tău, pentru a te ajuta să te transformi şi să devi mai pregătit pentru misiunea ta, ca să poţi îndeplini partea ta în procesul de eliberare planetară.


Chinezoaicele nu puteau naste in Tibet, in timp ce femeile tibetane nasteau si isi cresteau copiii fara probleme. Populatia chineza are probleme legate de sanatate si de boli incurabile. Pamantul tibetan nu era primitor cu strainii, era chiar ostil. Specialistii sustin ca tibetanii au gene de atleti. Bagajul lor genetic este deosebit, iar mutatiile genetice care s-au produs asupra ADN-ului, sunt mult mai puternice la tibetani, in comparatie cu chinezii. Cum s-a produs acest lucru, tinand cont ca tibetanii si chinezii au aceleasi origini? Sunt acelasi popor, cu aceleasi origini si totusi evolutia se face diferit. Mostenirea genetica a tibetanilor le confera performante de mari atleti. Legendele tibetane spun ca un cufar imens a cazut din cer, avand patru obiecte sacre. In primul rand, este vorba despre piatra Chintamani, foarte sensibila la vibratiile mentale. Legendele spun ca imparatul Atlantidei a primit in dar o bucata din aceasta piatra. Caldura pe care o emana aceasta piatra este foarte puternica. Este mai puternica decat radiu. Piatra este conservata in Turnul din Shambhala, dar bucati mici din ea au fost duse in mai multe colturi din lume, respectiv, intr-o manastire din Tibet si la un muzeu din New York. Tibetanii sustin ca poporul Agartha va iesi din subteran la suprafata. Credinta lor este aceea ca in caverne, in subteran, exista o populatie care va salva omenirea. Vechile texte sumeriene, babiloniene, chiar si Epopeea lui Ghilgames, descriu existenta unei populatii care traieste in subteran. Regele Arthur, atunci cand a fost ranit mortal, a cerut sa fie dus la capatul pamantului, acolo unde nu se moare niciodata. El dorea sa ajunga in Agartha, locul unde nu se moare niciodata, inima culturii budhiste. Legende despre astfel de pietre miraculoase sunt in mai multe culturi. De exemplu, arabii sustin ca piatra de la Mecca este de origine celesta. Ea a fost alba, dar cu timpul s-a innegrit din cauza gandurilor rele ale oamenilor, scriu cei de la efemeride.ro.

Revenind la piatra Chintamani, tibetanii sustin ca radiatiile ei influenteaza lumea intreaga. Tibetul este un vortex cuantic. Aceasta energie se rasfrange asupra populatiei. Tibetanii sunt longevivi, rezistenti la boli si la conditii climatice deosebite. Meditatia si relaxarea absoluta sunt metode obisnuite, cu ajutorul carora corpul si mentalul se revigoreaza. In ceea ce priveste alimentatia, aceasta este simpla si fara sa ridice probleme de sanatate tibetanilor. Tibetanii sunt convinsi ca la granita dintre China si Tibet exista o retea de tuneluri, in care se afla opt entitati nemuritoare. Ei detin piatra Chintamani si de aici nemurirea lor. Exista in Tibet persoane care au depasit cu mult suta de ani si arata cu 50 de ani mai tinere. Sa ne aducem aminte ca statisticile arata ca in Romania, populatia este mai longeviva, in anumite zone. Se cunoaste faptul ca locuitorii din proximitatea Sfinxului, din muntii Bucegi, sunt mai longevivi decat alti locuitori, pietrele nu sunt o masa amorfa, pietrele sunt purtatoare de energie, iar noi oamenii ne hranim cu diferite forme de energie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu