Cuplu răpit în Brazilia de extraterestrii sobolani

sâmbătă, 14 ianuarie 2023

O pianista de concerte și prietenul ei au susținut că au fost răpiați la bordul unui OZN și că au fost examinați. Din nou povestea completă a ieșit la iveala numai după sesiunile de hipnoză.
Luli Oswald, în vârstă de 55 de ani, a spus că ea și Fauze Mehlen, în vârstă de 25 de ani, au condus pe coasta de lângă Rio de Janeiro, Brazilia, când au văzut o flotă de ambarcațiuni ciudate care au ieșit din ocean. Când au ieșit din apă, era ca o ciupercă cu apă care se vărsa peste ea, a spus ea poliției. Apoi am observat ceva mare si negru înaintea noastră. Părea a fi de aproximativ 300 de metri, cu o cupolă mică deasupra.
Mehlen, care conducea, a pierdut controlul asupra mașinii. A început să conduca ca un nebun pe drum, cu ușile deschizându-se și închizându-se singure. Apoi, brusc, coșmarul sa încheiat. S-au oprit la un restaurant pentru cafea și au descoperit că era cu două ore mai târziu decât se credea.
Omul a fost panicat și el a încercat să-l calmeze, a spus un purtător de cuvânt al restaurantului. Mi-au spus ce sa întâmplat și le-am spus că si alții au avut probleme în acea curbă a drumului. Unul dintre prietenii mei a fost urmărit de un OZN acolo. Domnișoara Oswald a mers la un hipnotizator în încercarea de a umple intervalul de două ore din amintirea ei.
Pot vedea două OZN-uri mici deasupra noastră, a spus ea când a fost in hipnoză. Mă simt rău, am greață. Mașina noastră este apucată de partea de sus. O lumină de la obiectul cel mai mic ne ține, lumina închide mașina. Suntem deținuți de această lumină. E oribil. Pianista a început să plângă cu teroare, în timp ce ea continua să revină la experiența.
Am intrat în discul negru prin partea de jos, mașina este în interiorul OZN, dar suntem în afara mașinii. Îmi pun un tub în ureche. Sunt tuburi peste tot, îmi trag părul.
Arătau ca niște șobolani, oh, cât de oribil! Au urechi uriașe și îngrozitoare, iar gurile lor sunt ca niște fante. Ma ating de tot cu brațele lor subțiri. Sunt 5, pielea lor este gri și lipicioasă.
Domnișoara Oswald a spus că a văzut-o pe Mehlen stând inconștient pe o masă pe măsură ce extratereștrii au examinat-o cu o rază de lumină ciudată cu miros de sulf. Persoanele  șobolan au comunicat fără să vorbească, dar a spus că unul dintre ei a vorbit cu ea. El a spus că au venit din Antarctica, își amintea ea. Există un tunel care se află sub Polul Sud, de aceea ies din apă. După 2 ore, examinările s-au terminat, iar cuplul sa găsit în mod misterios în mașină și pe Pământ.

Ciocanul londonez - unealta de dinaintea istoriei


Artefactul cel mai misterios descoperit vreodata este un simplu ciocan de fier, scos la lumina in iunie 1934 intr o mina din apropierea Londrei de Max Hahn , un miner din Kimball County, atunci cand observa un ciudat obiect de lemn ce parea prelucrat artificial, rasarind dintr-unul dintre peretii minei de lignit in care lucra. Hahn disloca si transporta acasa intreaga roca, acolo unde, alaturi de membrii familiei, incearca sa o sparga folosind un ciocan si o dalta. Spre marea uimire a tuturor celor prezenti, din spartura iesea la iveala un obiect asemenator unui ciocan de fier, lung de aproape 15 centimetri, obiect ce nu prezenta, in mod ciudat, decat slabe urme de corodare datorate trecerii timpului. El va ramane la loc de cinste in sufrageria familie Hahn pentru aproape cinci decenii, doar povestile spuse de batranul Max in compania colegilor de pahar facand ca zvonul sa ajunga la urechile unui specialist. Familia Hahn se hotaraste sa vanda misteriosul artefact omului de stiinta Carl E. Baugh, de abia in 1983, acesta fiind si primul cercetator care va efectua teste asupra obiectului. Rezultatul analizelor se va dovedi, insa, unul socant. Roca formata in jurul ciocanului data din perioada geologica numita Ordovician, acum circa 500 de milioane de ani, lucru dovedit si de sedimentele depuse pe aceasta. De altfel, zona in care fusese descoperit obiectul era recunoscuta arheologilor pentru abundenta fosilelor de scoici si alte vietati marine din Devonian-Ordovician. Chiar daca cercetari ulterioare au blamat teoria lui Baugh, sustinand ca roca dateaza din Silurian (acum 300 de milioane de ani) sau chiar din Cretacic (in urma cu „doar” 135 de milioane de ani), nimeni nu putea explica prezenta enigmaticul ciocan de fier. Luand si cea mai recenta data a aparitiei rocii, tot ar fi trebuit sa treaca peste 130 de milioane de ani pana la aparitia primilor hominizi. Cat despre prelucrarea metalelor in acea perioada, nici nu putea fi vorba.

Intrigati, oamenii de stiinta, printre care si geologul american Joe Cole, au incercat sa ofere o explicatie plauzibila misterioasei prezente a ciocanului intr-o roca veche de sute de milioane de ani. Astfel, Cole declara in 1985: „Roca este reala si poate parea impresionanta pentru cineva neobisnuit cu procesele geologice. Cum ar putea un obiect „modern” sa ajunga intr-o formatiune din Ordovician? Raspunsul este simplu. Roca nu este din Ordovician. Mineralele se pot dizolva pentru a se intari din nou in jurul unui intrus asa cum este artefactul londonez”. Acelasi Cole argumenta ca forma obiectului era asemanatoare cu cea a ciocanelor folosite de minerii americani in secolul al XIX-lea. Cel mai probabil, concluziona geologul, cineva a pierdut ciocanul in mina londoneza, acolo unde natura si-a urmat cursul.”

Testele cu Carbon14, realizate ulterior, s-au dovedit neconcludente, atata vreme cat lemnul ciocanului se transformase in carbune, iar carbonul prezent in obiect era insuficient pentru a putea fi analizat – caracteristica intalnita, in special, la artefactele cu o vechime mai mare de 50.000 de ani.


Pe de alta parte, un argument adus de contestatarii lui Joe Cole, era cel al prezentei unei scoici datand din Ordovician in roca incrustata in jurul ciocanului preistoric. Pur si simplu, aceasta nu ar fi trebuit sa se afle acolo si, mai mult, intarea credinta ca obiectul data inca dinainte de aparitia primilor dinozauri. Daca sedimentele s-ar fi depus recent in jurul ciocanului, sustin scepticii, fosilele ar fi trebuit sa poarte urma unei eroziuni, un astfel de semn lipsind, insa, cu desavarsire in roca analizata.

Si cu toate acestea, ipoteza prezentei unor oameni in urma cu 500 de milioane de ani, ba care sa cunoasca si tainele prelucrarii fierului, parea cel putin hilara pentru oamenii de stiinta consacrati. Astfel, teoria lui Cole parea singura in masura sa explice prezenta artefactului in roca preistorica. Nu mai era nevoie decat de o analiza a fierului pentru a demonstra ca acesta dateaza, cel mai tarziu, din secolul XIX.

Avea sa fie, insa, o adevarata lovitura de teatru. Analiza metalului, efectuata la Laboratoarele Batelle din Columbus, Ohio, a aratat o compozitie unica, cu o concentratie de 96,6% fier, 2,6% clorina si 0,74% sulf, combinatie imposibil de realizat in zilele noastre, chiar si cu ajutorul tehnologiei moderne. Mai mult, tomografia realizata cu raze X, in 1992, nu a reusit sa evidentieze nici o iregularitate in compozitia ciocanului de fier, care sa demonstreze interventia omului modern in fabricarea sa.

Avem in fata un obiect realizat inaintea aparitiei primilor dinozauri, asa cum s-au grabit sa afirme Carl E. Baugh si sustinatorii sai? Toate dovezile arata ca da. Atunci, cine ar fi putut crea un asemenea artefact? La urma urmei, oamenii nu au deslusit tainele prelucrarii metalului decat in urma cu circa 6000 de ani, in Sumer si, mai tarziu, in Egiptul antic. Sunt doar cateva dintre intrebarile care au continuat sa ii macine pe oamenii de stiinta in ultimele decenii.
In lipsa explicatiilor, artefactul londonez continua sa se afle pe lista obiectelor ale caror mistere inca isi asteapta dezlegarea. Ca un ultim amanunt, trebuie mentionat faptul ca, desi a fost scos la lumina din roca ce il acoperea, ciocanul preistoric nu s-a oxidat nici dupa cei aproape 90 de ani trecuti de la descoperirea sa.

sursa: descopera.ro

Zidurile SACSAYHUAMAN - precizie incasa de secol XX

vineri, 13 ianuarie 2023

 


Trei ziduri concentrice, lungi de 360 de metri si inalte de sase, au fost construite in secolul al XVI

lea, in jurul fortaretei incase Sacsayhuaman din Cuzco, Peru. Ele au fost ridicate din imensi

bolovani de calcar, cantarind aproximativ 300 de tone fiecare. Incasii nu au folosit mortar pentru a

fixa bolovanii, dar acestia sunt atat de bine asezati unul peste altul, incat nu se poate strecura intre

ei nici macar o lama de cutit. 

Cum au reusit incasii sa construiasca un asemenea ansamblu cu

tehnologiile secolului al XVI lea? ramane un mister!

Phil Schneider – omul din spatele Agenda Alien

marți, 21 septembrie 2021

Phil Schneider credea că există șapte specii extraterestre binevoitoare care trăiesc în prezent pe Pământ și patru specii malefice. Teoria sugerează în plus că guvernul SUA a semnat patru tratate cu străinii în 1944, 1954, 1962 și 1979. Tratatul din 1954 a fost semnat între guvern și speciile de extratereștri gri.
Phil Schneider a fost un geolog, inginer al guvernului SUA și, fără îndoială, una dintre cele mai controversate figuri din lumea ufologiei și a subiecților extraterestri. Phil s-a născut în 1947 și a lucrat ani de zile pentru guvernul SUA. A lucrat în domeniul medicinei nucleare, a fost implicat în Experimentul din Philadelphia, precum și a lucrat pentru guvern la construirea bazelor militare subterane. Phil a fost liniștit cu privire la munca sa și la cunoștințele sale extraterestre. Cu toate acestea, după moartea tatălui său în 1993 și uciderea prietenului său Ron Rummell, Phil a decis să facă lumină asupra unora dintre cele mai controversate subiecte din istorie: extratereștrii.

Agenda extraterestră

Probabil cea mai populară și cunoscută teorie a conspirației a lui Phil Schneider este Agenda extraterestră. Inginerul a conspirat că guvernul SUA știa despre Agenda extraterestră în 1933. Conform teoriei conspirației, extratereștrii ar trebui să preia lumea în 2029.

În notele sale, Schneider indică faptul că 16 accidente OZN au avut loc între 1947 și 1952. Din aceste accidente, guvernul SUA a recuperat 117 corpuri extraterestre, dintre care patru erau în viață. Securitatea extratereștrilor a fost gestionată de o unitate specială din cadrul armatei. Unitatea a fost numită Berete Albastre și a făcut parte din Project Pounce.
Phil credea că există șapte specii extraterestre binevoitoare care trăiesc în prezent pe Pământ și patru specii malefice. Teoria sugerează în plus că guvernul SUA a semnat patru tratate cu extratereștrii în 1944, 1954, 1962 și 1979. Tratatul din 1954 a fost semnat între guvern și speciile de extratereștri gri.
Schneider credea că scopul corpurilor militare secrete era de a proteja Pământul de o invazie extraterestră probabilă. El localizează locuința corpurilor extraterestre din Nebraska și a susținut că guvernul SUA are o grămadă de OZN-uri distruse.
Phil a făcut un pas mai departe, susținând în unele conversații private că a fost prezent la o întâlnire între oficiali de nivel înalt din Națiunile Unite și un extraterestru. Întâlnirea a avut loc într-o facilitate cu săli de ședințe scumpe.

Alte teorii ale conspirației

În afară de Agenda Alien, materialul lui Phil Schneider poate fi împărțit în alte cinci realități conspirative: bugetul negru, războaiele dulci, bazele militare subterane adânci sau DUMB-urile, avioanele avansate și Noua Ordine Mondială.
Dintre acestea, Noua Ordine Mondială, care devine din ce în ce mai evidentă pentru un număr tot mai mare de oameni, reprezintă un plan diabolic al elitei satanice. Potrivit teoriei sale, elitele puterii din întreaga lume vor prelua și înrobi omenirea într-o dictatură. Ideea este că Noua Ordine Mondială va aduce un Guvern unic care va conduce peste tot. Într-o astfel de lume, cetățenii din întreaga lume și-ar preda libertatea și libertățile în schimbul protecției împotriva amenințărilor teroriste. Phil a declarat că sunt construite 107.200 vagoane de închisoare și pot depozita peste 15 milioane de persoane care refuză cauza.
Războiul Dulce are loc în 1979, când Phil Schneider face parte dintr-o operațiune de foraj la Dulce NM. După ce patru arbori s-au scufundat, Schneider a fost numit să călătorească în jos pentru a determina problema. El susține că a descoperit o peșteră cu extratereștri, iar membrii FBI și beretele negre au fost obligați să intervină.
Cele trei realități rămase: bugetul negru, bazele militare subterane adânci și tehnologia avansată de avioane și stealth completează teoria Agendei Alien. Potrivit lui Schneider, guvernul SUA are un buget de peste 508 miliarde de dolari pentru cercetarea militară și folosește acești bani pentru a se pregăti pentru invazia care e iminentă.

Moartea lui Phil Schneider


Phil Schneider a murit în ianuarie 1996. Cauza oficială a decesului a fost sinuciderea. Cu toate acestea, evenimentele care au condus la moartea lui Phil Schneider, îl face controversat.
În mai 1995, în discursul său, Phil a vorbit public despre Agenda extraterestră, Noua Ordine Mondială, Bugetul Negru, Bazele Militare Secrete și multe altele. După moartea sa, nici poliția, nici medicii legali nu și-au încheiat ancheta. Mulți cred că a fost victima „libertății sale de exprimare”. Cunoașterea și dorința sa de a fi public și indicația sa că va lansa o carte cu tot ceea ce știe, toate notele, fotografiile și manuscrisele sale trebuiau eliminate. După moartea sa, manuscrisele, fotografiile și notele sale au fost furate.
Phil a fost găsit de prietenul său Al Pratt, care de câteva zile a suspectat că ceva nu este în regulă cu Schneider. Câteva zile la rând, Al s-a dus la apartamentul lui Schneider, a văzut mașina jos în parcare, dar nimeni nu a răspuns la ușă. Cinci zile mai târziu, a decis să cheme poliția și managerul clădirii și să intre în apartament. Corpul lui Phil Schneider zăcea acolo.

Aviarii albastri

vineri, 15 ianuarie 2021

Corey Goode avand capacități pre-cognitive (premonitorii), a fost recrutat prin unul din programele MILAB, cu frageda vârstă de șase ani. Goode a fost antrenat și a servit în programul MILAB din 1976 până în 1986/87. La sfârșitul acestei perioade a fost desemnat pentru a da ajutor prin IE (Empatie Individuala) la un post rotativ, ca Delegat al Pamântului (împărtășit de către grupurile guvernului secret al Pamântului), într-un Consiliu Superior a unei Federații Extraterestre de “tip uman”. MILAB, este un termen care înseamnă sechestrul militar al unei persoane, pe care ei o îndoctrinează și antrenează pentru orice tip de programe de “operațiuni secrete” militare.

Corey Goode lucrează în prezent în industria tehnologiei de comunicație și informatică, cu 20 de ani de experiență în hardware și software de virtualizare, siguranță fizică și informatică, supraveghere electronică, calcularea riscurilor și protecția executivă. A servit în Armata de Pază a Statului Texas (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). In prezent (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). Timpul în Alianței Ființelor Sferă – ființe umanoide cu chip de pasăre), care l-au ales ca delegatul lor și reprezentant pentru a interacționa cu multiplele Federații și Consilii Extraterestre, în legatură cu Consiliul Alianței al Programului Spațial Secret (SPP), pentru a transmite mesaje importante Omenirii. 

Goode a fost contactat de către un grup extraterestru provenit din densități ridicate, care acum a devenit cunoscut ca fiind ‘Blue Avians’ = Aviarii Albaștri (Păsările Albastre). Au 2,50 m înalțime. Par a fi păsări. Au o culoare care merge de la albastru la indigo, și au pene. Nu au un cioc lung așa cum mulți încearcă să-i reprezinte pe Internet. În realitate este un cioc moale și flexibil, și când vorbesc transmit un limbaj de semnale sau mișcări cu o mână. Atunci mișcă gura și comunică telepatic. Blue Avians ca și alte ființe cu care lucrează împreună, au sosit din a 6-a pîna la a 9-a densitate. Sunt aici de câtva timp, au observat ca ne îndreptăm către o parte a galaxiei care este înalt energizată, care va schimba densitatea sistemului nostru solar, și al aglomeratului nostru de stele locale (este vorba de intrarea sistemului nostru solar în Centura Fotonică a galaxiei, n.b.). Ei se găsesc aici, în sferele lor gigante, pentru a ajuta să încetinească acest tsunami de enorme valuri de energie, care sunt în curs de a intra în sistemul nostru solar și să le împrăștie pentru a nu ne afecta  fizic, aici pe Pamant.

Sunt una din cele cinci rase de ființe ale Alianței Sferelor, și din acestea cinci, sunt rasa cu cea  mai mare densitate. Corey a fost ales ca delegat, pentru a face parte din comunicațiile între acest grup și Consiliul Alianței Programului Spațial Secret, și de asemenea pentru a începe să vorbeasca în numele lor cu Consiliul unei super federații vechi ca ajutor intuitiv, empatic. El a comunicat cu un reprezentant  Blue Avian cu numele de Ra Tear-Eir.  Un an mai târziu, ființele au confirmat în cele din urmă lui Corey că au fost într-adevăr autorii cartii Legii lui UNU, transmisa prin Carla Rueckert, Don Elkins, Jim McCarty.

Din perspectiva lui Corei Goode, mesajul lor către Omenire este că – și acesta este fundamentul multor religii – trebuie să fim  mai iubitori. Avem nevoie să ne iertăm și să iertăm altora, oprind în acest fel roata Karmei. În viața noastră zilnică, trebuie să ne centrăm eforturile noastre pentru a fi de un mai mare ajutor altora. Și avem nevoie să intensificăm ridicarea vibrațiilor noastre și a conștiinței.

 Sursa: www. burebista2012.blogspot.com

Muntele Kailash, muntele zeilor

duminică, 10 ianuarie 2021

Muntele Kailash (cristal în sanscrită) numit şi Gang Rinpoche sau pur şi simplu Kailasa, este un lanţ muntos himalayan culminând cu altitudinea de 6.714 metri. Situat în prefectura Ngari, din Tibet, în apropire de lacurile Manasarovar şi Rakshastal, este sursa a două dintre cele mai mari fluvii al Asiei: Indus şi Sutlej.

Acest munte este centrul universului budist (fiecare budist aspiră să realizeze aici o kora, adică să-i facă turul). De asemenea, este un loc sacru pentru hinduşi, jaini şi bonopi de multe secole. Este un loc sfânt unde oamenii vin şi se roagă. 

Vărful muntelui este considerat lăcaşul lui Shiva şi a lui Shakti Parvati (fata muntelui), ceea ce explică caracterul său sacru pentru hinduşi. Potrivit legendei, în timpul unei altercaţii între un călugăr tibetan bon şi stăpânul Milarepa, pentru a-şi arăta superioritate, s-ar fi transportat pe vârful muntelui pe o rază de soare. 

Forma oarecum neobișnuită a Muntelui Kailash a condus la speculații cum că muntele acesta nici măcar nu ar fi un munte. Cercetătorii ruși au sugerat că vârful muntelui este de fapt o uriașă piramidă construită de oameni cu mult timp în urmă. Acum, dacă acest lucru este adevărat, istoria umană ar trebui să fie rescrisă. Ar însemna că aceasta este cea mai mare piramidă cunoscută în ziua de astăzi. 

Oamenii de știință care au studiat topografia și structura muntelui spun că are formă piramidală și, la fel ca în cazul celorlaltor piramide, aceasta este și ea orientată către punctele cardinale. ”Rezultatele studiilor rusești recente din Tibet și mai ales în zona munților Kailash, dacă ar fi reale, ar putea schimba în mod radical înțelegere noastră legată de dezvoltarea umanității și a civilizațiilor. Una dintre teoriile rusești a enunțat faptul că muntele Kailash ar putea fi o piramidă uriașă, construită de om, practic inima unui întreg complex de alte sute de piramide mai mici. Există și câteva legende antice buddhiste în legătură cu Muntele Kailash ce indică faptul că locul era folosit de zei puternici care aveau tehnologii extraterestre. Potrivit uneia dintre legende, un ”vrăjitor” buddhist pe nume Milarepa l-a chemat la duel pe vrăjitorul religiei Bön, Naro Bön-chung. A fost, potrivit legendei, o luptă supra-umană, însă vrăjitorii s-au dovedt a fi la fel de puternici. Apoi au decis să se întreacă până în vârful Muntelui Kailash.Unul dintre ei a folosit un fel de tobă magică pentru a ajunge în vârf, iar celălalt a câștigat folosind ”raze de soare”.        Interesul pentru Muntele Kailash se pierde în negura timpului. 

Mai mulți mistici au spus că muntele are o intrare secretă, ce conduce spre legendarul Regat al Shambhalei.“În textele tibetane se scrie că Shambhala este o țară spirituală ce este localizată la nord-vest de Kailash. Este greu de discutat despre acest subiect dintr-o perspectivă științifică. Ceea ce pot spune sigur este că întregul complex de la Kailash este direct legat de viața de pe Pământ și atunci când am făcut o hartă schematică a ”Orașului Zeilor”, format din piramide și oglinzi de piatră, am fost extrem de surprinși – schema era similară cu structura spațială a moleculelor de ADN”, declară Profesor Ernst Muldashev. Se spune că atunci când gheața se va topi în final, se va vedea ”OCHIUL”. Profesor Ernst Muldashev, profesor doctor și explorator, după ce a vizitat Tibetul, a declarat: ”Există două țări subterane, Shambhala și Agartha, care sunt parte din sursa de gene a umanității și a civilizației. Informațiile aduse de către Societatea Thule (Eckhart and Haushofer), arată că există o civilizație avansată, venită dinspre deșertul Gobi, către Himalaya, apoi divizată în două ramuri: Shambhala și Agartha, prima dintre ele fiind centrul puterii, protejată de forțe și energie. Se pare nu numai că există acolo în Tibet centre subterane, însă că aceste tuneluri se întind pe întregul glob.

Conform zodiacului tibetan, în anul calului, toți tibetanii trebuie să facă înconjurul acestui munte, pentru purificarea karmei. Cine face înconjurul muntelui de o sută de ori, devine iluminat, conform tradiției tibetane.
În apropierea muntelui se află lacul Manasarovar, considerat un lac sacru. El reprezintă apa primordială a universului. Cine se scaldă în această apă devine sănătos și longeviv. Muntele și lacul reprezintă tatăl și mama Pământului.

Forma muntelui seamănă izbitor de mult cu cea a unei mașini antice de zburat, numită Vimana. Indienii numesc OZN-urile, Vimana. Forma muntelui este asemănătoare unui clopot.

Multe învățături religioase din Est sunt asociate cu Kailash. În majoritatea crezurilor, există imaginea unui munte măreț, care este considerat centrul universului. Râuri sacre care dau naștere vieții la poalele sale. Numeroase ritualuri, legende și povești sunt asociate cu vârful. Astăzi, adepții următoarelor învățături religioase cred în cel mai înalt destin al său:

- budism. Credincioșii cred că Samvara, o încarnare furioasă a lui Buddha, locuiește pe pantă. Potrivit lor, liderul spiritual meditează pentru ca într-o zi să apară lumii. Mii de budiști se adună la pantă în fiecare an pentru a sărbători Saga Dawa, o zi dedicată lui Buddha;
- iudaism. Adepții acestei învățături orientale sunt de părere că Kailash este locuința zeului suprem Shiva. După părerea lor, muntele este centrul cosmopolit al universului și mai departe lac vecin Manasarovar locuiește în Brahma;
- în tradiția tibetană a lui Bon, stânca și lacul situat la panta reprezintă centrul cea mai veche tara Shangshung, care a devenit locul de naștere al unei mișcări religioase. Potrivit credincioșilor, tocmai aici zeul Tongpa Shenrab a pus piciorul pe pământ;
- în jainism, muntele este perceput ca un loc în care primul sfânt a reușit să obțină iluminarea spirituală. Adepții crezului efectuează un kora ritual cu meditație pentru a atinge Nirvana.
Miticul Muntele Meru a fost din ce în ce mai mult asociat cu Muntele Kailash.
Niciunul dintre oameni nu a urcat vreodată muntele rezervat - locuința zeilor. Pelerinii îl ocolesc în cerc. 4 drumuri din diferite părți ale lumii duc la cel mai sacru munte de pe Pământ. Cea mai veche și mai scurtă cale către locuri de o frumusețe uimitoare și o putere spirituală a fost redeschisă pentru pelerini doar cu câțiva ani în urmă.
Kora (accent pe prima silabă) este un cuvânt tibetan pentru a face un pelerinaj, exprimat într-un ocol în sensul acelor de ceasornic în jurul unui loc sfânt, fie că este o mănăstire, o stupă, un templu sau un munte.
Spre deosebire de călătorii occidentali, tibetanii merg de obicei prin kora într-o singură zi. Se spune că, ca urmare a unei cruste în jurul lui Kailash, păcatele acumulate în timpul vieții reale sunt șterse, în timp ce 108 cercuri oferă iluminare deplină.

Cei care doresc să viziteze acest loc ar trebui să-și amintească nu numai despre o bună pregătire fizică, ci și despre necesitatea unui permis - un fel de viză de grup pentru a vizita Tibetul, înregistrarea durează 2-3 săptămâni. Politica urmată de China a condus la faptul că este aproape imposibil să ajungi pe Muntele Kailash pe cont propriu, nu se eliberează vize individuale. Dar există și un plus: cu cât mai mulți oameni din grup, cu atât mai ieftin va fi turul și drumul. 

Kailash ridică multe întrebări în rândul cercetătorilor, dar practic nu le oferă răspunsuri. varf de munte atribuie proprietăți neobișnuite, cred că distorsionează spațiul și timpul, deschide portaluri către alte lumi și controlează energia cosmică. Adepții acestei teorii sunt siguri că obiectul a fost ridicat de o străveche civilizație avansată sau extratereștri.

Cel mai bun sezon pentru a vizita Muntele Kailash este de la mijlocul lunii mai până în iunie și, de asemenea, din septembrie până la mijlocul lunii octombrie. Teoretic, prognozatorii identifică sezonul ploios din această zonă, care cade în iulie și august. Cu toate acestea, acest nume este destul de formal: dușuri tropicale și uragane nu se întâmplă aici, umiditatea ridicată nu va fi o problemă în timpul unei vizite. 

Nu are sens să ne punem întrebarea „cine a cucerit Kailash”, din considerente religioase, indigenii nu au încercat să cucerească vârful, toate expedițiile înregistrate oficial cu această direcție aparțin alpinistilor străini. La fel ca restul munților piramidali acoperiți de gheață, Kailash este dificil de urcat, dar principala problemă este protestul credincioșilor.

Realitatea este că nu s-a găsit încă nicio confirmare pentru niciuna dintre presupuneri. Oamenii de știință sunt de acord că muntele nu poate fi creat de om sau gol în interior, ci este un monument natural obișnuit. Cu toate acestea, căutarea misteriosului Shambhala îi conduce pe mulți chiar în acest loc și cineva susține că doar aici a găsit adevărata armonie cu lumea.

Sursa: https://noulpamant.ro/stiri/misteriosul-munte-kailash/

Globul Cintamani

vineri, 16 octombrie 2020

În mod tradițional, Piatra Cintamani apare în societatea budistă și hindusă. În ambele societăți, piatra se spune că este o bijuterie care împlinește dorințele. Conform religiei budiste, piatra a căzut din cer în interiorul unui cufăr plin cu alte câteva relicve. În acel moment, regele Tibetului ar continua să reclame aceste moaște și mai târziu i-ar fi fost explicate de doi străini călători. Cei doi călători i-au explicat regelui că piatra se manifestă în orice își dorește. 

Considerată a fi un artefact de mare putere, se spune că Piatra Cintamani conferă invincibilitate și posibil nemurire oricui o posedă. S-a mai spus că Piatra este o bijuterie care împlinește dorințele și / sau un fel de Sfânt Graal budist. 

Potrivit relatarilor din mediile oculte, Cintamani este o piatră sacră care a venit din Sistemul Stelar Sirius. Acum milioane de ani, în timpul unei super-unde galactice, deoarece o planetă care orbita Sirius A a explodat. Fragmentele sale au călătorit în toate direcţiile, unele din ele ajungând pe Terra după un lung parcurs prin spaţiul insterstelar. În ultimii 26.000 de ani, Agarthanii Pozitivi erau gardienii pietrelor Cintamani. Pe parcursul istoriei, ei au dat bucăţi de Cintamani unora dintre acei indivizi care au avut potenţialul maxim de influenţă pozitivă în istoria umanităţii. Regele Solomon, Alexandru cel Mare şi Akbar au fost în posesia unei piese de piatră Cintamani. O piesă de Cintamani, anterior în posesia Templierilor, a fost dată lui Edward Bulwer-Lytton, care a dezvăluit existenţa Agarthei umanităţii în faimoasa sa nuvelă "The Coming Race" (Rasa ce Vine): Gutemberg file 1951. Mai tâziu aceeaşi piesă a fost dată unui anumit grup de Templieri de lângă Untersberg şi apoi fetelor Vril (die Vrilerinnen) care au canalizat cunoaşterea tehnologică pentru primul program spaţial de la suprafaţa planetei de la căderea Atlantisului. Altă piesă a fost dată lui Nicholas Roerich, care a încercat să obţină pacea lumii cu ea. Cunoscutul său Banner al Păcii este un simbol legat de triplul Sistem Stelar Sirius.


Forţele întunericului, de la Inchiziţie, la Iezuiţi, la Hitler, au încercat să obţină o bucată de Cintamani în mâinile lor distorsionate, dar fără succes. Cintamani este piatra sacră a Frăţiei Stelei, ultima reminiscenţă adevărată a Şcolilor Misterelor Luminii din Atlantis. Mulţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii aparţin mandalei celor 144000 de suflete ale Luminii care au venit pe Planeta Terra acum multe încarnări pentru a asista la eliberarea acestei planete şi Schimbarea Erelor. Pietrele Cintamani sunt Lumină Pură şi energia lor nu poate fi folosită în mod greşit. Ele ajută dizolvarea implanturilor şi împuternicirea ghidării interioare. Dar fii conştient că sunt amplificatoare puternice şi servesc drept lupe pentru a arăta ce se află în interiorul tău, pentru a te ajuta să te transformi şi să devi mai pregătit pentru misiunea ta, ca să poţi îndeplini partea ta în procesul de eliberare planetară.


Chinezoaicele nu puteau naste in Tibet, in timp ce femeile tibetane nasteau si isi cresteau copiii fara probleme. Populatia chineza are probleme legate de sanatate si de boli incurabile. Pamantul tibetan nu era primitor cu strainii, era chiar ostil. Specialistii sustin ca tibetanii au gene de atleti. Bagajul lor genetic este deosebit, iar mutatiile genetice care s-au produs asupra ADN-ului, sunt mult mai puternice la tibetani, in comparatie cu chinezii. Cum s-a produs acest lucru, tinand cont ca tibetanii si chinezii au aceleasi origini? Sunt acelasi popor, cu aceleasi origini si totusi evolutia se face diferit. Mostenirea genetica a tibetanilor le confera performante de mari atleti. Legendele tibetane spun ca un cufar imens a cazut din cer, avand patru obiecte sacre. In primul rand, este vorba despre piatra Chintamani, foarte sensibila la vibratiile mentale. Legendele spun ca imparatul Atlantidei a primit in dar o bucata din aceasta piatra. Caldura pe care o emana aceasta piatra este foarte puternica. Este mai puternica decat radiu. Piatra este conservata in Turnul din Shambhala, dar bucati mici din ea au fost duse in mai multe colturi din lume, respectiv, intr-o manastire din Tibet si la un muzeu din New York. Tibetanii sustin ca poporul Agartha va iesi din subteran la suprafata. Credinta lor este aceea ca in caverne, in subteran, exista o populatie care va salva omenirea. Vechile texte sumeriene, babiloniene, chiar si Epopeea lui Ghilgames, descriu existenta unei populatii care traieste in subteran. Regele Arthur, atunci cand a fost ranit mortal, a cerut sa fie dus la capatul pamantului, acolo unde nu se moare niciodata. El dorea sa ajunga in Agartha, locul unde nu se moare niciodata, inima culturii budhiste. Legende despre astfel de pietre miraculoase sunt in mai multe culturi. De exemplu, arabii sustin ca piatra de la Mecca este de origine celesta. Ea a fost alba, dar cu timpul s-a innegrit din cauza gandurilor rele ale oamenilor, scriu cei de la efemeride.ro.

Revenind la piatra Chintamani, tibetanii sustin ca radiatiile ei influenteaza lumea intreaga. Tibetul este un vortex cuantic. Aceasta energie se rasfrange asupra populatiei. Tibetanii sunt longevivi, rezistenti la boli si la conditii climatice deosebite. Meditatia si relaxarea absoluta sunt metode obisnuite, cu ajutorul carora corpul si mentalul se revigoreaza. In ceea ce priveste alimentatia, aceasta este simpla si fara sa ridice probleme de sanatate tibetanilor. Tibetanii sunt convinsi ca la granita dintre China si Tibet exista o retea de tuneluri, in care se afla opt entitati nemuritoare. Ei detin piatra Chintamani si de aici nemurirea lor. Exista in Tibet persoane care au depasit cu mult suta de ani si arata cu 50 de ani mai tinere. Sa ne aducem aminte ca statisticile arata ca in Romania, populatia este mai longeviva, in anumite zone. Se cunoaste faptul ca locuitorii din proximitatea Sfinxului, din muntii Bucegi, sunt mai longevivi decat alti locuitori, pietrele nu sunt o masa amorfa, pietrele sunt purtatoare de energie, iar noi oamenii ne hranim cu diferite forme de energie.