Scurt istoric despre vizitatorii extraterstii EBE

miercuri, 23 decembrie 2015

alien portrait with stars
Linda Moulton Howe o jurnalisata americana de investigatii, cunoscuta pentru investigatiile privind mutilarile de bovine, isi extinde cercetarile si asupra fenomenului OZN. Termenul EBE a intrat în folosință pentru a desemna umanoizi de origine extraterestra asociati cu prăbușirea unui OZN.
-EBE 1 s-a presupus ca a fost capturat viu dupa unul dintre accidentele farfuriei zburatoare din 1947 și a fost găzduit în captivitate într-o zonă subterană, la Los Alamos, New Mexico. EBE 1 a murit din cauze necunoscute la 18 iunie 1952.
J-ROD ar fi fost preluat de pe un disc prăbușit în apropiere Kingman, Arizona și dus la Nevada Test Site și Area 51, S-4, Groom Lake și complexul de cercetare și dezvoltare in inginerie Papoose Mountain. Unele persoane din interior au sugerat faptul că J-Rod ar fi fost parte din echipa EBE-3, dar cred că a ajuns separat după accidentul in Kingman, Arizona în 1953.
-EBE 2 a ajuns în aprilie 1964 - prima aterizare și contactul "oficial". Locațiea a fost o zonă extrem de securizată 17 la White Sands (nu Holloman AFB) situate la sud de locul de aterizare, de transfer. EBE 2 a fost descris într-un interviu in 05.03.1983 cu fostul agent AFOSI la Los Alamos ca fiind 4 "9" înalt și având un corp foarte subțire: Era îmbrăcat într-un costum strâmt și având doar patru degete și fara degetul mare. Interviul a avut loc la Los Alamos Labs un site de 30 km în interiorul TA49. A plecat în 1984, în conformitate cu două memorii presupusele CIA, lucru dovedit de un fost angajat al Wright-Patterson și Sandia Labs.
-EBE 3 a venit ca om de stiinta în 1978, a avut aici pe Pamant două ajutoare. Un ajutor a fost de la Groom Lake și celălalt atribuit laboratorului din Los Alamos. EBE 3 a fost de sex masculin și unul din ajutoarele sale au fost de sex feminin. EBE 3 și ajutoare lui au plecat în noiembrie 1994.
Acestea sunt povesti minunate, precum și provocatoare pentru a fi adăugate la toate celelalte scurgeri de documente din MJ-12 și Project Varsator.Ați putea susține că aceasta este doar o poveste fantastică sau o dezinformare CIA (în ce scop?), dar adevărul este că nu știm nimic exact. Mărturiile și documente luate separat au nevoie de cercetare și analiză ulterioară. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu